Str: [1] 2 3 ... 5
  Ispis  
Autor Tema: Moja mišljenja o stanju kluba...  (Posjeta: 7206 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
The fan
Gost
« : 30. Lipanj 2008, 18:27:44 »

Ova su moja objektivna mišljenja o stanju u klubu:

PREDSJEDNIK:Medić je priča za sebe,stalno govori i obeća o velikim dijelima,davno je pričao epove o neprodaji igrača šta je ispala totalna laž,jedva se suzdržao sezonu(koliko se sječam) dok nam nije prodao ključnog(jakirovića) igrača,makar je svaka mu čast ipak pridonio građenju ove momčadi i financijskoj stabilizaciji,većina trenera su mu bili puni pogoci a i osvojio je dva treća mjesta,unatoč tome nas prečesto iznenadi rasprodajom prvotimaca.  Ocjena:6.0

Trener:Iako o novom treneru nemam izgrađeno mišljenje,mislim da je ćiru trebalo nagovorit da ostane,uz taj uvjet da se dosta više posveti klubu a ne osobnoj medijskoj promociji(mikado čokolade...),nadam se da će me novi trener razuvjerit,do toga:4.5

Preostala struka:Ako nebude promjena na lošije,sve bude u redu.Ocjena:5.5-6.0

Skupština:Svi Mediću jedu iz ruke,niti jedan od njih(osim igora čale) nije u zadnjih godinu dana uopće spomenut u medijima,trebamo malo više lica,jedina članica skupštine za koju znam osim navedene dvojice je ona žena,koja ima ulogu tajnice,od njihovih odluka mi se ne sviđa redizajn grba koji po mom mišljenju uopće niti nisu trebali mijenjat,al volio bih da su barem imali one iste konture štita, a ne onaj štitić kaj imamo sad na grbu...
Ocjena: 4.5

Napad:Možda sada i najbolji dio momčadi ako nam se posreći ostanak krune,u zadnjoj sezoni smo nabavili puno napadača,a imamo i grgića,mislim da bi bilo odlično kada bismo uz bok lovreku mogli staviti nekog jakog sprintera,znači nekoga tko igra slično Oliću.Ocjena:7.0-ako dođe valitetno pojačanje,moglo bi biti i 8.0...

Vezni red:Do danas naš najjači adut je bio jaka vezna linija,iako slijedeće ssezone bi mogla postati relativno tanka,pogotovo ako ode brkljača, i pročitao sam da bu ibra morao služit u zatvoru,još ako netko ode(parlov,bilo koje krilo...)mogli bi stvarno biti dosta tanji tu,iako je došao vuga,računajte:1-2=-1.
Ocjena:6.5

Obrana:Našu oranu bez Nadarevića ćemo tek vidjet,to će nas sigurno oslabjeti,ali ako će se igrati obrana sa lancem od 4 igrača onda će nam lakše biti za preboljeti,jer imamo bekove koji su sasvim ok.Ocjena5.0

Golmani:Sole je otišao,i to je veliki gubitak,no nemojmo razbijat glavu u stol,jer škorić je kvalitetan,čak među kvalitetnijima od prvih vratara u cijeloj hnl.Ocjena:5.5

Budućnost:Mislim da ako ova generacija,ponajviše mislim na brkljaču,labudovića i ostale koje smo uzgojili od sezone 2004/2005,nebude ove sezone napravila dva koraka naprijed da bi najbolje da se od slijedeće godine ponovo napravi isto kaj smo napravili sezone 2004/2005,sakupi se najmlađa postava u prvenstvu i krene u pustolovinu kaj smo prolazili ovih par godina iznova,jer je previše od one nadobudne generacije iz već spomenute sezone rasprodanu,od sadašnjih igrača bi kao iskusni učitelji trebali ostati samo Lovrek,Škorić,netko iz obrane i Vuga,možda još ibričić ili Brkljača...

Ovo su moja mišljenja,molim vas samo me nemojte napadati,ako sam nešta krivo napisao, i napominjem da su mišljena za sustave 4-2-3-1,4-4-2 i 3-5-2...
Evidentirano
bold
Gost
« Odgovor #1 : 01. Srpanj 2008, 08:11:18 »

Vrlo je hrabro svoje osobno mišljenje nazvati OBJEKTIVNIM!
Evidentirano
The fan
Gost
« Odgovor #2 : 01. Srpanj 2008, 08:16:21 »

To su moja mišljenja,ako netko ima primjedbi neka samo reče,da sam ih nazvao subjektivnim! Predviđao bih da bi bili prvaci hnl... smiley
Evidentirano
cipra
ČLAN UDRUGE
Senior
*

Tu sam rođen ja, podno Sljemena...

