|
M.P.Thompson
Gost
|
 |
« : 18. Kolovoz 2008, 10:53:41 » |
|
Prodaja karata za gostovanje u Maribor
Ulaznice za prijateljsku utakmicu Slovenije i Hrvatske u Mariboru od sutra se prodaju u Klubu navijača "Uvijek vjerni", Trnjanska cesta 37.
Cijena kompletnog aranžmana (autobus + ulaznica) iznosi 125 kuna, a cijena same ulaznice je 90 kuna.
Termini prodaje:
Srijeda 12 - 18
Četvrtak 12 - 18
Ponedjeljak 12 - 18
Utorak 12 - 18
S Klubom navijača u Maribor i Kharkov Klub navijača ?Uvijek vjerni" organizira put na prijateljsku utakmicu Slovenija - Hrvatska u Mariboru (20.8.) i kvalifikacijski dvoboj Ukrajina - Hrvatska u Kharkovu (11.10.).
Želite li bodriti najdražu nam reprezentaciju u Mariboru, u prvoj utakmici nakon Europskog prvenstva, cijena aranžmana (prijevoz autobusom + ulaznica) iznosi 125 kuna. Cijena same ulaznice, bez prijevoza, je 90 kuna. Prvo gostovanje u kvalifikacijama za SP Hrvatsku očekuje na vrućem terenu u Ukrajini 11.listopada. Grad domaćin je Kharkov, 500-tinjak kilometara udaljen od Kijeva. Klub navijača organizira charter let za Kharkov po cijeni od 2 550 kuna.
U cijenu su uključeni:
? povratna avionska karta na relaciji Zagreb - Kharkov ? aerodromske pristojbe ? transfer autobusom od zračne luke u Kharkovu do centra grada (pri dolasku), te od stadiona do zračne luke (pri odlasku) ? ulaznica za utakmicu ? viza za Ukrajinu
Put Kharkova krenulo bi se rano ujutro, tako da po dolasku imamo dovoljno vremena za razgledavanje grada, odlazak na ručak itd. Povratak bi uslijedio nakon utakmice.
Prijave se primaju na broj telefona 6404 - 805, te u prostorijama Kluba (Trnjanska cesta 37).
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
brum
Gost
|
 |
« Odgovor #1 : 19. Kolovoz 2008, 17:33:08 » |
|
Trnjanska cesta 37 ? Ja zivim u ulici do,i bogami nisam nikada vidio klub navijaca tamo !  cudna posla moram priznati...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
M.P.Thompson
Gost
|
 |
« Odgovor #2 : 19. Kolovoz 2008, 22:39:03 » |
|
Firma Playbox d.o.o. Neven Cvijanović, bivši glasnogovornik nk dinama poznato?? Autobusi za Maribor Autobusi u organizaciji Službenog kluba navijača hrvatske nogometne reprezentacije UVIJEK VJERNI kojima navijači putuju na prijateljsku nogometnu utakmicu između izabranih ekipa Slovenije i Hrvatske koja se igra u Mariboru u srijedu 20.08.2008.godine s početkom u 20:45 sati polaze s Autobusnog kolodvora u Zagrebu u 16 sati.
Mole se članovi kluba s kupljenim kartama da na autobusnom kolodvoru budu 15 minuta prije polaska u 15:45 sati.
UVIJEK VJERNI!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
M.P.Thompson
Gost
|
 |
« Odgovor #3 : 21. Kolovoz 2008, 21:28:43 » |
|
Izlet u Maribor Ako usporedimo bilo koje gostovanje hrvatske nogometne reprezentacije u susjednim zemljama koje su organizirale bilo prijateljske ili kvalifikacijske utakmice, ovo jučerašnje u Mariboru bilo je svakako jedno od mirnijih ako ga promatramo sa navijačkog gledišta. Hrvatski su navijači pri ulasku u Sloveniju i na sam stadion do najsitnijih detalja bili pregledani. Slovenska granična i interventna policija nisu imali razloga za bilo kakvu krupniju intervenciju, iako se po broju novinara i fotografa slovenskih medija dalo naslutiti da su očekivali incidentne situacije kojima bi popunili nedostatak vijesti. Vjerovatno pod dojmom događanja koja su popratila na primjer utakmice odigrane u Livornu ili Sarajevu mnogobrojna se slovenska policija na korektan način odnosila prema našim navijačima, kako pri dolasku u Maribor, tako i na samom stadionu. Poveći kontigent navijača Hrvatske, članova našeg kluba navijača UVIJEK VJERNI okupio se na stadionu pristigavši sa svih strana kako Lijepe Naše, tako i dijaspore. Uglavnom, izuzmemo li verbalno vrijeđanje odveć nabrušenih slovenskih navijače kojima smo uzvratili istom mjerom, sve u svemu, a zahvaljujući i konačnom rezultatu i pobijedi naših, 20. kolovoza 2008. godine proveli smo ugodnu ljetnu večer. Većih incidenata nije bilo i svi smo se vratili kući sretni i zadovoljni.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
psihijatrija
Mlađi pionir

