|
somun
|
 |
« Odgovor #630 : 22. Svibanj 2010, 12:28:56 » |
|
Vugu hoće Varteks i Rijeka, Ljubojevića Osijek, ko zna kaj će bit sa Jeftonom, itd. Baš me zanima kak će momčad izgledat iduće sezone. Bez ovih je zadnje mjesto zacementirano s manje bodova od Sesveta ove godine. Po meni bi trebalo napraviti nekaj slično onome kaj je Cibalija napravila. A to je povratak svih igrača koji su ponikli u Zagrebu (Štrok, Đalović, Ješe?, Lovrek?, Sopića se prelako pustilo ili odbacilo (ne sjećam se kaj je točno bilo) prije par sezona, makar je i sad bolji od svih naših veznjaka). A priče da se nema love ne pušim.
Ali sve je ovo samo utopija jer se zna ko je šef i koliko je sposoban
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
Ronny
|
 |
« Odgovor #631 : 22. Svibanj 2010, 17:27:31 » |
|
e ovak. štrok je izjavio da za njega u hnl-u postoji samo rijeka, i da ako će negdje ić to će bit inozemstvo. vugrinec je izjavio da je još uvijek zagrebov igrač (valjda s tim misli da čeka prvo da mu zagreb ponudi produženje ugovora, pa će onda vidjet). zadnje kaj sam čuo o lovreku je da da mu super ide u koreji i ne vidim zakaj bi se vraćao. a sad, kaj se tiče jeftona i ljubojevića neznam uopće kakve ugovore oni imaju u zagrebu, točnije dal su došli sam na polusezonu ili za duže. bilo bi jebeno da dođe ješe al za njega neznam ni di je ni niš. po meni bilo bi dobro da se vrati i labudović, a ivankovića pošaljemo u njegovu cibaliju koja je i tak vratila sve svoje bivše igrače osim njega. pitam se zašto  ps- sopić je otišao zbog ćire... njih dvojica imaju još nekih nerješenih stvari dok je ćiro bio izbornik, a sopić nije htio igrat za repku iako ga je ovaj zvao.... a love ima tolko kolko bandić da, jerbo sponzora nemamo...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Hamenaglar
Stariji pionir

|
 |
« Odgovor #632 : 22. Svibanj 2010, 18:28:57 » |
|
Vugu hoće Varteks i Rijeka, Ljubojevića Osijek, ko zna kaj će bit sa Jeftonom, itd. Baš me zanima kak će momčad izgledat iduće sezone. Bez ovih je zadnje mjesto zacementirano s manje bodova od Sesveta ove godine. Po meni bi trebalo napraviti nekaj slično onome kaj je Cibalija napravila. A to je povratak svih igrača koji su ponikli u Zagrebu (Štrok, Đalović, Ješe?, Lovrek?, Sopića se prelako pustilo ili odbacilo (ne sjećam se kaj je točno bilo) prije par sezona, makar je i sad bolji od svih naših veznjaka). A priče da se nema love ne pušim.
Pa necemo bas valjda zadnji biti i u drugoj ligi? A sumnjam da ce vuga, ljubo, i ostali kvalitetni igraci htjeti igrati 2. HNL.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ronny
|
 |
« Odgovor #633 : 22. Svibanj 2010, 21:35:50 » |
|
pa neće... zato i ostaju u zagrebu 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
brutek
|
 |
« Odgovor #634 : 23. Svibanj 2010, 12:04:19 » |
|
jefton slobodno nek ode, nakon početnih par mjeseci, kada je shvatio gdje je doša, nestalo je njegove energije i volje, igrao je više za sebe i samopromociju, da se valjda negdje proda isto vrijedi i za krstanovića, jurendića, ivankovića, mikulića, sve igrači koji godinama ne pokazuju baš nikakav napredak u igri, a samo guše neke druge koji bi se možda iskazali isto vrijedi i za pavlovića i medića, nek idu za svojim očevima (ako ima pravde) a u hnl ionak ne vidim pojačanja za klub, realna koja bi se mogla dovesti, osim upravo štroka, za kojeg bih dao sve ove nabrojane igrače, te vratio ove nabrojane prije, dakle, ješe, labudović, petković, štrok, popović iz grčke, sesar koji je osvojio prvenstvo u sloveniji i imao dobru minutažu (mislim 11., dakle u krugu prve momčadi)... pa ak bu se opet ispadalo, nek se ispadne sa svojima i naravno, sa svojm trenerom, biškupom, perkovićem ili nekim takvim... ali sam siguran da bi se ta momčad borila za europu, a ne ostanak naglasak na ovo - borila
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
cipra
ČLAN UDRUGE
Senior

