|
Zajcev
Gost
|
 |
« Odgovor #30 : 28. Listopad 2008, 18:51:43 » |
|
joj samo slusam i nije mi jasno. kao da je rezultat bitan, kao da je bitno tko igra tko ne. ne govorim za zagreb nego opcenito... na tekme se ide zajebavat, vikat, popit pivu prije/za/nakon tekme, a to hoce li neki napadac zabiti gol, fulati 100%tnu sansu, hoce li klub izgubiti 3:0, 2:5, to je najmanje vazno. posao igraca je da naprave razultat, posao navijaca je da navijaju. igrace boli k***c za navijace, ne znam zasto bi se netko od ovdje prisutnih onda trebao zamarati njima. navijaci imaju cistu savjest jer daju 100% mogucnosti (manje vise), dok se to za igrace ne moze reci. za ultrasa bi veci uspjeh trebao biti kada se napravi koreografija, nova zastava, novi transparent, zapali baklja, nego kada tamo neki igrac zabije gol. nakon tekme bi se trebalo komentirati navijanje, prepricavati se zgode i nezgode, a ne kako je tko igrao, kako je neki peder fulao sansu i slicno. to je njihov problem i na njihovoj je savjesti. navijanje ne bi trebalo ovisi o stanju na terenu, niti o stanju u klubu, jer oni su ovdje samo zbog para, dok su navijaci prisutnih zbog drugih i njima neshvatljivih stvari. volio bih reci koju rijec konkretno o NK zagreb, no nisam previse upoznat sa situacijom pa ne bi htio biti nepravedan i davati sulude izjave. ali koliko sam cuo i zakljucio iz prica, stanje kluba je u kurcu, odnos uprave prema WAZ je u kurcu, omladinska skola je u kurcu, igra momcadi je u kurcu...ispravite me ako grijesim. na kraju krajeva, jebao ih taj fan shop, jebala ih internet stranica, nitko se nece obogatiti niti osiromasiti ako se pokrenu te stvari, odnosno ne pokrenu. ako im je problem potrositi par sati vremena da se dogovori i nesto organizira onda ko ih jebe. oni su sretni kada im sponzor uplati pare na racun, navijaci su sretni kada se izvicu, izdivljaju i ispiju pive. svi sretni i zadovoljni, i mislim da ne treba trositi rijeci na upravu, igrace i ostale pizdune (cast izuzetcima). evo, to je moje misljenje, netko ce se sloziti, netko nece, za nekoga cu ispasti debil il sto ti ja znam, ali morao sam ovo reci jer me puknula inspiracija.
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: 28. Listopad 2008, 18:53:57 Zajcev »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
podlac
ČLAN UDRUGE
Kadet

|
 |
« Odgovor #31 : 29. Listopad 2008, 08:03:20 » |
|
Zagreb u 3 ligu!!! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
cipra
ČLAN UDRUGE
Senior

Tu sam rođen ja, podno Sljemena...
|
 |
« Odgovor #33 : 30. Travanj 2009, 14:29:43 » |
|
Ovaj se članak na našem forumu pojavljuje nekoliko puta, pa je ovaj link suvišan. A mislim da je građevinska mafija u hrvatskoj malo sposobnija i organiziranija i u 6 godina koliko je prošlo od ovog članka pola medvednice je pretvoreno u građevinsku zonu, pola obale jadrana u buduće golf terene, pa nebi bio nikakav problem prenamjeniti i stadion u istu, da su postojale te namjere. Tako da nebi pridavao previše pažnje ovom tekstu.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Mediću odlazi! Utopi se u Čikoli!
|
|
|
|
Jedino Zagreb
Gost
|
 |
« Odgovor #34 : 30. Travanj 2009, 19:47:12 » |
|
Ovaj se članak na našem forumu pojavljuje nekoliko puta, pa je ovaj link suvišan. A mislim da je građevinska mafija u hrvatskoj malo sposobnija i organiziranija i u 6 godina koliko je prošlo od ovog članka pola medvednice je pretvoreno u građevinsku zonu, pola obale jadrana u buduće golf terene, pa nebi bio nikakav problem prenamjeniti i stadion u istu, da su postojale te namjere. Tako da nebi pridavao previše pažnje ovom tekstu.
Nema veze ak se i pojavljuje ovaj članak više puta jer ga neki nisu vidli. Al' kako si samo nemušt "cipra", kako si samo naivan i indolentan. Čujem da si ti postao predsjednik "nove Udruge" ? Mogu samo konstatirati da je porazno, strašno i sramotno da osoba koja "vodi" Udrugu tako razmišlja. Strašno!!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
DP
Gost
|
 |
« Odgovor #35 : 01. Svibanj 2009, 08:32:14 » |
|
Al' kako si samo nemušt "cipra", kako si samo naivan i indolentan.
Da čujemo tvoje mišljenje.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
cipra
ČLAN UDRUGE
Senior

