Str: 1 [2]
  Ispis  
Autor Tema: Slovenija i Kharkov  (Posjeta: 5833 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
psihijatrija
Mlađi pionir
*

« Odgovor #15 : 23. Kolovoz 2008, 16:51:07 »

ponuda koju ne smijete propustiti...

nego thompsone, cujem da su juku odjebali iz torcide bas zbog toga
Dobro si načuo. Sve je to danas moderni nogomet, tako da mi se neda dodatno objašnjavati. Tko je bio, bio je. Ja jesam za Klub navijača hrvatske reprezentacije, ali da sam da to bude pod ingerencijom HNS-a, Markovića i Srebrića i nisam. Oni su starijim navijačima hrvatskih navijačkih grupa ponudili posao, lovicu, privilegije za gostovanja, i oni su naravno prihvatili. Baci kost među pse, pa da vidiš...Što se mene tiče, odlično odrađeno gostovanje. smiley

pa zasto si onda usao u to?
Evidentirano
DP
Gost
« Odgovor #16 : 23. Kolovoz 2008, 22:37:55 »

Oni su starijim navijačima hrvatskih navijačkih grupa ponudili posao, lovicu, privilegije za gostovanja, i oni su naravno prihvatili.

Baš me zanima koji je to stariji član Armade tako nešto prihvatio? Može odgovor na PP.
Evidentirano
M.P.Thompson
Gost
« Odgovor #17 : 24. Kolovoz 2008, 13:26:06 »

ponuda koju ne smijete propustiti...

nego thompsone, cujem da su juku odjebali iz torcide bas zbog toga
Dobro si načuo. Sve je to danas moderni nogomet, tako da mi se neda dodatno objašnjavati. Tko je bio, bio je. Ja jesam za Klub navijača hrvatske reprezentacije, ali da sam da to bude pod ingerencijom HNS-a, Markovića i Srebrića i nisam. Oni su starijim navijačima hrvatskih navijačkih grupa ponudili posao, lovicu, privilegije za gostovanja, i oni su naravno prihvatili. Baci kost među pse, pa da vidiš...Što se mene tiče, odlično odrađeno gostovanje. smiley

pa zasto si onda usao u to?
Ja od toga nemam ništa. smiley I dalje živim svoj život, od svoje mizerne plaće. Ali, pošto sam vjerni navijač reprezentacije učlanio sam se, zbog pogodnosti odlaska na gostovanja. Ako se ne varam, za gostovanja van države sve grupe koje odlaze tamo su dužne surađivati sa Klubom Uvijek vjerni, jer po novom on će jedini biti zadužen za reprezentaciju. Možda imate predodžbu da se svaki može učlaniti u to, ali Vam otvoreno tvrdim da na utakmice iz Uvijek vjerni idu momci koji imaju staža na tribinama, 100-200 gostovanja. smiley Neki boysi su se lagano pokupili kad su vidili kako ih promatraju. Možda Vam izgleda ka agentura, ali ja nisam dužan da to komentiram. Nek se javi neko iz čelništva Kluba navijača Uvijek vjerni. Pametnome dosta. grin smiley
« Zadnja izmjena: 24. Kolovoz 2008, 13:28:21 M.P.Thompson » Evidentirano
M.P.Thompson
Gost
« Odgovor #18 : 27. Kolovoz 2008, 12:03:36 »

ULAZNICE ZA KAZAHSTAN I ENGLESKU
Obavještavamo sve članove kluba navijača UVIJEK VJERNI da se karte za dolazeće kvalifikacijske utakmice protiv Kazahstana i Engleske koje se igraju u Zagrebu na stadionu Maksimir 6. i 10. rujna 2008. godine mogu rezervirati od ponedjeljka 25. kolovoza 2008. godine putem našeg weba ili na telefonski broj +385-1-6404805.

