|
mishkin
Gost
|
 |
« Odgovor #75 : 10. Travanj 2007, 12:19:53 » |
|
Da, definitivno 2 igrača kupit! Al', sad nakon svih ovih ozljeda, ne znam kaj Nas još gore može snać! Sad bi Nam napokon bar kaj se tog tiče trebalo krenut! Al', najveća je šteta zbog Hajduka,ma da imamo sve igrače na borju, prešišali bi i Hajduk, i ustoličili bi se na drugom mjestu!!!
Al' dobro, sam vjera u ZAGREB!
Forza Z A G R E B !!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
fakin
Stariji pionir

|
 |
« Odgovor #76 : 05. Svibanj 2007, 12:09:27 » |
|
Ako netko može reći, kaje sa dolaskom Mandžukića u Dinamo? Nadam se da će ćiro i ko već to zaustavit, jer nam sigrno ne treba igrač poput mandžukića. Nisam čitao topic, neznam kakav je vaš stav prema tome, no svima je dosta kupovanja navodno talentiranih igrača koji onda propadaju jer se nemogu izborit za poziciju...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Sandman
|
 |
« Odgovor #77 : 05. Svibanj 2007, 13:01:27 » |
|
Nisam čitao topic, neznam kakav je vaš stav prema tome, no svima je dosta kupovanja navodno talentiranih igrača koji onda propadaju jer se nemogu izborit za poziciju...
Šalji dopis Mamiću da ne kupuje dobre igrače drugih klubova u HNL-u samo da njih oslabi.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
"Uvijek sam al nikad do kraja. Večer u gradu ti donese neki lijek u nekom kutu gdje samoća se zbraja Uvijek s malo premalo para. Kad upale se svjetla ode dim A miris noći opet postaje stvaran" "Bi mogo da mogu", Haustor
|
|
|
fakin
Stariji pionir

|
 |
« Odgovor #78 : 06. Svibanj 2007, 11:30:09 » |
|
Da sam tak dobar s mamićem, savjetovao bi mu da svoje nekulturno dotepenečko dupe makne van, ne iz maksimira, ne iz grada, već iz Hrvatske! Al nisam, pa mu nemrem, nažalost, ni to savjetovati...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
LUANA BORGIA
Gost
|
 |
« Odgovor #79 : 18. Rujan 2007, 23:03:23 » |
|
AH...MANDŽA NAM JE OTISAO I SAD,KAJ CEMO MI CURE?a?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
mamaNKZAGREB
|
 |
« Odgovor #80 : 18. Rujan 2007, 23:05:03 » |
|
Dođi na tribinu!!!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Kad ti život donese limune, zatraži tequilu i sol.
|
|
|
cipra
ČLAN UDRUGE
Senior

Tu sam rođen ja, podno Sljemena...
|
 |
« Odgovor #81 : 19. Rujan 2007, 00:42:53 » |
|
Za početak se makni s ovog foruma...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Mediću odlazi! Utopi se u Čikoli!
|
|
|
podlac
ČLAN UDRUGE
Kadet

|
 |
« Odgovor #82 : 19. Rujan 2007, 08:37:46 » |
|
Za početak se makni s ovog foruma... I popravi dioptriju...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
The fan
Gost
|
 |
« Odgovor #83 : 19. Rujan 2007, 09:11:52 » |
|
Ili pokušajte privuć nekog novog dobrog napadača...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
M.P.Thompson
Gost
|
 |
« Odgovor #84 : 19. Rujan 2007, 11:38:06 » |
|
Slobodno molim da se izbriše ovaj topic. Igrač koji je blago rečeno prešao u omraženi suparnički klub i koji radi klauna od sebe odbijajući igrati za hrvatsku reprezentaciju tu nema mjesta. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
bold
Gost
|
 |
« Odgovor #85 : 19. Rujan 2007, 11:44:46 » |
|
Slobodno molim da se izbriše ovaj topic. Igrač koji je blago rečeno prešao u omraženi suparnički klub i koji radi klauna od sebe odbijajući igrati za hrvatsku reprezentaciju tu nema mjesta.  Meni Dinamo kao ni bilo koji naš klub nisu omraženi. OPrezno s riječima.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
njezo
Global Moderator
Kadet

|
 |
« Odgovor #86 : 19. Rujan 2007, 11:46:41 » |
|
Slazem se, ostvario je svoj "san" i otisao... valjda zna kaj je najbolje za njega... u svakom slucaju, nije vise igrac NK Zagreba pa ide kljuc na ovo a admini neka odluce sto dalje... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
__________________________________________ Nista u klubu nije toliko lose da ne bi moglo biti gore!
|
|
|
|