Tu sam rođen ja, podno Sljemena...
|
 |
« Odgovor #635 : 23. Svibanj 2010, 19:23:08 » |
|
A ne ne, ovaj put se ne mogu složiti s tobom! Vugrinec je ove sezone bio najbolji igrač prve hnl, uz ibričića. Pa neće se valjda od tolikih alibi igrača u momčadi, riješit najboljeg...
nisam ovaj put na to ciljao, već na neki začin cijeloj ekipi, koji ovoj ekipi fali štorkova energija kohju pokazuje u rijeci je upravo ono što ovoj beskrvnoj momčadi fali, netko tko će povići vuga to nije, vuga je majstor, ali ne i motor naravno da je vuga veći igrač, ali ciljam na ono što bi više koristilo da se ekipa razbudi a i činjenica da bi se domaći dečko valjda i više borio za ovaj klub bi isto mogla pomoći Definitivno nam trebaju fajteri, ali mislim da se sa Štrokom prije 7 godina (jel toliko prošlo) postupilo dosta loše, i da ne razmišlja previše o povratku + mislim da vizija našeg vizionara kreće u nekim drugim smjerovima. Čak mislim da je malo prepotentno reći da u prvoj hnl za nas nema pojačanja, pa kvragu, mi smo 14-ti na tablici. Sve ove igrače koje je somun spomenuo definitivno van, a dovesti npr. : bojana golubovića iz međimurja za napad, ovi stoperi karlovca su dobri (bunoza npr.), cibalia ima dobrih i jeftinih igrača tipa petar tomić. Škola nam definitivno ne radi dovoljno dobro da bi mogli išta napraviti samo s našim igračima. Da nije bilo vuge i ljube, ispali bi, siguran sam.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Mediću odlazi! Utopi se u Čikoli!
|
|
|
|
Ronny
|
 |
« Odgovor #636 : 23. Svibanj 2010, 19:45:25 » |
|
jbt malo kad sad razmišljam puno je više dobrih igrača izbacila zagrebova škola dok nije bilo zagrebella, neg su trenirali po končaru i sličnim kupusištima... ješe, lovrek, štrok, vejić(?), vrdoljak, mujdža, brkljača, pa ako ćemo još više u povijest i banović, sopić, čižmek, bule (?)... od aktualnih igrača zagreba s njima u kontekstu se može spomenut jedino abdurahimi...
PS- upitnici kod vejića i bule su zato jer nisam ziher dal su oni baš zagrebovi juniori ili su samo dovedeni kao jako mladi...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
chief_wolfinjo
|
 |
« Odgovor #637 : 24. Svibanj 2010, 11:16:23 » |
|
baš me interesira tko će ostati ???!#!! jer se vrlo dobro zna tko je dobar , a tko je loš. jer ako neki igrači tipa vugrinec, ljubojević itd... ne ostanu onda su fakat ovi u upravi idioti !!! svakako vugrincu ponuditi novi ugovor itd.... ne trebaju biti tolko škrti imaju oni love. možda bi udruga malo trebala pritiskitati upravu 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
WAZER
ČLAN UDRUGE
Senior