Potrebno je ostaviti sljedeće podatke:

* ime i prezime

* broj članske iskaznice

* broj osobne iskaznice

* tribinu za koju rezervirate kartu

* mobitel

* mail

* adresa

UVIJEK VJERNI
Evidentirano
jimmyfloyd2
Gost
« Odgovor #19 : 27. Kolovoz 2008, 15:33:59 »

http://www.index.hr/sport/clanak/bilic-umjesto-kranjcara-pozvao-mandzukica-subasic-dobio-pretpoziv/399880.aspx bilic je legenda, al j**o ga mandzukic da ga j**o, govno sugavo mandzukicevsko, smrad sugavi evil evil
Evidentirano
DP
Gost
« Odgovor #20 : 27. Kolovoz 2008, 19:16:20 »

http://www.index.hr/sport/clanak/bilic-umjesto-kranjcara-pozvao-mandzukica-subasic-dobio-pretpoziv/399880.aspx bilic je legenda, al j**o ga mandzukic da ga j**o, govno sugavo mandzukicevsko, smrad sugavi evil evil

Stvarno taj manđukić je gadan! Smučilo mi se kad sam sad protiv zadra vidio kako ljubi grb na dresu!
Evidentirano
podno
Gost
« Odgovor #21 : 27. Kolovoz 2008, 19:41:06 »

manđukić

Smrad!
Evidentirano
Malri
Gost
« Odgovor #22 : 27. Kolovoz 2008, 20:34:27 »

Ostanemo bez veznjaka a Bilić zove manđukića a ne Sharbinija! Mislim da Slaven nema takvu slobodu kao što sam mislio!
Evidentirano
M.P.Thompson
Gost
« Odgovor #23 : 28. Rujan 2008, 13:01:50 »

Prvi sastanak upravnog odbora Kluba navijača

Klub navijača hrvatske nogometne reprezentacije rađao se vrlo oprezno i uz puno skeptičnih komentara.

Pola godine poslije izrasli smo u respektabilnu organizaciju svih navijača koji prate nacionalni sastav. Početkom tjedna na izmaku u prostorijama kluba održan je prvi sastanak Upravnog odbora Kluba, na kojem su usvojeni planovi razvoja kluba i pravac u kojem će se ?Uvijek vjerni" dalje razvijati.

Članovima Upravnog odbora imenovani su Jurica Galić iz Splita, inače s tribine poznatiji pod nadimkom Juka. Dugogodišnji je istaknuti član Torcide i vjerni pratitelj reprezentacijskih događaja.

Iz Zagreba su članovima Upravnog odbora postali Tomislav Sarić, Neno Nikolić i Siniša Špoljarević.

Tomislava mnogi od vas poznaju pod nadimkom Sarma, pod kojim je predvodio zagrebačke Bad Blue Boyse. Slavonci uvijek u velikom broju odlaze na utakmice Vatrenih.

Osječanin Dalibor Žižanović je naš vrijedni član iz redova Kohorte, a vjerne Vinkovčane predstavlja dobro vam znani Ilija Zirdum.

Na prvom sastanku Upravnog odbora kluba navijača ?Uvijek vjerni" razgovaralo se o problemima navijača u Hrvatskoj, a najviše se pozornosti posvetilo predstojećim utakmicama hrvatske reprezentacije.

Pred nama je utakmica s Ukrajinom, na koju ?Uvijek vjerni" ponovno odlaze u velikom broju. Vjerujemo da ćemo se vratiti u slavljeničkom raspoloženju.
Evidentirano
M.P.Thompson
Gost
« Odgovor #24 : 01. Listopad 2008, 10:02:29 »

Cijena ulaznice za Harkov 150 kuna
Cijena ulaznica za utakmicu Ukrajina - Hrvatska iznosi 150 kuna.

Ulaznice se do petka, 3. listopada, mogu naručiti u Klubu navijača "Uvijek vjerni" na brojeve telefona 6404 - 805 i 6404 - 814, te na mail klub@uvijekvjerni.com

Potrebni podaci su ime i prezime, te broj putovnice.

Uvijek vjerni
Evidentirano
M.P.Thompson
Gost
« Odgovor #25 : 13. Listopad 2008, 21:06:08 »

Navijačka priča iz Harkiva. smiley
http://www.uvijekvjerni.com/clanci/2008/10/13/harkov-navijacki-pogled
http://www.uvijekvjerni.com/clanci/2008/10/13/reportaza-iz-harkova-back-ussr
Evidentirano
 Str: 1 [2]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006, Simple Machines Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!