Str: 1 2 [3]
  Ispis  
Autor Tema: Purgerski ponos  (Posjeta: 6335 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
alleycatWAZ
ČLAN UDRUGE
Senior
*

« Odgovor #30 : 25. Svibanj 2011, 15:52:25 »

nekako mi nije nagrada za najborbenijeg igrača za krstu... prije za pavlovića... već ste odlučili kome ide?

A Krsti.. Mislim da je kriterij za nagradu inače kombinacija kvalitete i požrtvovnosti
Evidentirano

.1.4.8.4.
PeaceDefender
ČLAN UDRUGE
Senior
*

« Odgovor #31 : 25. Svibanj 2011, 17:21:51 »

???
A jbt jeste smiješni, sezona završila, a vi se sad našli raspravljat o nečemu što je već odlučeno?!?
Evidentirano

Medo lopove ***emo ti sve tvoje drugove iz lože svečane pi*** lopovske Medo lopove...

Contra el racismo, la represion y el futbol negocio Zagrebe, nunca caminaras solo!
Dodo
ČLAN UDRUGE
Kadet
*

« Odgovor #32 : 07. Lipanj 2011, 16:19:16 »

inače ja sam za to da se još jedanput razmisli o tome da li krstanoviću trebamo dati ovu nagradu. naime, pošto poanta te nagrade nije u tome da ju nosi najbolji igrač, a možda on to i je, već netko kome ovaj klub nije autobusna stanica, već nešto... barem djelić onoga što je ljudima koji vole ovaj klub i navijaju za njega...i da to pokazuju barem time da gine za ovaj klub na terenu...
ovake izjave mi baš i nisu nešto te čisto sumnjam da bi to rekao netko tko je dobio hajdučko srce za recimo neki drugi klub:

Ovo mi je jedan od najsretnijih dana u životu. Neću reći ništa novo ako kažem da mi je stvarno oduvijek bio san nositi dres Dinama, no to je istina. Dinamo je najveći klub na ovom području, najbolja momčad u državi i stalni sudionik europskih natjecanja te sam presretan što sam ovdje

još nije kasno wink...

i da, njemu se skandiralo na utakmici s dragovoljcem... mislim da to može dobiti jedino igrač koji će reci da mu je utakmica u dresu nk zagreb ispunjenje sna i da mu je svaki dan kada ga navuče najsretniji dan u životu...

Evidentirano

AGAINST MODERN FOOTBALL
WAZER
ČLAN UDRUGE
Senior
*

« Odgovor #33 : 07. Lipanj 2011, 18:56:45 »

Po tvojim kriterijima nebi nitko trebao dobit purgerski ponos, i ja sam imao iste kriterije kad sam kretao na utakmice Zagreba, a onda kad shvatis da tih igraca vise nema nestanu i kriteriji  cry
Evidentirano

When we are good they dont remember
When we are bad they never forget
GrayWolf
ČLAN UDRUGE
Mlađi pionir
*

« Odgovor #34 : 17. Rujan 2011, 18:09:32 »

evo mog kandidata za ovu godinu:

JEDINA KONSTANTA U ZAGREBU

http://www.facebook.com/profile.php?id=100001430307469&sk=wall
Evidentirano
mrmleni
Mlađi pionir
*

« Odgovor #35 : 17. Rujan 2011, 19:06:18 »

Slažem se sa tobom konstanta NIčEGA ! 
Evidentirano
 Str: 1 2 [3]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006, Simple Machines Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!