Str: 1 2 3 [4] 5
  Ispis  
Autor Tema: Moja mišljenja o stanju kluba...  (Posjeta: 7210 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
cipra
ČLAN UDRUGE
Senior
*

Tu sam rođen ja, podno Sljemena...

« Odgovor #45 : 05. Kolovoz 2010, 23:05:37 »

Jedan naš član već dva tjedna čeka godišnju ulaznicu. Neće mu biti gotova ni za sutrašnju utakmicu, bar se sad tako čini. Da li još netko ovoliko čeka ili je možda stvar što je dotični prošle godine plaćao kovanicama, a gospoda u klubu pamte takve sitnice...
Evidentirano

Mediću odlazi!
Utopi se u Čikoli!
brutek
Junior

« Odgovor #46 : 15. Rujan 2010, 12:40:51 »

http://www.jutarnji.hr/ovako-ce-izgledati-novi-zg-taksi--i-bit-ce-15-posto-jeftiniji/886428/

ali, ali, ali, zašto ne crvena boja???
i zašto ne crveni grb, zar mora na zagrebačkim taksijima bit plavi grb grada, ili...
ah, sudbo kleta, nitko neće veličanstvenim stopama marketinga zagrebella
Evidentirano
Mladen
Kadet

« Odgovor #47 : 15. Rujan 2010, 15:32:26 »

http://www.hrsport.net/analize/403867/nogomet-1-hnl/iza-suska-ostao-rezultat-i-nagadjanja
Evidentirano
Mladen
Kadet

« Odgovor #48 : 16. Rujan 2010, 10:07:47 »

Poslao sam malo prije jedno pismo voditelju SDP-ovog savjetodavnog tijela za obrazovanje i znanost (mislim da pod to spada i sport ali nisam siguran). Budem vidio sto ce mi odgovoriti pa mozemo mozda krenuti u neke konkretne akcije preko vladajuce politicke stranke u Zagrebu koja je i dovela Medica na vlast.

Ovo je tekst koji sam poslao:

"Postovanje,

imam jedno pitanje: u cijoj je domeni sport grada Zagreba? Iz proracuna i smjernica djelovanja nekako mi se cini da bi to trebalo biti vezano uz ovo tijelo ali nisam siguran.

Jedna udruga gradjana trenutno je jako zabrinuta sto se dogadja u NK "Zagreb" pa bi htjeli izvidjeti da li se nasa stranka moze nesto utjecati da se stvari tamo promijene. Naime, Bandic je jos 2004. godine za predsjednika kluba postavio Medica koji radi sto ga je volja posljednih godina. Stvarno je sramotno da jedan profesionalni klub kojeg financira grad Zagreb ovisi samo o jednoj osobi. Skupstina kluba se naime nije sastala godinama, a vrlo je vjerojatno da grad moze utjecati da se nesto promijeni tj. SDP kao vladajuca stranka u gradu Zagrebu.

Ukoliko se ovo pitanje moze dovesti na neke vise razine u gradu i pokrenuti neka akcija mislim da bi stranka dobila velike simpatije gradjana grada jer nitko ne zeli da u gradu u dva nogometna kluba vladaju osobe istog stila ponasanja (Mamic i Medic)."
Evidentirano
brutek
Junior

« Odgovor #49 : 16. Rujan 2010, 11:26:41 »

pismo je ok
meni se jedino adresant ne sviđa, jer, kao i za varšavsku, i ovdje je to stranka koja je i dovela do problema, bez obzira na sadašnju podjelu
baš kao i da se piše hdzeju, koji je imao prešutnu koaliciju u zg s bandićem
možda bi više napravili nezavisni, liberalni ili narodnjački zastupnici, koji nisu vezani sa milanellom

a pismo slične vrste bi trebalo poslati i svakom pojedinačnom članu skupštine kluba
samo, tko su oni?
Evidentirano
astraeus
Global Moderator
Senior

« Odgovor #50 : 16. Rujan 2010, 11:39:42 »

Ja se nadam ćemo u skoro vrijeme imati i konkretne prijedloge za takve aktivnosti, ali tome nije u potpunosti mjesto na forumu iz kojeg razloga ponavljam poziv svim zainteresiranima da se jave na mail udruge, na private poruku, da nas kontaktiraju na utakmicama, itd.

