cipra
ČLAN UDRUGE
Senior

Tu sam rođen ja, podno Sljemena...
|
 |
« Odgovor #90 : 23. Kolovoz 2009, 19:02:15 » |
|
Lučko krenulo pobjedom u kutini. Split krenuo pobjedom, nadam se da će gaziti uvjerljivo do kraja, bilo bi super vidjeti klub koji ima svoje ja u prvoj hnl. Inače, kad smo svi zaokupljeni s ispadanjem zagreba, koje postaje sve realnije: mislim da u drugoj ligi ne postoje tri kluba koja bi po uvjetima mogla u prvu, ili željela u prvu. Tako da se može dogoditi da smo 14-ti i da ostanemo u ligi. Žalosno, ali eto, da spomenem.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Mediću odlazi! Utopi se u Čikoli!
|
|
|
|
|
PeaceDefender
ČLAN UDRUGE
Senior

|
 |
« Odgovor #91 : 29. Rujan 2009, 10:45:36 » |
|
Dogodine ovo će nam biti glavna tema za pisanje postova!!! Baš fora - već se radujem drugoj ligi!!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Medo lopove ***emo ti sve tvoje drugove iz lože svečane pi*** lopovske Medo lopove...
Contra el racismo, la represion y el futbol negocio Zagrebe, nunca caminaras solo!
|
|
|
|
Cekicar
|
 |
« Odgovor #92 : 27. Studeni 2009, 08:51:52 » |
|
Ne znam dal bi ovo stavio pod HNL mafia , ali s obzirom da se radi o 2 ligi očekujem nagli pad splita nakon otkrivanja braće Žužul (inaće prvih rođaka od bivšeg ministra) a koji su bajdvej glavni u RNK Split i kojeg su u nazad dvije sezone dogurali iz 4 lige do vrha druge, a svojoj građevinskoj firmi osigurali porast dobiti u zadnjih 5 godina od 6578 posto (tolko ni aple i micosoft zajedno nemaju). Uglavnom pali su zajedno s HAC-ovom upravom. U svakom slučaju vjerujem na nagli gubitak interesa braće Žužul u RNK Splitu jer će imat posla dokazivat sudstvu od kud im tolke pare te brijem da nogometaši i struka splita neće više redovno na tekućem računu imat plaću a s time i motiva....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Po novim pravilima foruma nije dopušteno imati fotku u sigu (potpisu koji ide iza svakog vašeg posta), jer to ometa vidljivost topica. Molim vas da to uklonite.
|
|
|
cipra
ČLAN UDRUGE
Senior

|
 |
« Odgovor #93 : 28. Studeni 2009, 11:35:19 » |
|
Ovo itekako ima veze s HNL mafijom, u potpunosti se slažem s tobom. A preuzeli su nk split jer se nadaju zemljištu koje klub posjeduje, oni su dalmatinski pandan mediću i kranjčevićevoj.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
PeaceDefender
ČLAN UDRUGE
Senior

|
 |
« Odgovor #94 : 12. Veljača 2010, 18:17:54 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Medo lopove ***emo ti sve tvoje drugove iz lože svečane pi*** lopovske Medo lopove...
Contra el racismo, la represion y el futbol negocio Zagrebe, nunca caminaras solo!
|
|
|
WAZER
ČLAN UDRUGE
Senior

|
 |
« Odgovor #95 : 24. Ožujak 2010, 10:44:31 » |
|
vinogradar-ostaje-bez-direktora-i-trenera http://www.zagrebancija.com/hr-sport/vinogradar-ostaje-bez-direktora-i-trenera_299074Al zato su nasi direktori poslije 9 uzastopnih poraza sto je rekord HNL-a jos uvijek tu! Svaka vam dala, mora da dobro grabite lovu il imate planove kako je ugrabiti kad se nedate!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
When we are good they dont remember When we are bad they never forget
|
|
|
PeaceDefender
ČLAN UDRUGE
Senior

|
 |
« Odgovor #96 : 08. Travanj 2010, 15:43:35 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
PeaceDefender
ČLAN UDRUGE
Senior