|
 |
« Odgovor #638 : 24. Svibanj 2010, 17:12:45 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
When we are good they dont remember When we are bad they never forget
|
|
|
|
Mladen
|
 |
« Odgovor #639 : 25. Svibanj 2010, 09:30:21 » |
|
Jadni mi ako odu Vuga i Ljubojevic. Pa tko ce davat golove. Krstanovic to sigurno ne moze, mali Medic nije zabil niti jednog, mozda Petkovic kad se vrati s posudbe. Kakva je bila njegova statistika u 2. ligi? Ili da Spicica ili Pejica stave u napad. Od ovog sastava bas ne vidim neke alternative. Ima kakvih dobrih juniora? Besart bi mogao u napad isto ali imam osjecaj da je ipak bolji ko krilo/poluspica.
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: 25. Svibanj 2010, 09:32:22 Mladen »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
brutek
|
 |
« Odgovor #640 : 05. Lipanj 2010, 12:33:41 » |
|
Čak mislim da je malo prepotentno reći da u prvoj hnl za nas nema pojačanja, pa kvragu, mi smo 14-ti na tablici. Sve ove igrače koje je somun spomenuo definitivno van, a dovesti npr. : bojana golubovića iz međimurja za napad, ovi stoperi karlovca su dobri (bunoza npr.), cibalia ima dobrih i jeftinih igrača tipa petar tomić. Škola nam definitivno ne radi dovoljno dobro da bi mogli išta napraviti samo s našim igračima. Da nije bilo vuge i ljube, ispali bi, siguran sam.
ovo nisam napisao s prepotentnim namjerama, već gledajuć cijelu sliku i stanje u klubu naime, ne smatram pojačanjima samo dobre igrače, već i one koji će se uklopiti u klub, i doprinjeti imidžu kluba kakav mi navijači želimo oni koji će se za taj klub boriti više od onih koji bi zagreb koristili samo kao odskočnu dasku za dinamo i hajduk ili europu...i kojima barem zagreb nešto znači, kao grad, ako već klub nije dovoljno na cijeni a isto tako sam i mislio na mogućnosti glede želje za dolaskom, pošto naravno da u dinamu i hajduku npr ima igrača koji bi mogli k nama, ali to sigurno neće učiniti, baš kao i to da su oni koji mogu zadovoljiti naše velike apetite već na meti ta dva kluba, pa teško da bi ih se moglo dobiti malo je poštenih i borbenih igrača u ovoj ligi, i sami vidite da se sve to svake godine sve više svodi na menađerske igre...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Mladen
|
 |
« Odgovor #641 : 15. Lipanj 2010, 18:02:41 » |
|
Svaka cast upravi za sad.  Otisli Skoric, Skender, Vidosevic, Kartelo a vjerojatno i Ljubojevic. Vugrinec tesko da ce ostat ako se nesto ne promijeni i pojaca. Nove sezone sigurno ispadamo jer ovo ovo smrdi na novih 9-10 kola bez boda.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
WAZER
ČLAN UDRUGE
Senior

|
 |
« Odgovor #642 : 15. Lipanj 2010, 18:13:06 » |
|
Svaka cast upravi za sad.  Otisli Skoric, Skender, Vidosevic, Kartelo a vjerojatno i Ljubojevic. Vugrinec tesko da ce ostat ako se nesto ne promijeni i pojaca. Nove sezone sigurno ispadamo jer ovo ovo smrdi na novih 9-10 kola bez boda. Evo i linka http://nkzagreb.hr/main.asp?dir=vijest&vijestid=367&ld=R umjesto Škorića je dosel Hrvoje Visic golman Solina  a Ljubojevic u AIk iz Stockholma! Zivo me zanimaju ciljevi za iducu sezonu!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
When we are good they dont remember When we are bad they never forget
|
|
|
PeaceDefender
ČLAN UDRUGE
Senior

|
 |
« Odgovor #643 : 15. Lipanj 2010, 18:32:48 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Medo lopove ***emo ti sve tvoje drugove iz lože svečane pi*** lopovske Medo lopove...
Contra el racismo, la represion y el futbol negocio Zagrebe, nunca caminaras solo!
|
|
|
|
brutek
|
 |
« Odgovor #644 : 15. Lipanj 2010, 19:35:48 » |
|
Svaka cast upravi za sad.  Otisli Skoric, Skender, Vidosevic, Kartelo a vjerojatno i Ljubojevic. Vugrinec tesko da ce ostat ako se nesto ne promijeni i pojaca. Nove sezone sigurno ispadamo jer ovo ovo smrdi na novih 9-10 kola bez boda. Evo i linka http://nkzagreb.hr/main.asp?dir=vijest&vijestid=367&ld=R umjesto Škorića je dosel Hrvoje Visic golman Solina  a Ljubojevic u AIk iz Stockholma! Zivo me zanimaju ciljevi za iducu sezonu! ništa šovinistički, ali već je pomalo iritantno da se golmani dofuravaju samo iz dalmacije pa kaj samo tam rastu? i kaj je s tom slavnom školom golmana u zagrebu, ak godinama nije iz nje izašao ni jedan vrijedan proizvod? nježo, javi se
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|