Str: 1 2 [3]
  Ispis  
Autor Tema: Hrvatska-Moldavija, Rijeka  (Posjeta: 7632 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
M.P.Thompson
Gost
« Odgovor #30 : 29. Svibanj 2008, 09:21:05 »

Nadam se da će se ovaj filmić (jubito) odlično uklopiti u temu.  smiley
http://www.youtube.com/watch?v=60_ejKrCOI0
Hej, mislim da sam na nekim slikama vidio crveno polje na prvom mjestu!!!!!!  huh
Molio bih autora filmića da to popravi i izbaci van ako je moguće ili da nekako namontira da se vidi bijelo prvo!!!!
Šta tražiš dlaku u jajetu??Ja iman hrvatsku zastavu sa prvim bilim poljem. Oće se zabranjivat nosit prvu hrvatsku trobojnicu?? Ta trobojnica je bila 1990. Još nešto nije to ustaška zastava, već povijesna hrvatska zastava.  wink

kaj si toliko nabrijan? niko ti nije htio zabranit da nosis tu zastavu! ali stvarno je smijesno na filmu kaj sve(veliku vecinu) te zastave nose ljudi koji ni ne zive u hrvatskoj valjda su njihovi djedovi ponjeli kad su bježali grin
Nisam nabrijan. Pa možda se i slažem s tobom. Možda nemaju drugu zastavu. Nego, jel ti ideš na utakmice hrvatske reprezentacije??Pozdrav. wink
Evidentirano
kush
Gost
« Odgovor #31 : 29. Svibanj 2008, 17:48:38 »

ne idem, bio sam na nekoliko i to kad sam dobio kartu. evo slucajno se bas potrefilo da u vrijeme utakmice sa austrijom cu bit u beču ali nažalost nemam kartu za tekmu pa cu morat nac neki pub u eču za gledat tekmu sa ekipom.
Evidentirano
M.P.Thompson
Gost
« Odgovor #32 : 01. Lipanj 2008, 16:24:21 »

ne idem, bio sam na nekoliko i to kad sam dobio kartu. evo slucajno se bas potrefilo da u vrijeme utakmice sa austrijom cu bit u beču ali nažalost nemam kartu za tekmu pa cu morat nac neki pub u eču za gledat tekmu sa ekipom.
Javi se nama. Zapivat ćemo u Beču i neku Thompsonovu. Ostalo na PM. Ne znam jel preferiraš domoljubne pjesme tipa Rodila me majka Hrvatica??! wink
Evidentirano
 Str: 1 2 [3]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006, Simple Machines Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!