Str: 1 [2] 3 4 5
  Ispis  
Autor Tema: Moja mišljenja o stanju kluba...  (Posjeta: 7207 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
bold
Gost
« Odgovor #15 : 04. Srpanj 2008, 16:55:01 »

Bravo cure, pusa svakoj u obraščić.
Da, fakat, dizati prašinu pred prvenstvo nekako je malo neobično. A što ako krene dobro?
To će onda biti sreča, utjecaj planeta, djetelina s četiri lista...
Dajte malo, nek se stvari dogode, pa ćemo vidjeti. Netreba raditi buru u kahlici!
Ova opservacija s "kompleksom Dinamo" mi se nekako ćini pogotkom, mene iskreno rečeno libo racku za taj klub, kao da ih nema, fokusiran sam na Zagreb.
Što se tiće transfera, sve je naprodaju tko ponudi najbolju cijenu. To se zove tržište.
Evidentirano
somun
Kadet

« Odgovor #16 : 04. Srpanj 2008, 17:07:18 »

Kužim ja da su trasferi normalna stvar u nogometu, čak i igrači žele otić. A zakaj žele otić? Jer je stanje jedanko loše kao i prijašnjih godina, makar se prikazuje drukčije. Danas prolazim pored stadiona a tamo nema žive duše makar bi se trebali postavljat reflektori. Maksimir, evo nas. Mijenja se grb usred sezone da bi se onda davalo izjave ispred starog grba a na službenoj stranici kluba polufinale kupa s Dinamom i veliki bijelo-plavi grb. (btw i pored vašeg znaka za udrugu je još uvijek stari grb, a htjeli ste novi). Kad će onaj fan shop? U kojoj je to fazi? Kad će se ažurirat službena stranica? Ak se već mora prodavat igrače iz prve momčadi, zakaj juniori odlaze? Drmić i juniorska ekipa koja je osvojila juniorsko prvenstvo prošle godine se također raspala. Kad će se uprava oglasit oko stadiona? Nigdje ni riječi kaj se Kranjčevićeva zanemaruje a razmišlja se o nekoj Kajzerici di se treba rušit dio Velesajma i Hipodrom. Al neka, glavno da je klub stabilan. I ta famozna Četveroljetka, taj četverogodišnji plan, jel se to može vidjet negdje? Jel to postoji na papiru ili samo u glavama članova uprave?   
Evidentirano
Ledena
Gost
« Odgovor #17 : 04. Srpanj 2008, 17:11:53 »

Kužim ja da su trasferi normalna stvar u nogometu, čak i igrači žele otić. A zakaj žele otić? Jer je stanje jedanko loše kao i prijašnjih godina, makar se prikazuje drukčije. Danas prolazim pored stadiona a tamo nema žive duše makar bi se trebali postavljat reflektori. Maksimir, evo nas. Mijenja se grb usred sezone da bi se onda davalo izjave ispred starog grba a na službenoj stranici kluba polufinale kupa s Dinamom i veliki bijelo-plavi grb. (btw i pored vašeg znaka za udrugu je još uvijek stari grb, a htjeli ste novi). Kad će onaj fan shop? U kojoj je to fazi? Kad će se ažurirat službena stranica? Ak se već mora prodavat igrače iz prve momčadi, zakaj juniori odlaze? Drmić i juniorska ekipa koja je osvojila juniorsko prvenstvo prošle godine se također raspala. Kad će se uprava oglasit oko stadiona? Nigdje ni riječi kaj se Kranjčevićeva zanemaruje a razmišlja se o nekoj Kajzerici di se treba rušit dio Velesajma i Hipodrom. Al neka, glavno da je klub stabilan. I ta famozna Četveroljetka, taj četverogodišnji plan, jel se to može vidjet negdje? Jel to postoji na papiru ili samo u glavama članova uprave?   

Ako je taj plan bio dobar jednom Davoru Vugrincu da pristupi klubu ne vidim zašto nebi bio dobar i ostalima. Tko smo mi da idemo provjeravati Medićev plan? Jel se on vama miješa u posao? A da ste bolje informirani znali bi da su stupovi gotovi i da se samo čeka dozvola za njihovo postavljanje kao što dolazi i novi semafor, kao onaj u Maksimiru.
Evidentirano
somun
Kadet

« Odgovor #18 : 04. Srpanj 2008, 17:36:57 »

