WAZER
ČLAN UDRUGE
Senior

|
 |
« : 21. Prosinac 2006, 20:07:13 » |
|
Ko dolazi, ko odlazi??? ??? ??? ??? ??? Pišite!!!
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: 03. Siječanj 2007, 00:22:15 WAZER »
|
Evidentirano
|
When we are good they dont remember When we are bad they never forget
|
|
|
|
|
WAZER
ČLAN UDRUGE
Senior

|
 |
« Odgovor #1 : 03. Siječanj 2007, 18:42:06 » |
|
Šta su svi mrtvi??? ??? No jel ima kakvih saznanja oćemo li se mi pojačat!?!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Sandman
|
 |
« Odgovor #2 : 04. Siječanj 2007, 13:34:55 » |
|
Koliko sam ja danas pročitao u Jutarnjem, Zagreb je dobio mnogo ponuda, no sve su glatko odbijene. Čini se da se uprava, barem zasad, želi osloniti na postojeći kadar. Prodaja također ne bi trebalo biti. Baj d vej, nije u topicu, al kad već pišem... u istom članku je objavljeno kako ćemo u drugom dijelu priprema odigrati prijateljsku s Arsenalom. Ukrajinskim, doduše.... ;D
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
"Uvijek sam al nikad do kraja. Večer u gradu ti donese neki lijek u nekom kutu gdje samoća se zbraja Uvijek s malo premalo para. Kad upale se svjetla ode dim A miris noći opet postaje stvaran" "Bi mogo da mogu", Haustor
|
|
|
|
M.P.Thompson
Gost
|
 |
« Odgovor #3 : 09. Siječanj 2007, 10:30:30 » |
|
Mladen Pelaić; bivši igrač NK Zagreb nakon 2-ije sezone provedene u Belgiji danas potpisuje za HNK Hajduk.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
tanads
ČLAN UDRUGE
Junior

|
 |
« Odgovor #4 : 09. Siječanj 2007, 11:43:56 » |
|
Mladen Pelaić; bivši igrač NK Zagreb nakon 2-ije sezone provedene u Belgiji danas potpisuje za HNK Hajduk.
Gdje će ostat do ljeta, najduže do zime...big deal. To i je ta glupa Hajdukova politika dovođenja igrača na posudbu.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
pjesnik
Gost
|
 |
« Odgovor #5 : 09. Siječanj 2007, 19:35:44 » |
|
Piše da Zadar hoće Ćustića i Karabogdana. Nije mi jasno zašto Karabogdan ne dobije priliku,jer nemamo baš napadača u izobilju.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
WAZER
ČLAN UDRUGE
Senior

|
 |
« Odgovor #6 : 09. Siječanj 2007, 20:29:41 » |
|
Danas pročito da Rijeka cilja na Đalovića! Zašto ga mi nebi dofurali! Ipak je on miljon puta kvalitetniji od onog antitalenta Manđukića a i zadnji je čovjek koji je ljubio Zagrebov dres poslije gola a to se poštuje!!! Ali ne, veli Medić da ak treba koji igrač nek se uzme iz pomladka  !!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
tanads
ČLAN UDRUGE
Junior

|
 |
« Odgovor #7 : 10. Siječanj 2007, 08:45:32 » |
|
Danas pročito da Rijeka cilja na Đalovića! Zašto ga mi nebi dofurali! Ipak je on miljon puta kvalitetniji od onog antitalenta Manđukića a i zadnji je čovjek koji je ljubio Zagrebov dres poslije gola a to se poštuje!!! Ali ne, veli Medić da ak treba koji igrač nek se uzme iz pomladka  !!! I ima Medić potpuno pravo. U potpunosti se slažem s njegovom politikom. Oslonac na postojeći kadar i mlade igrače a pojačanja ak će trebat dovest ćemo u ljeto. Dugoročna politika samo ne znam kak se Ćiro u to uklapa. Đaloviću svaka čast al da je Manđukić antitalent?? I kaj bi sa Đalovićem, on i ak dođe u Rijeku zadržat će se na Kantridi pola godine i opet u Sibir ili neku pripizdinu. To nije budućnost za naš klub.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
WAZER
ČLAN UDRUGE
Senior