A osobno mislim da se takva i slična pisma u osobno ime zabrinutih građana treba slati kome god mislite da ima učinka jer bez toga u javnosti postoji dojam da nikome u gradu nije stalo do toga što se s klubom događa. Zato, pišite, reagirajte, bunite se javno i kao privatne osobe, nadajmo se da će jedno od tih pisama stići i na pravu adresu.

Kontaktirajte nas, dakle, da ne ostanemo samo na riječima.
Evidentirano

"Although it is not true that all conservatives are stupid, it is true that most stupid people are conservative." - John Stuart Mill

"Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from religious conviction." - Blaise Pascal
tanads
ČLAN UDRUGE
Junior
*

« Odgovor #51 : 16. Rujan 2010, 12:00:46 »

tako je. prvo treba nabaviti statut i saznati članove skupštine. javno objavljeno nije ili ja nisam nigdje mogao naći. imamo mi par novinara u redovima (i novinarki da se ne uvrijede) koji bi to trebali počet čačkat.
ali ja bi se vratio još malo na predradnje. prije svega treba vidjeti dal smo jednoglasni. NEMA VIŠE kompromisa.
JEDINI cilj mora biti rušenje uprave na čelu s M. Znači nikakvi snovi o Europi, o naslovu ili bit će bolje dogodine.
JEDINI cilj je vratiti purgerski štih klubu. Da se ne ponavljam uvijek to M ne da nije sposoban nego NE ŽELI napraviti. Zato, nema više priča, ma nema veze grb ako budemo igrali u europi ili sve mu je oprošteno ako napravi rezultat. Dogodine.
Pišem ovo zato kaj znam da i u našim redovima ima takvog razmišljanja a dok se oko tog ne zauzme čvrsti stav nema pomaka. Čvrsti stav znači i između ostalog da nemreju ljudi s poklonjenim šalovima s ružnim grbom šetat po tribini. Bode oči.
Također mislim da je sad idealan trenutak za akciju. BBB su bojkotom ipak pokrenuli neka događanja, preispitivanja sprege politike i nogometa i svih nepravilnosti u vođenju klubova.
Detaljnije možda ipak uživo ili na nekom drugom topicu.
Imamo popis od 20 tak klupskih legendi. Pojedini ček i sjede par redova iznad na tribini. Sve ih redom priupitati za mišljenje  i skupljati potpise za povratak ugleda klubu. Možemo to i kamerom dokumentirati.
Ima ideja.          
Evidentirano
brutek
Junior

« Odgovor #52 : 16. Rujan 2010, 12:22:55 »

neke od tih stvari vam dugo tupim, pa mi neugodno već
posebno aktivnosti na više polja, da se stvori bar privid brojnosti
ako se skrivate i  ne javljate nigdje, nitko neće niti znati da postojite, pa vbam se nitko niti ne može pridružiti
od poziva na tekme, preko prisustva u medijima, najlakše internetskim, forumima gdje se treba svako malo pojaviti i biti aktivan da vas se primjeti, kao pojedince, na koje će se onda drugi nadovezivati
što se više raštrkate i razbbacate, veća je šansa da vam se još netko pridruži
a svaka osoba koja se trgne na vaš poziv je dobrodošla u ovakvom odnosu snaga kakav je sad
Evidentirano
astraeus
Global Moderator
Senior

« Odgovor #53 : 16. Rujan 2010, 12:43:01 »

OK. Ajmo delati. cool
Evidentirano

"Although it is not true that all conservatives are stupid, it is true that most stupid people are conservative." - John Stuart Mill

"Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from religious conviction." - Blaise Pascal
Mladen
Kadet

« Odgovor #54 : 16. Rujan 2010, 13:00:56 »

Ja se slazem da treba nesto napraviti i to hitno. Jer ako i igraci padnu u apatiju odosmo mi u drugu ligu.
Evidentirano
Remiz
Stariji pionir
**

« Odgovor #55 : 16. Rujan 2010, 14:20:57 »