Ako je taj plan bio dobar jednom Davoru Vugrincu da pristupi klubu ne vidim zašto nebi bio dobar i ostalima. Tko smo mi da idemo provjeravati Medićev plan? Jel se on vama miješa u posao? A da ste bolje informirani znali bi da su stupovi gotovi i da se samo čeka dozvola za njihovo postavljanje kao što dolazi i novi semafor, kao onaj u Maksimiru.
Nismo informirani jer se nigdje niš ne govori, jer se kaže imamo 4-godišnji plan a ne kaže se kaj se planira. Borba za vrh je prilično neodređeno. Tko smo mi da provjeravamo plan? Nemoj da moram na to odgovorit. Najbolje bi bilo da mu se da neograničena sloboda da radi kaj hoće. Ja njega osobno namjerno nisam spomenuo da se ne misli da je samo on kriv, već sam govorio o stanju u klubu i ravnodušnosti cijele uprave. A ja se njemu mješam u posao, isto kao kad se recimo nezadovoljna mušterija miješa u posao nekog prodavača.
Evidentirano
alleycat
Gost
« Odgovor #19 : 05. Srpanj 2008, 17:27:48 »

Evo, 1.7. je prošao i
ovdje sad sve fino piše:
http://www.nkzagreb.hr/
o borbi za vrh, o planovima, o rušenju dominacije dinama...
 evil
Ja sam glasao za novi grb i razumljivo da očekujem da se ta vjera u Medićev 'plan' ostvari!
Ili je novi četvergodišnji plan, 4godine prodavat maglu?
« Zadnja izmjena: 05. Srpanj 2008, 17:31:12 alleycat » Evidentirano
jimmyfloyd2
Gost
« Odgovor #20 : 06. Srpanj 2008, 00:59:31 »

ledena laugh laugh laugh laugh
Evidentirano
cipra
ČLAN UDRUGE
Senior
*

Tu sam rođen ja, podno Sljemena...

« Odgovor #21 : 06. Srpanj 2008, 19:20:35 »

Sva ova pitanja koja je somun tu postavio par postova iznad mog stoje neodgovorena. Ona su najbolja kritika stanja u klubu i svi koji brane medića na njih odgovora nemaju. A i klupska internet stranica sve govori o količini truda uprave.
Ledena, vugrinec nije potpisao radi četverogodišnjeg plana, jer on ne namjerava igrati četiri godine smiley Nadalje, mi se mediću u posao ne miješamo, on se naime bavi građevinom, u firmi koja na internetu kao da ne postoji (možda i  u stvarnosti?). Ovo mu je više posao u fušu, kak bi se reklo. I ne ide mu baš najbolje. Najbolji primjer je tržišna  grin prodaja ibričića. Dinamo Kijev je nudio 2 milijuna eura, a hajduk milijun manje + nekoliko golova zagrebu u narednoj sezoni, da nam borba za vrh tablice ne bi bila prelagana.
Kaj se tiče reflektora i semafora, ja bi iskreno volio da si ti u pravu, ali ... evo, još par tjedana pa ćemo vidjeti.
Postavljam samom sebi pitanje zašto je medić iz sezone u sezonu sve slabiji. Imali smo velika očekivanja, nastup mu je uvijek bio odlična strana, pridobio nas je otpočetka, al to povjerenje se ubrzano topi.
6. na tablici, na najlošijem stadionu u ligi (osim stanova), sa igračima koji možda i najmanje od svih u ligi poštuju klub koji im daje za kruh, bez internet-stranice, fan-shopa, reklamne kampanje za prestojeću sezonu, mogli smo biti i sa dračićem i smolekom. Ajde probudi se mediću! Ovo ti je ILI JESI ILI NISI sezona.
Evidentirano

Mediću odlazi!
Utopi se u Čikoli!
DP
Gost
« Odgovor #22 : 06. Srpanj 2008, 20:09:49 »

Stvarno sam mislio do prije 10ak da se u NK Zagrebu radi drugačije nego u ostalim klubovima HNLa,ali me je ova (totalna) rasprodaja demantirala!
Neću se previše mješati u ovu temu jer puno toga ne znam,ali mogu biti siguran da (i bio sam od početka) da je dolazak Vugrineca teška prevara i mazanje očiju navijačima. dinamo više nije želio plaćati,pa ga je dao Zagrebu. Ipak je to igrač u poznim godinama koji je zadnje 3 godine bio više ozljeđen nego što je igrao! Ovo nema veze s mojim subjektivnim mišljenjem o njemu kao čovjeku!
Evidentirano
mamaNKZAGREB
Junior

« Odgovor #23 : 06. Srpanj 2008, 22:29:03 »

