|
chief_wolfinjo
|
 |
« : 04. Siječanj 2007, 18:16:53 » |
|
Znači,
dali tko ima kakve info. za dolazak novog igrača u zagreb ? ja sam jedino pročitao u sportskim novinama da je ponuđen Kamerunac Armand Dubois Jankep i da se ništa nezna o tome dali će ga zagreb kupiti jer medić ništa ne govori, a sada sam na jutarnji.hr pročitao da ga je zagreb odbio .
šta vi mislite ili znate ???
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
WAZER
ČLAN UDRUGE
Senior

|
 |
« Odgovor #1 : 04. Siječanj 2007, 21:15:56 » |
|
A već sam ja otvoril taj topic malo niže al nema veze!!! Uglavnom niko ništa svi šute!!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
When we are good they dont remember When we are bad they never forget
|
|
|
|
Sandman
|
 |
« Odgovor #2 : 05. Siječanj 2007, 12:20:18 » |
|
Evo, što sam ja čuo i pročitao glede dolaska i odlaska igrača rekao sam već na http://www.bijeliandjeli.hr/forum/index.php/topic,27.0.htmlPa da se ne ponavljam... Baj d vej, znam da Medić želi izgraditi jak klub oslanjajući se na razvoj vlastitih igrača, a ne na kupovine, i sviđa mi se ta ideja. No ipak, neka akvizicija tu i tamo nije loša stvar... možda Zagreb nije trebao odbiti baš sve ponude... kaj vi ostali mislite o tome?
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: 06. Siječanj 2007, 12:23:30 Sandman »
|
Evidentirano
|
"Uvijek sam al nikad do kraja. Večer u gradu ti donese neki lijek u nekom kutu gdje samoća se zbraja Uvijek s malo premalo para. Kad upale se svjetla ode dim A miris noći opet postaje stvaran" "Bi mogo da mogu", Haustor
|
|
|
WAZER
ČLAN UDRUGE
Senior

|
 |
« Odgovor #3 : 11. Siječanj 2007, 14:51:22 » |
|
Izgleda da nam ode Brki!!  ŠMRC On mi je jedan od najnajdražih igrača! Želim mu sve najbolje!!! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
WAZER
ČLAN UDRUGE
Senior

|
 |
« Odgovor #4 : 11. Siječanj 2007, 14:52:07 » |
|
E da oko milju eura bi Zagreb trebo dobit za njega!!! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
chief_wolfinjo
|
 |
« Odgovor #5 : 11. Siječanj 2007, 16:33:52 » |
|
E da oko milju eura bi Zagreb trebo dobit za njega!!!  nadam se da će ostati, trebam nam takav igrač. a to nam se svake godine dešava, uvjek pustimo dobre igrače...!!!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
tanads
ČLAN UDRUGE
Junior

|
 |
« Odgovor #6 : 12. Siječanj 2007, 10:04:02 » |
|
Nadam se da ga Medić neće pustit za milju, nesmije Brki bit nestrpljiv, ak bu dobro igral i na proljeće cijena će samo rasti a normalno je da će jedan dan otići, nažalost. Nek se izbori Europa, svejedno mi je dal kroz Uefu ili Intertoto pa će cijene svima skočiti. To je putokaz da se ne mora ići u Dinamo ili Hajduk da bi se dobro vani prodalo.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
The fan
Gost
|
 |
« Odgovor #7 : 20. Siječanj 2007, 10:02:06 » |
|
Nisu smjeli pustit Karabogdana,nisu mu dali niti puno prilika,ako je još slobodan brzo ga vratite i ispričajte mu se.Ali lovrek je IGRAČINA,po mom mišljenju i za repku,Stojkića bih također uzeo tek tolko da ga ne uzme Bosna ako nam ikad bude trebao.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
zagi
Gost
|
 |
« Odgovor #8 : 29. Siječanj 2007, 09:17:53 » |
|
Večernji list: Odlična igra Krune Lovreka protiv ukrajinskog Arsenala nije prošla nezapaženo. Počele su stizati ponude za Zagrebovog napadača, pregovori se vode i Lovrek je vrlo blizu odlasku u jednog ruskog prvoligaša.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Sandman
|
 |
« Odgovor #9 : 29. Siječanj 2007, 13:13:13 » |
|
Damn! Ode nam i Lovrek.. šmrc 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
"Uvijek sam al nikad do kraja. Večer u gradu ti donese neki lijek u nekom kutu gdje samoća se zbraja Uvijek s malo premalo para. Kad upale se svjetla ode dim A miris noći opet postaje stvaran" "Bi mogo da mogu", Haustor
|
|
|
|
The fan
Gost
|
 |
« Odgovor #10 : 29. Siječanj 2007, 13:39:44 » |
|
Kaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj!!!!!!!!!!!!??????????? Pa neće valjda najbolji igrač otići!!! Medić ovo je naredba:odbij!!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
WAZER
ČLAN UDRUGE
Senior

|
 |
« Odgovor #11 : 29. Siječanj 2007, 14:37:50 » |
|
Samo ako je lijepa svota i ako dođe neki kvalitetni napadač!!!!! Onda može i u Srbiju!!!! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
pjesnik
Gost
|
 |
« Odgovor #12 : 29. Siječanj 2007, 16:34:59 » |
|
Ako pusti Lovreka krenut će lavina nezadovoljstva ostalih koje nije pustio,npr. Brkljača i ode sve u krasni k....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
chief_wolfinjo
|
 |
« Odgovor #13 : 29. Siječanj 2007, 17:52:58 » |
|
nadam se da neče otići. ako je do sada medić bio tolko tvd. onda nek i dalje tak bude. ako ode lovrek, ko će u napadu biti... pa on je 9 golova zabio za zagreb !!!!!!!!! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
njezo
Global Moderator
Kadet

|
 |
« Odgovor #14 : 29. Siječanj 2007, 21:33:34 » |
|
Ako pusti Lovreka krenut će lavina nezadovoljstva ostalih koje nije pustio,npr. Brkljača i ode sve u krasni k....
vec je krenula... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
__________________________________________ Nista u klubu nije toliko lose da ne bi moglo biti gore!
|
|
|
|