« Odgovor #3 : 03. Srpanj 2008, 18:19:29 »

Hvala na ovom postu fan. Umjesto da ga ismijavate mogao je netko i napisati neki komentar. Slična tema već postoji, ali nije baš aktivna.
Klub treba razložiti na upravu i momčad. Dobro si primijetio da uprava ne postoji, nego se sve svodi na jednog čovjeka: Dražena Medića. On zasada vješto smiruje navijačko nezadovoljstvo iznošenjem svojih obećanja i vizija. Međutim vrijeme polako ističe-podsjećam na veća obećanja: obećana je financijska stabilizacija kluba i neprodavanje igrača u konkurentske klubove...očito nije postignuta jer se igrači prodaju naveliko, a zadnji je primjer ibričić u hajduku. Obećani su reflektori do početka sezone...to se još može ostvariti, u protivnom igramo u maksimiru. Obećan je fan shop i web stranica, tj. komercijalni iskorak zagreba, tzv. brendiranje... VELIKO ništa od toga. Obećana je borba za europu, a zagreb ove godine nije želio igrati intertoto kup. Trenutna ocjena, nakon 4 medićeve sezone: 4/10
Momčad: Vjerujem u novog trenera, imao je uspjeha sa juniorima. Bar je kulturan i neće sramotiti klub u medijima. Samo treba biti hrabar i dati priliku mlađim dečkima. 7/10
Golmani: Ode Stojkić, ostali smo na škoriću...premalo za čitavu sezonu 5/10
Obrana: Otišao je najborbeniji igrač, srce momčadi, Nadarević. Ako netko ne ispliva, loše 3/10
Veza:  Vugrinec, veliko pojačanje, rutiner, kvaliteta...Pejić i Parlov bi mogli odigrati jako dobro 7/10
Napad: Ako ode Lovrek, pretanki smo. Krstanović očito ima nos za golove. 6/10
Prognoza: opet borba za 5. mjesto. Za momčad koja je triput bila druga a jednom prvak Hrvatske, ipak nedovoljno.

Evidentirano

Mediću odlazi!
Utopi se u Čikoli!
bold
Gost
« Odgovor #4 : 03. Srpanj 2008, 18:42:03 »

Inertoto bi bio potpuni promašaj u fazi kada se slaže momčad za novu sezonu i to s novim trenerom. Drugim riječima - momčad još nije definirana.
Dinjamo ima uskoro prvu tekmu u Sj. Irskoj i živo me zanima kako će to izgledati upravo iz prethodno navedenih razloga. Pa ako i to Morales, Gonzales, Chavez i Ibanjez (i da , Mandžukić) prođu - slijede UVIJEK NEUGODNE DOMŽALE.  smiley
Biti će veselo ovaj mjesec!
Evidentirano
cipra
ČLAN UDRUGE
Senior
*

Tu sam rođen ja, podno Sljemena...

« Odgovor #5 : 03. Srpanj 2008, 18:47:54 »

Ovaj post stvarno nema veze s temom. Ne pričamo o stanju tamo preko nego u zagrebu.
Evidentirano

Mediću odlazi!
Utopi se u Čikoli!
WAZER
ČLAN UDRUGE
Senior
*

« Odgovor #6 : 03. Srpanj 2008, 18:52:14 »

Ovaj post stvarno nema veze s temom. Ne pričamo o stanju tamo preko nego u zagrebu.
X     
 boli me tuki za dinjamo!
Evidentirano

When we are good they dont remember
When we are bad they never forget
brum
Gost
« Odgovor #7 : 03. Srpanj 2008, 18:58:26 »

E,a ja imam dres Linfilda  laugh  laugh  laugh
Evidentirano
tanads
ČLAN UDRUGE
Junior
*

« Odgovor #8 : 04. Srpanj 2008, 12:50:41 »

evo da s mora napišem nešto o stanju u klubu. velika prevara. i dosta mi je više ovog branjenja predsjednika od strane nekolicine udrugaša. to su ovi, prepoznat će se, kojima taj vrli predsjednik nije mogao ni 5 karata za europsko sredit već su morali ovisit o milostinji BBBa, preciznije tome petrinjca, sramota, a ponosno se ide u HNS na sastanke sa NAVIJAČIMA KAO JEDINA SKUPINA. svašta.
ibričić u hajduku, sramota- govori se o milji eura, a kolko je ono nudio kijevski dinamo
e moj mediću
i onda danas čitam kak su i ščrbec i pavlović otišli negdje u portugal, prošle godine ona druga dva juniora, toliko o računanju na juniore i brendiranju kluba
najvažnije je bilo promjeniti grb i na tome bu i ostalo
sramota a mogli smo ove godine s svim našim igračima na sam vrh kad vidim kakve drugi imaju momčadi
kaj se radi s tim silnim parama, kaj se i dalje stabilizira klub
nadam se samo da bu otvoren istok jednog dana kada/ako bumo igrali u kranjči. prelazim na istok navijat za bijelo-plavi zagreb
e sad čekam bolda i njemu slične da se oglase smiley 
Evidentirano
pjesnik
Gost
« Odgovor #9 : 04. Srpanj 2008, 14:22:15 »

Kao da si mi ukrao riječ iz usta.Svaka čast na svemo napisanom,
ali znaš da istina boli.Dans je sastanak i neću moći doći, ali
znam da spomenuto društvo jedva čeka da me popljuje.
Naprijed bijelo-plavi Zagreb.
I još nekaj,toliko se pljuje po D.Jerkoviću, ali dok je on bio trener
i direktor kluba igrači nisu išli u Dinamo.
Evidentirano
WAZER
ČLAN UDRUGE
Senior
*