|
 |
« Odgovor #4 : 21. Kolovoz 2008, 21:58:37 » |
|
koliko vas ima u Uvijek vjerni?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
M.P.Thompson
Gost
|
 |
« Odgovor #5 : 22. Kolovoz 2008, 12:29:04 » |
|
koliko vas ima u Uvijek vjerni?
Svaki dan sve više. Provjeri na kontakt telefon: +385 (0)1 6404 805. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
psihijatrija
Mlađi pionir

|
 |
« Odgovor #6 : 22. Kolovoz 2008, 14:39:47 » |
|
i koje ja pogodnosti imam ako bi se ukljucio u to?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
DP
Gost
|
 |
« Odgovor #7 : 22. Kolovoz 2008, 15:18:29 » |
|
Bit ćeš registriran kod Markovića u bilježnici i trpat ćeš blagajnu HNSa prilikom svakog organiziranog gostovanja!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
alleycatWAZ
ČLAN UDRUGE
Senior

|
 |
« Odgovor #8 : 22. Kolovoz 2008, 15:42:13 » |
|
Pravim patriotima netrebaju povlastice....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
.1.4.8.4.
|
|
|
tanads
ČLAN UDRUGE
Junior

|
 |
« Odgovor #9 : 22. Kolovoz 2008, 15:47:15 » |
|
Pravim patriotima netrebaju povlastice.... kao i pravim navijačima. poveznica sa našim klubom i predsjedničkim busom
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
alleycatWAZ
ČLAN UDRUGE
Senior

|
 |
« Odgovor #10 : 22. Kolovoz 2008, 15:57:51 » |
|
Ultrasima put do Zagreba kosta 60kn.. A nama je predsjednicki bio 50, nekad samo i do Varazdina.. Ili smo oboje privilegirani ili nije niko.. Odlucite.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
.1.4.8.4.
|
|
|
psihijatrija
Mlađi pionir

|
 |
« Odgovor #11 : 22. Kolovoz 2008, 15:59:16 » |
|
pa nađite sponzora, gazde par kafica daju po 100-200 kn i eto ti puno jeftiniji prijevoz
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
cipra
ČLAN UDRUGE
Senior

Tu sam rođen ja, podno Sljemena...
|
 |
« Odgovor #12 : 22. Kolovoz 2008, 16:14:16 » |
|
Bit ćeš registriran kod Markovića u bilježnici i trpat ćeš blagajnu HNSa prilikom svakog organiziranog gostovanja! Zaboravio si konzumove poklon pakete sa navijačkim cd-om obješenim o svinjski vrat za samo 39,99
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Mediću odlazi! Utopi se u Čikoli!
|
|
|
psihijatrija
Mlađi pionir

|
 |
« Odgovor #13 : 22. Kolovoz 2008, 16:38:17 » |
|
ponuda koju ne smijete propustiti...
nego thompsone, cujem da su juku odjebali iz torcide bas zbog toga
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
M.P.Thompson
Gost
|
 |
« Odgovor #14 : 23. Kolovoz 2008, 16:49:44 » |
|
ponuda koju ne smijete propustiti...
nego thompsone, cujem da su juku odjebali iz torcide bas zbog toga
Dobro si načuo. Sve je to danas moderni nogomet, tako da mi se neda dodatno objašnjavati. Tko je bio, bio je. Ja jesam za Klub navijača hrvatske reprezentacije, ali da sam da to bude pod ingerencijom HNS-a, Markovića i Srebrića i nisam. Oni su starijim navijačima hrvatskih navijačkih grupa ponudili posao, lovicu, privilegije za gostovanja, i oni su naravno prihvatili. Baci kost među pse, pa da vidiš...Što se mene tiče, odlično odrađeno gostovanje. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|