Tu sam rođen ja, podno Sljemena...
|
 |
« Odgovor #36 : 01. Svibanj 2009, 16:55:14 » |
|
dp, neda mi se  bolje radit nešto korisno nego se ovdje prepirat
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Mediću odlazi! Utopi se u Čikoli!
|
|
|
|
DP
Gost
|
 |
« Odgovor #37 : 01. Svibanj 2009, 22:36:33 » |
|
Htio sam njegovo mišljenje. Ali imaš pravo.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
tanads
ČLAN UDRUGE
Junior

|
 |
« Odgovor #38 : 14. Svibanj 2009, 13:08:44 » |
|
Evo jučer dok sam gledao finale kupa sjetio sam se M. i njegovog izlaganja. Kako je samo objasnio da smo se na vrijeme rješili Mandžukića i Vrdoljaka (UVALILI IH DINAMU!) i Ibričića (UVALILI GA HAJDUKU!). dA PODSJETIM one koji to nisu čuli ili su zaboravili. Nakon utakmice u Albaniji s Vllaznijom,Medić je shvatio da to više nisu igrači koji mogu napredovat i da ih treba, za boljitak našeg kluba što prije negdje "utopit". I onda kaže da od njih nikad nebu kvalitetnih igrača. Ne, nego bu on i njegovi ljudi od Šilje napravili kvalitetnog igrača. Katastrofa. Ja gledam jučer i zamišljam kakva su to sve imena naših igrača jučer na terenu i di bi nama bio kraj da smo ih zadržali barem još neko vrijeme. Ali ne, nama je JEDINO bitno da nam trenera ne uzmu iz dinama (u to sam jedino siguran da neće) a sve ostalo nek ide. A taj trener u Koprivnici u utakmici koja nam niše ne znači, jedinog mladog hrvatskog reprezentativca, Abdurahimija, ne uvede u igru cijelu utakmicu. Velik trener. Velik predsjednik.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Hamenaglar
Stariji pionir

|
 |
« Odgovor #39 : 14. Svibanj 2009, 14:23:09 » |
|
Evo jučer dok sam gledao finale kupa sjetio sam se M. i njegovog izlaganja. Kako je samo objasnio da smo se na vrijeme rješili Mandžukića i Vrdoljaka (UVALILI IH DINAMU!) i Ibričića (UVALILI GA HAJDUKU!). dA PODSJETIM one koji to nisu čuli ili su zaboravili. Nakon utakmice u Albaniji s Vllaznijom,Medić je shvatio da to više nisu igrači koji mogu napredovat i da ih treba, za boljitak našeg kluba što prije negdje "utopit". I onda kaže da od njih nikad nebu kvalitetnih igrača. Ne, nego bu on i njegovi ljudi od Šilje napravili kvalitetnog igrača. Katastrofa. Ja gledam jučer i zamišljam kakva su to sve imena naših igrača jučer na terenu i di bi nama bio kraj da smo ih zadržali barem još neko vrijeme. Ali ne, nama je JEDINO bitno da nam trenera ne uzmu iz dinama (u to sam jedino siguran da neće) a sve ostalo nek ide. A taj trener u Koprivnici u utakmici koja nam niše ne znači, jedinog mladog hrvatskog reprezentativca, Abdurahimija, ne uvede u igru cijelu utakmicu. Velik trener. Velik predsjednik.
Za Ibricicem ne zalim puno i mislim da on nikad nece biti puno bolji nego sto je sada. Jednostavno je prespor, ali cekaj za kolko ono smo ga prodali? Moglo se sigurno puno vise dobiti. Sto se tice Mandzukica, to je potpuna glupost, decko je izuzetno talentiran i ako se sredi u glavi bit ce pravi nogometas. Ako.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
somun
|
 |
« Odgovor #40 : 16. Svibanj 2009, 15:09:21 » |
|
Ovo kaj se događa oko Dinama trenutno me totalno rastužuje. Ne zato kaj je Dinamo prvi, jer ak nije Zagreb onda mi je svejedno ko je prvak, nego zato kaj se iz tog primjera vidi koliko je malo potrebno da se privuče gledatelje i da je malo ideje i volje dovoljno za velike korake naprijed. Pogotovo bi to bili veliki koraci prema ovom kaj se trenutno događa u klubu, a to je jedna velika nula. Siguran sam da bi većina nas tu na forumu s puno manjim sredstvima napravila puno više od ovog trenutno. Kod nas postoji samo: tekma u toliko sati, karta toliko kn. Ostalo? Pa imaš za kupiti grickalice od onog frajera na tribini, kaj će ti više od tog? Ambicije za napredak? Kaj je to? Tak da, stanje u klubu po meni katastrofalno 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
PeaceDefender
ČLAN UDRUGE
Senior

