inače ja sam za to da se još jedanput razmisli o tome da li krstanoviću trebamo dati ovu nagradu. naime, pošto poanta te nagrade nije u tome da ju nosi najbolji igrač, a možda on to i je, već netko kome ovaj klub nije autobusna stanica, već nešto... barem djelić onoga što je ljudima koji vole ovaj klub i navijaju za njega...i da to pokazuju barem time da gine za ovaj klub na terenu...
ovake izjave mi baš i nisu nešto te čisto sumnjam da bi to rekao netko tko je dobio hajdučko srce za recimo neki drugi klub:
Ovo mi je jedan od najsretnijih dana u životu. Neću reći ništa novo ako kažem da mi je stvarno oduvijek bio san nositi dres Dinama, no to je istina. Dinamo je najveći klub na ovom području, najbolja momčad u državi i stalni sudionik europskih natjecanja te sam presretan što sam ovdjejoš nije kasno

...
i da, njemu se skandiralo na utakmici s dragovoljcem... mislim da to može dobiti jedino igrač koji će reci da mu je utakmica u dresu nk zagreb ispunjenje sna i da mu je svaki dan kada ga navuče najsretniji dan u životu...