|
|
|
|
PeaceDefender
ČLAN UDRUGE
Senior

|
 |
« Odgovor #106 : 28. Svibanj 2010, 20:28:32 » |
|
Joj!!!  To je ona spika "svi smo mi purgeri"!!! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Medo lopove ***emo ti sve tvoje drugove iz lože svečane pi*** lopovske Medo lopove...
Contra el racismo, la represion y el futbol negocio Zagrebe, nunca caminaras solo!
|
|
|
Klošar
Kadet

SVI SMO MI STARI PANKSI .....
|
 |
« Odgovor #107 : 28. Svibanj 2010, 21:12:27 » |
|
Curva, sto se tice ove slike koju si stavio : netko iz Torce je zasarao grb Splita prije mjesec dana.
kod njih je situacija ista kao i kod nas u Zagrebu. dio Hajdukovaca simpatizira Split, a ima ekipe koja ih ne moze vidjeti...
i ne treba pljuvati po ljudima koji su bili Hajdukovci pa sada briju na Split. nitko od nas nije roden sa zagrebovim salom oko vrata (osim mozda Jimmy-a), mnoge od nas su starci vodili na Dinamo.
jbg, nije ovo London pa da mi i Split imamo navijace kao sto ih imaju Barnet, Brentford ili Leyton, da cijeli kvart od 250 000 ljudi brije na taj klub... ovdje je svaki novi lik koji pocne brijati na nas ili Split jako vrijedan.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Dodo
ČLAN UDRUGE
Kadet

|
 |
« Odgovor #108 : 29. Svibanj 2010, 02:42:19 » |
|
ali se radi o tome da ljudi koji "briju" na zagreb odnosno White Angelsi ne idu na dinamove tekme kad zagreb igra u gostima... mislim da sve ljude koji stoje (znači, ne sjede) iza transparenta bijeli anđeli boli k***c za dinamo. naravo da mi ne možemo parirati bojsima, ali ne radimo na istom zidu naš i njihov grb  . a i vidjet ćemo u kojem će se pravcu ta skupina razvijati, ne otpisujem ih za sad samo sam skeptičan... ako su "nositelji" te skupine torcidaši od 40 godina i Mosor bojim se da ništa od toga...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
AGAINST MODERN FOOTBALL
|
|
|
|
Curva
|
 |
« Odgovor #109 : 29. Svibanj 2010, 12:26:44 » |
|
Ne otpisujem ni ja njihovu daleku budućnost ali je činjenica da to nije navijačka grupa ako su to torcidaši koji idu na Split kad Hajduk gostuje. Iskrenu, stvarno sumnjam da će uspjeti napraviti konkurentsku grupu u Splitu sve kad bi to i htjeli (a ne žele). Ako pogledaš da čak i ekipa u Šibeniku ima problema s lokalnom Torcidom, odnosno imaju velike oscilacije dok je Torcida stabila.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
cipra
ČLAN UDRUGE
Senior

Tu sam rođen ja, podno Sljemena...
|
 |
« Odgovor #110 : 02. Lipanj 2010, 08:56:24 » |
|
Da, da sam malo pažljivije čitao, složio bih se s vama o šabanstvu. Mea culpa.
Gledao sam fotke s proslave naslova prvaka, imaju transparent: crveni đavoli uz navijače sa zabranom. Jao, kaj je slijedeće, međimurski angeli furaju A.C.A.B.?
Pa ima li itko na ovoj sceni muda i stila ne bit toliki copycat?!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Mediću odlazi! Utopi se u Čikoli!
|
|
|
Klošar
Kadet

|
 |
« Odgovor #111 : 02. Lipanj 2010, 13:14:32 » |
|
nista od tog Splita nece biti... maknuli su trenera koji ih je doveo iz 3.lige u prvu... a pogodite koga su doveli - Ivana Katalinica !!! nisam cuo za njega od kada je bio trener Zagreba.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
PeaceDefender
ČLAN UDRUGE
Senior

|
 |
« Odgovor #112 : 02. Lipanj 2010, 14:11:15 » |
|
nista od tog Splita nece biti... maknuli su trenera koji ih je doveo iz 3.lige u prvu... a pogodite koga su doveli - Ivana Katalinica !!! nisam cuo za njega od kada je bio trener Zagreba.
http://www.slobodnadalmacija.hr/Nogomet/tabid/84/articleType/ArticleView/articleId/104599/Default.aspxnakon zadnje epizode u Hajduku u ljeto 2004. godine. Kasnije je radio u Bahreinu (Al Riffa), Albaniji (Dinamo Tirana), Mađarskoj (Dunaujvaros, ex Dunaferr), te Bosni i Hercegovini (GOŠK Gabela, Posušje, Široki Brijeg), da bi se vratio u Hrvatsku i posljednju sezone odradio uspješno projekt ambicioznog Dugopolja da ga iz treće ubaci u drugu ligu.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Medo lopove ***emo ti sve tvoje drugove iz lože svečane pi*** lopovske Medo lopove...
Contra el racismo, la represion y el futbol negocio Zagrebe, nunca caminaras solo!
|
|
|
PeaceDefender
ČLAN UDRUGE
Senior

|
 |
« Odgovor #113 : 05. Lipanj 2010, 01:46:00 » |
|
http://www.novilist.hr/Sport/prpic-3A-pojedinci-nisu-reagiral.aspxKapetan ?Pomorca? proziva upravu zbog ostanka u Drugoj ligi. Prpić: pojedinci nisu reagirali na vrijeme.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Klošar
Kadet

|
 |
« Odgovor #114 : 08. Lipanj 2010, 13:26:46 » |
|
u 2.ligu je usao klub MV Croatia iz SB-a
jel zna netko kako se prije zvao taj klub? jer taj klub nema veze s Marsonijom ili Zeljeznicarom
mozda je to novoosnovani klub pa su kupili mjesto od nekoga i uzeli novo ime (tako je Medimurje kupilo mjesto od Omladinca NSR i odmah igralo 2 HNL)
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
cipra
ČLAN UDRUGE
Senior

Tu sam rođen ja, podno Sljemena...
|
 |
« Odgovor #115 : 13. Lipanj 2010, 18:27:54 » |
|
Mislim da su kupili od Slobodnice mjesto. Koje su to šeme, ak izbore prvu ligu, prozvat će se Marsonia.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Mediću odlazi! Utopi se u Čikoli!
|
|
|
|
|
PeaceDefender
ČLAN UDRUGE
Senior

|
 |
« Odgovor #117 : 06. Listopad 2010, 16:07:53 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
astraeus
Global Moderator
Senior

|
 |
« Odgovor #118 : 27. Listopad 2010, 08:42:13 » |
|
Strava na terenu: Golman Dugopolja ostao bez testisahttp://www.net.hr/sport/page/2010/10/26/0357006.html
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
"Although it is not true that all conservatives are stupid, it is true that most stupid people are conservative." - John Stuart Mill
"Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from religious conviction." - Blaise Pascal
|
|
|
PeaceDefender
ČLAN UDRUGE
Senior

|
 |
« Odgovor #119 : 28. Svibanj 2011, 20:18:58 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|