|
 |
« Odgovor #97 : 07. Svibanj 2010, 22:36:36 » |
|
Split je prva liga! Nakon dugih 49 godina pauze nogometaši Splita izborili su pobjedom nad Vukovarom '91 povratak u najviši rang. Četiri kola prije kraja natjecanja ?crveni? su i matematički osigurali mjesto među pet najboljih momčadi lige što je bio jedan od uvjeta za plasman u Prvu ligu. Splitovci su posljednji put među prvoligašima bili u bivšoj Jugoslaviji u sezoni 1960./1961., a povratak u elitu će uslijediti u sezoni 2010./2011. Okruglo pola stoljeća čekanja. http://www.nogometni-magazin.com/newspro/coranto/viewnews.cgi?id=EkZFkulkEpoNDzTQrR&tmpl=coranto_hrv_news
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
Dodo
ČLAN UDRUGE
Kadet

|
 |
« Odgovor #99 : 26. Svibanj 2010, 21:00:48 » |
|
ma to su mitovi čini mi se... hrpa tih ljudi koji se nazivaju Crveni đalovi (iako da bi navijačka skupina to postala u pravom smislu te riječi treba se nekoliko sezona kaliti, kaj je i šačica ljudi kaj prati međimurje navijačka skupina  ) su ustvari navijači hajduka i sad se stvara neka euforija oko ulaska u prvu liga, a koliko bu to sve trajalo vidjet ćemo ... osobno bih jako volio da se isprofiliraju kao antifa navijačka skupina i otići ću na koju njihovu tekmu, ali me strah da ne bu nikaj bilo do toga... imaju sve preduvjete za tako nešto, od imena do slavne povijesti (igrača koji su prešli u prvi splitski partizanski odred te nedugo zatim bili strijeljani od ustaša) preko torce kao desnog rivala, a i već imaju jako dobru priču iza sebe i medijsku percepciju kao takvi...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
AGAINST MODERN FOOTBALL
|
|
|
|
|
PeaceDefender
ČLAN UDRUGE
Senior

|
 |
« Odgovor #101 : 26. Svibanj 2010, 21:44:08 » |
|
ma to su mitovi čini mi se...
Na trenutak sam pomislio da pričaš o Bijelim Anđelima!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
astraeus
Global Moderator
Senior

|
 |
« Odgovor #102 : 27. Svibanj 2010, 08:27:24 » |
|
Da, totalno imam feeling da bi oni mogli biti ono što je WAZ bio početkom devedesetih - skupina gdje dolaze bojsi (tj.torcida) u trenucima kad im se ne da ići na dinamo (hajduk). Priča o bratskim klubovima, svi smo mi iz Zagreba (Splita), bla, bla, bla...  Čekam da me razuvjere.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
"Although it is not true that all conservatives are stupid, it is true that most stupid people are conservative." - John Stuart Mill
"Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from religious conviction." - Blaise Pascal
|
|
|
alleycatWAZ
ČLAN UDRUGE
Senior

|
 |
« Odgovor #103 : 27. Svibanj 2010, 10:10:36 » |
|
Ma nemogu sad otvoreno kontrirat t. Nemožemo ni mi b** trenutno 100%. Oni su ko mi prije 5god. isti ko mi sa zakašnjenjem.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
.1.4.8.4.
|
|
|
cipra
ČLAN UDRUGE
Senior

|
 |
« Odgovor #104 : 28. Svibanj 2010, 08:00:19 » |
|
Slažem se, sigurno da moraju igrat pametno. Onog trena kad zakače klince na briju, ići će otvorenije antifa. Naravno, vlasnik u svakom trenu može završit u zatvoru, tako da je jedan od ključnih faktora stabilnost kluba. Bez kontinuirane prve lige, ili bar vrha druge, neće uspjeti.
A zašto šaban alert? Bolje je na stadionima vidjet normalne 40-godišnjake sa pivom u ruci, nego ultra šilterica lacoste acab ekipu za dom spremnu.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|