|
funcut varoš-ši
Gost
|
 |
« : 17. Prosinac 2006, 02:03:44 » |
|
evo malo o našoj navijačkoj sceni
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
WAZER
ČLAN UDRUGE
Senior

|
 |
« Odgovor #1 : 17. Prosinac 2006, 21:43:14 » |
|
Kad bi bar scena bila bar malo ravnopravna i kad bi bar bilo više ljudi bilo na stadionima i kad bi zakon bio blaži scena bi nam bila prejebena!!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
When we are good they dont remember When we are bad they never forget
|
|
|
|
funcut varoš-ši
Gost
|
 |
« Odgovor #2 : 18. Prosinac 2006, 00:17:17 » |
|
slažem se imamo dobre navijače,al nas zakon j...... da ga nema bili bi među jačima(vi,boysi,torcida,mi,kohorta armada itd.....) ionako slovimo među 10najopasnih i najluđih na svitu(opčenito navijačiz hrvatske reprezentacije)
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
astraeus
Global Moderator
Senior

|
 |
« Odgovor #3 : 18. Prosinac 2006, 13:43:09 » |
|
Zakon o navijačima je odlična stvar i jedini problem s njim je što se ne primjenjuje u potpunosti. Huliganizam na stadionima treba zaustaviti i iskorijeniti, sve takve budale potrpati u zatvore i zabraniti im odlazak na utakmice. A reputacija hrvatskih navijača kao "najopasnijih" i "najluđih" je posljedica tragično jadnog i balkanskog divljanja po cijeloj Europi (Malta, Livorno, BBB u Milanu, ma gdje sve ne...).
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
"Although it is not true that all conservatives are stupid, it is true that most stupid people are conservative." - John Stuart Mill
"Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from religious conviction." - Blaise Pascal
|
|
|
WAZER
ČLAN UDRUGE
Senior

|
 |
« Odgovor #4 : 18. Prosinac 2006, 14:35:44 » |
|
Baš je odlična stvar! Obožavam kad me pregledavaju ko da sam onaj najgori kriminalac i kad ne puštaju van na WC nego pišam po tribini(Zaprešić,Šibenik)! I kako da popijem pivu s nekim drugim navijačem kojeg recimo znam kad mi murja neda ni prdnut???
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
dpihac
Gost
|
 |
« Odgovor #5 : 18. Prosinac 2006, 14:51:12 » |
|
Baš je odlična stvar! Obožavam kad me pregledavaju ko da sam onaj najgori kriminalac i kad ne puštaju van na WC nego pišam po tribini(Zaprešić,Šibenik)! I kako da popijem pivu s nekim drugim navijačem kojeg recimo znam kad mi murja neda ni prdnut???
Mene najviše smeta ovo za pišanje ;D
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
funcut varoš-ši
Gost
|
 |
« Odgovor #6 : 18. Prosinac 2006, 16:47:31 » |
|
tako i u rijecio smo pišali po tribini u neku malu rupo (odvod ka) mene iritira šta nas stavljaju u rang s najgorin kriminalcima,navijač zapali baklju i dobije kaznu namlatega,i dobije zabranu,a silovatelji dobiju 4god...malo smišno.....zar ne?poštivan svakog navijača popija bi s njin piče i poija nešto! ja osobno iman prijatelje u torcidi,boysima,i ws a i naravno među funcutima :P.......
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
purger
Gost
|
 |
« Odgovor #7 : 02. Siječanj 2007, 15:04:25 » |
|
Neki dan u sportskima pise preko dvije stranice: Markovic: EU nam sad mogu uzeti samo navijaci (tako nesto) Eto sto sef HR nogometa i jedan od najvecih zla u nasem nogometu misli o (svim) navijacima. Super je da se svi navijaci svrstavaju u jednu te istu skupinu i da je jednak onaj koji ode na jednu tekmu i napravi neko sranje, sa onime koji 10g putuje s repkom i ne radi ''nista'' osim kaj navija na utakmici. BRAVO MARKOVICU C****E !!! [Moderirano] Ajde malo pripazite na izražavanje, a ne da moram cenzurirati 
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: 02. Siječanj 2007, 20:06:49 dpihac »
|
Evidentirano
|
|
|
|
WAZER
ČLAN UDRUGE
Senior

|
 |
« Odgovor #8 : 02. Siječanj 2007, 22:06:29 » |
|
Pa i prije sam napomeno! Taj zakon je sramotan i prepre strog!!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
tanads
ČLAN UDRUGE
Junior