|
 |
« Odgovor #41 : 21. Svibanj 2009, 12:20:35 » |
|
Ovo kaj se događa oko Dinama trenutno me totalno rastužuje. Ne zato kaj je Dinamo prvi, jer ak nije Zagreb onda mi je svejedno ko je prvak, nego zato kaj se iz tog primjera vidi koliko je malo potrebno da se privuče gledatelje i da je malo ideje i volje dovoljno za velike korake naprijed. Pogotovo bi to bili veliki koraci prema ovom kaj se trenutno događa u klubu, a to je jedna velika nula. Siguran sam da bi većina nas tu na forumu s puno manjim sredstvima napravila puno više od ovog trenutno. Kod nas postoji samo: tekma u toliko sati, karta toliko kn. Ostalo? Pa imaš za kupiti grickalice od onog frajera na tribini, kaj će ti više od tog? Ambicije za napredak? Kaj je to? Tak da, stanje u klubu po meni katastrofalno  Normalno stari, mislim za sve nas navijače da bi radili besplatno za klub, a ne bi si stavljali lovu u džep ili je koristili u svoju vlastitu promociju. Stanje u klubu ne postoji jer svi koji su bili na tekmi sa Croatiom mogli su se uvjeriti da je klub uništen, a uništio ga je samo jedan čovjek. Nastavi li ta persona sa djelovanjem u našem klubu bojim se da Zagrebu prijeti izumiranje. Pozdrav! JEDINO ZAGREB!!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Medo lopove ***emo ti sve tvoje drugove iz lože svečane pi*** lopovske Medo lopove...
Contra el racismo, la represion y el futbol negocio Zagrebe, nunca caminaras solo!
|
|
|
PeaceDefender
ČLAN UDRUGE
Senior

|
 |
« Odgovor #42 : 28. Svibanj 2010, 15:18:10 » |
|
Ovaj post je namjerno stavljen ovdje jer smatram da govori više o stanju kluba nego li o imidžu kluba koji bi mi htjeli da naš dragi klub posjeduje. http://www.vecernji.hr/sport/nogomet/modni-guru-bivsi-direktor-kladionice-medicev-novi-covjek-clanak-147329No, zanimljiva je priča o novom direktoru kluba. Gotovo tri mjeseca trajalo je selekcioniranje predsjednika kluba Dražena Medića. Iako je među prijavama bilo i predsjednikovih prezimenjaka, prvi čovjek Zagreba odlučio se za rješenje iz inozemstva, točnije iz Italije. Vicenzo Cavaliere rođen je u Parmi i od 1. lipnja i službeno će biti novi direktor kluba. Posljednjih tjedana Cavaliere je bio spominjan u kontekstu transfera hajdukovca Marka Livaje u Inter. No, Cavaliere je zapravo prijatelj Federica Pastorela, menadžera koji je doveo Inter u Split, i samo prevoditelj između zainteresiranih strana. Prijateljstvo s Pastorelom datira još iz Italije, a s ljudima iz Hajduka vidio se svega nekoliko puta. Novi Zagrebov direktor prije nekoliko godina bio je direktor u talijanskoj kladionici Mediabet. A otišao je godinu i pol dana prije nego što se počelo pisati o bankrotu te tvrtke. Posljednji Cavalierijev ozbiljniji projekt bio je modni brend Guru. Bio je zastupnik za spomenutu modnu marku za Hrvatsku. A njegova poveznica s nogometom je, rekli bismo, klasična priča... Kao klinac igrao je nogomet u Italiji, a kasnije se bavio i suđenjem. Sudio je u četvrtoj talijanskoj ligi.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Medo lopove ***emo ti sve tvoje drugove iz lože svečane pi*** lopovske Medo lopove...
Contra el racismo, la represion y el futbol negocio Zagrebe, nunca caminaras solo!
|
|
|
Remiz
Stariji pionir

|
 |
« Odgovor #43 : 28. Svibanj 2010, 16:55:25 » |
|
Hm, kockarnica u bankrotu i modna marka, prijatelj s ovim, prijatelj s onim, sudac 4. lige... Čini se da je u pitanju neki stručnjak! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
PeaceDefender
ČLAN UDRUGE
Senior

|
 |
« Odgovor #44 : 09. Lipanj 2010, 12:19:24 » |
|
Mislim da ovaj tekst govori o stanju kluba koji se očito još nije promijenio... http://nkzagreb.hr/main.asp?dir=vijest&vijestid=363&ld=RBrojnim nazočnima na tribini, na kojoj se u Zagrebellu u Veslačkoj našao i prof. Zdenko Kobeščak u ime Dinamovih osmatrača, više od ostalih su se svidjeli Bebab, Babić, trostruki strijelac za ?crvene? Škvorc i dakako dvostruki strijelac za ?bijele? Skupnjak te naposlijetku i Alvir... Bravo. Kad ćemo dečke >utopiti< Dinamu? Umjesto da lik dobije metlom po glavi autor svršava jer je došao netko iz Dinama! Fuj-fuj!!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|