Jučer sam bila na Veslačkoj. Radovi su u punom zamahu, praši se na sve strane. Bio je završni dan TURNIRA 5 GRADOVA, a Veslačka je bila domaćin za nogometne utakmice, inače selakcija grada Zagreba je bila prva grin
Pred kraj zadnje tekme i samog proglašenja izlaze seniori NK ZAGREBA, LIJEPI KO MANEKENI - crvene štucne, crveni dres (donji dio) i roza majica t-coma  rolleyes. S njima je izašel i DEDA - trener golmana Nježić sav u bijelom tak da nisam mogla, a da mu ne viknem da je najlepše obučen od svih. Okrenuo se mahnuo i pobrao pljesak s tribina koje su u tom momentu bile prilično popunjene. Nekak mi je bilo čudno ih gledat, nema Stoleta cry ... I di bum išla na prvu doma??!! U Kranjču?? Ak' na Maksimir evil, na koju tribinu? Sjevernu??? Jug je za goste, a mi smo domaćini huh Svakakva mi se još pitanja vrzmaju po glavi.......
Evidentirano

Kad ti život donese limune, zatraži tequilu i sol.
njezo
Global Moderator
Kadet

« Odgovor #24 : 07. Srpanj 2008, 07:45:10 »

S njima je izašel i DEDA - trener golmana Nježić sav u bijelom tak da nisam mogla, a da mu ne viknem da je najlepše obučen od svih. Okrenuo se mahnuo i pobrao pljesak s tribina koje su u tom momentu bile prilično popunjene. Nekak mi je bilo čudno ih gledat, nema Stoleta cry ...

Mama, to je zadnje kaj ste ga tak vidjeli... Dugo se nije dao iz "bijelog", a sad se mora transformirat u crveno... angel A kaj se Stoleta tice, steta... al nemojte se bojat za golmane... grin wink
Evidentirano

« Odgovor #25 : 07. Srpanj 2008, 21:20:48 »

Mama, to je zadnje kaj ste ga tak vidjeli... Dugo se nije dao iz "bijelog", a sad se mora transformirat u crveno... angel A kaj se Stoleta tice, steta... al nemojte se bojat za golmane... grin wink
[/quote]

Ne bojim se ja za golmane, znam ko ih trenira... a da sam ga zadnje vidla u bijelom, ne bi baš rekla angel angel
Evidentirano

Kad ti život donese limune, zatraži tequilu i sol.
pjesnik
Gost
« Odgovor #26 : 16. Listopad 2008, 22:59:37 »

[/quote]
Kaj si ti možda glasnogovornica kluba,ili
M-ov odvjetnik?
Ne daj Bože da dobijemo semafor kao onaj u Maksimiru, ovaj
naš bar radi, a i M. nema koristi od semafora, pa će nekaj napraviti
ali samo ako on bude imao koristi , a ne klub. evil
Evidentirano
podlac
ČLAN UDRUGE
Kadet
*

« Odgovor #27 : 17. Listopad 2008, 08:35:39 »

Ali nakon 3.8/16 mjeseca!!!!  shocked  huh
Evidentirano
cipra
ČLAN UDRUGE
Senior
*

Tu sam rođen ja, podno Sljemena...

« Odgovor #28 : 28. Listopad 2008, 15:51:52 »

Zanimljivo je gledati što smo tu pisali prije par mjeseci. Uskoro će studeni, ne radi se ništa. Klupska stranica se polako pretvara u zaštićeni spomenik kulture, od fan shopa ni traga (valjda se čeka da iz kine dođu antistresne loptice za našu plavušu iz uprave), klupski sponzori su grad zagreb, grad zagreb i grad zagreb, a danas vidim da i juniori iz naše toliko hvaljene i skupe škole zauzimaju 15. a kadeti 12. mjesto!!! Juniori su izgubili ligašku utakmicu od kustošije. Tko odgovara za to, kad će se početi kupovati pojačanja iz drugih klubova, jer je očito da u prosjeku tek junior ili 2 iz generacije uspiju nešto pokazati. Kad će se izboriti europsko natjecanje? Otkad je medić došao 5 sezona nemamo poštenog napadača (osim kad je lovrek bio neozlijeđen) jer čekamo čudesa iz naše škole, i onda nam se dogodi jurendić.
Problema na sve strane, još je rezultat prve momčadi najprolazniji u cijeloj priči.
Evidentirano

Mediću odlazi!
Utopi se u Čikoli!
wazam
Gost
« Odgovor #29 : 28. Listopad 2008, 16:54:30 »

Nema nama druge nego Čalu u Južnu Jameriku! angel
KOntejner njihovih haklera, i da vidiš kako naši latinosi razvaljuju njihove (Dinamove) latinose. Što se Jurendića tiće on se dogodio svojoj mami a ne nama, uostalom ima ugovor do 2015., a dotad smo mi u EU.
Hasta la vista, baby!
Evidentirano
 Str: 1 [2] 3 4 5
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006, Simple Machines Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!