|
 |
« Odgovor #9 : 04. Siječanj 2007, 09:10:05 » |
|
Marković je već prožvakana tema tako da je ova njegova izjava samo logičan nastavak. Činjenica je da ga boli k. za hrvatsku ligu, boli ga k. za navijače i boli ga k. za nogomet. Bitna je samo vlastita promocija i trpanje para u džep. I da bi došao do svog cilja (a to je dobivanje EURA 2012), čime bi vjerovatno ušao u povijest, neče prezati da gazi ljude i sve što mu se nađe na putu. Ne zalaže se on za dobivanje prvenstva radi navijača i gledatelja nego radi sebe isto ko što je Bandić zabrijo da Zagreb mora imat svjetski kup, kud puklo da puklo. Kaj se tiče zakona o navijačima, mogli bi razgovarat da je prestrog ali sve bi bilo drugačije kad bi se počeo provodit i kad bi napokon neko odležao koju godinu u zatvoru. Onda bi se razdvojili huligani od navijača i mi bi mogli gdje god dođemo otić na cugu s domaćim navijačima i zabavit se prije i poslije tekme. Al dok ja moram skrivat upaljač na ulasku u stadion da mi ga ne uzmu jer sam potencijalni huligan niš ne valja. Kad me vidiš da sam ga bacio na teren, kazni me 5000 kuna, pa ću drugi put razmislit jel sam tolko ljut na suca. Al dok njime samo palim cigarete nemoj me jebat na ulazu. To je samo jedan primjer.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
funcut varoš-ši
Gost
|
 |
« Odgovor #10 : 04. Siječanj 2007, 18:13:37 » |
|
ma taj marković je obična piz... >  smračimi se kad ga vidin na tv,moje mišljenje je da bi bilo bolje da uz prosinečkog i bilića bude još vatrenih u HNS I ka predsjednik(jedan od njih)........
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
purger
Gost
|
 |
« Odgovor #11 : 04. Siječanj 2007, 20:47:39 » |
|
ma taj marković je obična piz... >  smračimi se kad ga vidin na tv,moje mišljenje je da bi bilo bolje da uz prosinečkog i bilića bude još vatrenih u HNS I ka predsjednik(jedan od njih)........ Je, samo cemo to dozivit jedino kad ovaj rikne jer se nece dat sa te stolice dok je ziv.. Vidis da npr. Boban ne zeli uc u HNS dok je mafija tam..
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Sandman
|
 |
« Odgovor #12 : 05. Siječanj 2007, 12:53:40 » |
|
Malo smo skrenuli s teme, pa da se vratimo... Uglavnom, moje je mišljenje da nam treba zakon koji će huliganizam na stadionima drakonski kažnjavati, ali i da treba osigurati mehanizme da se on provodi kako spada. Stadion ne smije biti mjesto na koje će se bojati doći običan čovjek sa svojom obitelji zbog straha da će se njemu ili njegovima nešto desiti. I tu nemojte pričati priče da se takvi ljudi ne moraju bojati, da će huligani ići samo na huligane jer kod nas tu nema pravila. Kad rulja krene divljat nitko na tribinama nije siguran. Ako navijači-huligani dviju skupina imaju zbilja veliku želju potući se, nema problema - neka se dogovore i nađu negdje na nekom polju, u parku, što ja znam, i nek se tuku, meni se živo fućka. Normalne ljude koji jednostavno žele navijati neka puste na miru. Thatcherica je to u Velikoj Britaniji fino sredila i sad su tamo navijači na stadionima mirni kao bubice.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
"Uvijek sam al nikad do kraja. Večer u gradu ti donese neki lijek u nekom kutu gdje samoća se zbraja Uvijek s malo premalo para. Kad upale se svjetla ode dim A miris noći opet postaje stvaran" "Bi mogo da mogu", Haustor
|
|
|
|
dpihac
Gost
|
 |
« Odgovor #13 : 05. Siječanj 2007, 14:55:35 » |
|
Ja sam definitivno za zakon koji će kažnjavati divljanje na stadionima, i neodgovorne pojedince, ali i navijačke skupine ako je potrebno. Ne vjerujem kako su nas "naši" navijači nemali broj puta osramotili na međunarodnim utakmicama... Prije toga smo bili na dobrom glasu, ali zahvaljujući skupini od nekoliko "navijača", to se preko noći promijenilo.
Policija isto tako treba poraditi na tome, kao i zaštitari kojima često "promaknu" nedozovljeni rekviziti i unašanje istih.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
funcut varoš-ši
Gost
|
 |
« Odgovor #14 : 08. Siječanj 2007, 22:18:55 » |
|
ja san djelom protiv zakona........meni nemaništa lipše kad navijači zapale bengalke i lipo ih odlože ispo nogu,a ne itat u teren...mi smo za godišnjicu zapalili 23bengalke i odložilih kraj nogu niko se nije bunija ipak zakon je rigorozan
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|