|
 |
« Odgovor #8 : 10. Siječanj 2007, 18:01:32 » |
|
Ovo da je Manđukić antitalent kod mene stoji!! Ono šta on zabija bi zabio svatko!!! Čovjek koji ima tolko prilika a tako malo golova a čista je špica je za mene netalentirano!!! Mislite šta želite o njemu al da se čovjek nemre pronać u dve sezone sa samim sobom!!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
pjesnik
Gost
|
 |
« Odgovor #9 : 11. Siječanj 2007, 21:42:29 » |
|
Jedan je Đalović Rade!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
M.P.Thompson
Gost
|
 |
« Odgovor #10 : 16. Siječanj 2007, 11:37:23 » |
|
Dražen Medić,predsjednik NK Zagreb je izjavio za novine jučer da u Hrvatskoj nema igrača za Nk Zagreb, osim Rukavine,Modrića,Eduarda i Ćorluke koji su nedostupni. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
podlac
ČLAN UDRUGE
Kadet

|
 |
« Odgovor #11 : 23. Ožujak 2007, 13:32:41 » |
|
Slažem se sa Medićem.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
mishkin
Gost
|
 |
« Odgovor #12 : 26. Ožujak 2007, 19:31:19 » |
|
Dražen Medić,predsjednik NK Zagreb je izjavio za novine jučer da u Hrvatskoj nema igrača za Nk Zagreb, osim Rukavine,Modrića,Eduarda i Ćorluke koji su nedostupni.  Slažem se s tobom !!! Treba kupit Rukavinu, Modrića, Eduarda i Ćorluku recimo..  A onda može i neko manje razvikano ime! A, kaj se love tiče, nek' se sad Bandić isprsi, i nek nadoknadi sve nepravde počinjene prema NK Zagrebu kroz minula desetljeća !!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
The fan
Gost
|
 |
« Odgovor #13 : 27. Ožujak 2007, 14:02:20 » |
|
Dražen Medić,predsjednik NK Zagreb je izjavio za novine jučer da u Hrvatskoj nema igrača za Nk Zagreb, osim Rukavine,Modrića,Eduarda i Ćorluke koji su nedostupni.  Slažem se s tobom !!! Treba kupit Rukavinu, Modrića, Eduarda i Ćorluku recimo..  A onda može i neko manje razvikano ime! A, kaj se love tiče, nek' se sad Bandić isprsi, i nek nadoknadi sve nepravde počinjene prema NK Zagrebu kroz minula desetljeća !!! To bi bilo samo pravedno,jer on se cijelo vrijeme izvlači na sportski učinak,a šta je bilo dok smo bili prvaci i onda smo dobili manje love od Dinama!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
PeaceDefender
ČLAN UDRUGE
Senior

|
 |
« Odgovor #14 : 22. Travanj 2010, 11:12:54 » |
|
Danas pročito da Rijeka cilja na Đalovića! Zašto ga mi nebi dofurali! Ipak je on miljon puta kvalitetniji od onog antitalenta Manđukića a i zadnji je čovjek koji je ljubio Zagrebov dres poslije gola a to se poštuje!!! Ali ne, veli Medić da ak treba koji igrač nek se uzme iz pomladka  !!! I ima Medić potpuno pravo. U potpunosti se slažem s njegovom politikom. Oslonac na postojeći kadar i mlade igrače a pojačanja ak će trebat dovest ćemo u ljeto. Dugoročna politika samo ne znam kak se Ćiro u to uklapa. Đaloviću svaka čast al da je Manđukić antitalent?? I kaj bi sa Đalovićem, on i ak dođe u Rijeku zadržat će se na Kantridi pola godine i opet u Sibir ili neku pripizdinu. To nije budućnost za naš klub. Gle, sorry, al' ovo sam morao postati kad sam vidio. Spremala se nama druga liga odavno. Sad možete slobodno zaključati temu. I da, ima M pravo! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Medo lopove ***emo ti sve tvoje drugove iz lože svečane pi*** lopovske Medo lopove...
Contra el racismo, la represion y el futbol negocio Zagrebe, nunca caminaras solo!
|
|
|
|