Istina je da treba nešto mijenjati, posebno se to odnosi na mentalitet igrača. Istina, pobjednički mentalitet se stvara kroz neko vrijeme. Isto tako, treba vratiti zagrebački štih klubu. Osobno, mislim da tu nije presudan grb i boja rezervnog dresa, već opća atmosfera u klubu i oko njega... Oko svakog novog grba će se voditi polemike, jer to je stvar estetike. Svatko umjetnost, a dizajn grba je ipak neka umjetnost, shvaća na svoj način. Nekom je lijep, a nekome nije, ovakav je ili onakav, ali grb ne igra nogomet, niti boja dresa (istina, ako se većina složi da nešto nije dobro tada bi to trebalo mijenjati - no, ionako je određena većina, koliko se sjećam, odabrala ovaj sadašnji grb, stoga je teško razumjeti koja bi većina sada tražila povratak na stari)...

Ono što je po meni važno je jasan cilj, želja da se nešto napravi. Napredak, iskorak, kakogod to nazivali. Napredovanje u rezultatu i u ostalim segmentima koji imaju veze s nogometom i nogometnim klubom. Posloženost kluba na svim razinama (o tome se i pisalo da je NK Zagreb perjanica po tom pitanju... Ha?

Stvaranje imidža sređenog kluba s jasnim planom i programom. Stvaranje pobjedničkog mentaliteta kod igrača i ugradnja onog što im po meni nedostaje - osjećaj pripadnosti klubu. Također, treba im biti jasno da se svake godine treba boriti za prvo mjesto, koliko god ono u HNL-u izgledalo daleko i nedostižno, bez floskula tipa 'cilj je šesto mjesto', jer to nije nikakav cilj već obična magla... Kad navijač vidi takvu sliku, tada će navijati za njih, a i oni koji simpatiziraju klub možda postanu navijači. Ovako se nas malo samo može živcirati i životariti od sezone do sezone i pitati se 'što ja zapravo imam od toga?' Ovih dana i nije neki osobiti gušt biti navijač NK Zagreba...
Evidentirano
tanads
ČLAN UDRUGE
Junior
*

« Odgovor #56 : 16. Rujan 2010, 14:37:25 »

ajde remiz da te ne repliciram cijeli tekst. napravimo dva koraka naprijed i onda opet jedan nazad. o tome sam upravo govorio. ma nije bitno ovo, nije bitno ono, treba se borit za prvo mjesto, bumo se borili dogodine, treba posložit klub, bude dogodine, treba vratit zagrebački štih (dobro to čak ni ne kaže M. da bude), sve bude
Evidentirano
somun
Kadet

« Odgovor #57 : 16. Rujan 2010, 16:00:08 »

Mogla bi prvo udruga reagirati nekim priopćenjem za medije u kojem se traži odlazak Medića, a sve argumentirati zašto. Grb, prodaja igrača (di je lova?), prošlosezonski debakl, nula marketinga i zadnje odlazak Šuška. I to bi trebalo biti prvo i što prije. Čisto da se zna stav, pozvat u priopćenju sve za pomoć pa možda ljudi počnu i sami prilaziti, to onda malo olakša stvari.
Znači, prvi cilj odlazak Medića jer ak on ode sve će biti puno lakše. I povratak grba, i vračanje purgerskog štiha, i bolji rezultati, i bolji marketing,....
Al prvo priopćenje, prije Dinama.
Evidentirano
cipra
ČLAN UDRUGE
Senior
*

Tu sam rođen ja, podno Sljemena...

« Odgovor #58 : 19. Rujan 2010, 16:08:15 »

Priopćenje ćemo poslati u sljedećem tjednu, pred domaću utakmicu s rijekom. Zato smo i pozvali sve da dođu na sastanak i da napravimo što precizniji presjek problema.
Evidentirano

Mediću odlazi!
Utopi se u Čikoli!
Mladen
Kadet

« Odgovor #59 : 20. Rujan 2010, 15:00:42 »

Ja nemrem doc jer moram cuvat sina, zena radi do 9 a nemam ga kome ostavit. Jeste uspjeli okupit veterane, legende ... bilo bi dobro da se okupi sto vise ljudi.
Evidentirano
 Str: 1 2 3 [4] 5
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006, Simple Machines Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!