« Odgovor #10 : 04. Srpanj 2008, 14:32:10 »

Aha, od jutra skupljam masnjake samo da vas popljujem! Pa sta neznate? Ime sastanka je pljuvanje po pjesniku, samo zato se i nalazimo! Uopce nije da rijesimo neke probleme vezane za klub! Dajte molim vas, pa nebu vas nitko ni spomenul!
Evidentirano

pjesnik
Gost
« Odgovor #11 : 04. Srpanj 2008, 14:56:03 »

Aha, od jutra skupljam masnjake samo da vas popljujem! Pa sta neznate? Ime sastanka je pljuvanje po pjesniku, samo zato se i nalazimo! Uopce nije da rijesimo neke probleme vezane za klub! Dajte molim vas, pa nebu vas nitko ni spomenul!
Da vidim da se problemi rješavaju sve u šesnaest,i mislio sam da se sastanak zove
ulizivanje predsjedniku M., ali sam izgleda pogriješio.
Evidentirano
WAZER
ČLAN UDRUGE
Senior
*

« Odgovor #12 : 04. Srpanj 2008, 15:07:07 »

Da vidim da se problemi rješavaju sve u šesnaest,i mislio sam da se sastanak zove
ulizivanje predsjedniku M., ali sam izgleda pogriješio.
Ne ulizivanje medicu je drugi tjedan! Danas je pljuvanje po pjesniku a drugi tjedan lizemo medicu jaja! mmmmmmm jedva cekam!
Evidentirano

Ledena
Gost
« Odgovor #13 : 04. Srpanj 2008, 15:14:08 »

Daj prestanite biti opterećeni Dinamom! Kako vam nije jasno da ostali kad čitaju ove komentare imaju dojam da za Zagreb navijate samo zato što mrzite Dinamo. Ako je tako Zagreb vas niti ne treba!

A ovo je od Zagi: Kad se cijela jedna generacija (Vejić, Kosić, Posavec, Perić...) pustila na kraju sezone 00./01. nitko nije digao niti glas. Da, da, iduće smo sezone osvojili prvenstvo, ali nikad nećemo znati koliko se talenta krije u igračima poput Oršulića, Mikulića, Pejića, Parlova, Jugovića, Palčića ako im se ne da prilika. To više nisu mladi igrači, ako sad ne dobiju priliku neće nikad. Tko će onda biti kriv za to što smo jednu sezonu više zadržali Ibričića, Brkljaču, Lovreka, a ponovno ne napravili ništa značajno, a na klupi su propali ovi navedeni igrači? Pričali ste kako nije pošteno što priliku nisu dobili Čunčić, Popović i ostali, a sad kad se daje prilika opet vam nije po volji. Prema pripremnim utakmicama Vugrinec, Krstanović i Palčić nisu promašaji kakvih je proteklih nekoliko godina bilo (Žilić, Milas, Brunčević, Marić, Lajtman...) i do je dobitak na početku sezone koja još nije niti počela. Zašto stvarati negativnu klimu kad za to još nema potrebe? Ima stvari koje ne valjaju, ali gdje ih nema? Pa zar bi radije voljeli da svake godine na kalendaru gledate 90% novih lica (mi to radimo (ako) svake četiri godine) ili da stvorimo još jednu generaciju Brkljače, Mujdže, Ibričiće, Vrdoljaka, Labudovića...? Da, nakon nekog vremena otići će i oni, možda van, možda u Dinamo, možda u Hajduk, ali to je nogomet. Prirodni tok stvari.
Evidentirano
bold
Gost
« Odgovor #14 : 04. Srpanj 2008, 16:46:43 »

evo da s mora napišem nešto o stanju u klubu. velika prevara. i dosta mi je više ovog branjenja predsjednika od strane nekolicine udrugaša. to su ovi, prepoznat će se, kojima taj vrli predsjednik nije mogao ni 5 karata za europsko sredit već su morali ovisit o milostinji BBBa, preciznije tome petrinjca, sramota, a ponosno se ide u HNS na sastanke sa NAVIJAČIMA KAO JEDINA SKUPINA. svašta.
ibričić u hajduku, sramota- govori se o milji eura, a kolko je ono nudio kijevski dinamo
e moj mediću
i onda danas čitam kak su i ščrbec i pavlović otišli negdje u portugal, prošle godine ona druga dva juniora, toliko o računanju na juniore i brendiranju kluba
najvažnije je bilo promjeniti grb i na tome bu i ostalo
sramota a mogli smo ove godine s svim našim igračima na sam vrh kad vidim kakve drugi imaju momčadi
kaj se radi s tim silnim parama, kaj se i dalje stabilizira klub
nadam se samo da bu otvoren istok jednog dana kada/ako bumo igrali u kranjči. prelazim na istok navijat za bijelo-plavi zagreb
e sad čekam bolda i njemu slične da se oglase smiley 

Evo, oglasio sam se!
Evidentirano
 Str: [1] 2 3 ... 5
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006, Simple Machines Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!