|
M.P.Thompson
Gost
|
 |
« Odgovor #15 : 25. Svibanj 2008, 17:52:52 » |
|
pod dobar prijam mislis deranje "ajmo ustaše" ili "srbe na vrbe"?
Ja sam bio na Kantridi i nisam sam se to derao. Nikad i neću. A zbog "ajmo ustaše" i "srbe na vrbe" misliš da repka nije imala dobar prijem? ne ne mislim, samo provociram onog gore. sorry ak si se osjetio uvrijeđen  Reprezentacija je dobro ugošćena. Ako nisi znao pivanje ustaških pjesama je u Hrvatskoj dio folkolora, a u Jugoslaviji zato dobiješ Zenicu, Lepoglavu ili Goli otok. U najgorem slučaju smakne te UDBA i ostaneš bez glave. Jugoslavenski fosilu jel shvaćaš razliku?? 
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: 25. Svibanj 2008, 19:55:04 Sandman »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
WAZER
ČLAN UDRUGE
Senior

|
 |
« Odgovor #16 : 25. Svibanj 2008, 18:05:30 » |
|
Ja sam bio na Kantridi i nisam sam se to derao. Nikad i neću. A zbog "ajmo ustaše" i "srbe na vrbe" misliš da repka nije imala dobar prijem? ne ne mislim, samo provociram onog gore. sorry ak si se osjetio uvrijeđen  Mamu ti isprovociram. Reprezentacija je dobro ugošćena. Ako nisi znao pivanje ustaških pjesama je u Hrvatskoj dio folkolora, a u Jugoslaviji zato dobiješ Zenicu, Lepoglavu ili Goli otok. U najgorem slučaju smakne te UDBA i ostaneš bez glave. Jugoslavenski fosilu jel shvaćaš razliku??  Iskreno, da sam nogometas bilo bi me sram! Al ne samo tam nego bilo gdje se to spominje! Glupo mi je kaj ne shvacate da se hrvatska moze volit i na jedan bolji nacin bez odmjeravanja i gdje smo svi ujedinjeni!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
When we are good they dont remember When we are bad they never forget
|
|
|
|
alleycat
Gost
|
 |
« Odgovor #17 : 25. Svibanj 2008, 18:09:02 » |
|
Reprezentacija je dobro ugošćena. Ako nisi znao pivanje ustaških pjesama je u Hrvatskoj dio folkolora, a u Jugoslaviji zato dobiješ Zenicu, Lepoglavu ili Goli otok. U najgorem slučaju smakne te UDBA i ostaneš bez glave.
Lijep folklor 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
DP
Gost
|
 |
« Odgovor #18 : 25. Svibanj 2008, 19:05:19 » |
|
Ej,"kush",nisam sam se uvrijedio. Nikakav bed. 
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: 25. Svibanj 2008, 20:10:34 DP »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
kush
Gost
|
 |
« Odgovor #19 : 25. Svibanj 2008, 19:55:11 » |
|
Ja sam bio na Kantridi i nisam sam se to derao. Nikad i neću. A zbog "ajmo ustaše" i "srbe na vrbe" misliš da repka nije imala dobar prijem? ne ne mislim, samo provociram onog gore. sorry ak si se osjetio uvrijeđen  Mamu ti isprovociram. Reprezentacija je dobro ugošćena. Ako nisi znao pivanje ustaških pjesama je u Hrvatskoj dio folkolora, a u Jugoslaviji zato dobiješ Zenicu, Lepoglavu ili Goli otok. U najgorem slučaju smakne te UDBA i ostaneš bez glave. Jugoslavenski fosilu jel shvaćaš razliku??  hahaha ako ti nisi znao u hrvatskoj je zakonom zabranjeno isticanje ustaških obilježja, vjerojatno u to ulaze i pjesme! tako da to nikako ne moze biti folklor. uostalom kakve veze ima nastup hrvatske nogometne reprezentacije sa ustašama da se ova bagra mora to derat?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
M.P.Thompson
Gost
|
 |
« Odgovor #20 : 26. Svibanj 2008, 14:20:26 » |
|
Ja sam bio na Kantridi i nisam sam se to derao. Nikad i neću. A zbog "ajmo ustaše" i "srbe na vrbe" misliš da repka nije imala dobar prijem? ne ne mislim, samo provociram onog gore. sorry ak si se osjetio uvrijeđen  Mamu ti isprovociram. Reprezentacija je dobro ugošćena. Ako nisi znao pivanje ustaških pjesama je u Hrvatskoj dio folkolora, a u Jugoslaviji zato dobiješ Zenicu, Lepoglavu ili Goli otok. U najgorem slučaju smakne te UDBA i ostaneš bez glave. Jugoslavenski fosilu jel shvaćaš razliku??  hahaha ako ti nisi znao u hrvatskoj je zakonom zabranjeno isticanje ustaških obilježja, vjerojatno u to ulaze i pjesme! tako da to nikako ne moze biti folklor. uostalom kakve veze ima nastup hrvatske nogometne reprezentacije sa ustašama da se ova bagra mora to derat? Čekaj, jesi shvatio bit?? da je to dio folklora. Rulja se napije i zapiva. To nisu navijačke pisme, slažem se. Nego, reci mi jesu zabranjene pjesme Po šumama i gorama, Padaj silo i nepravdo itd?? Jel slavljenje i veličanje komunizma zakonom zabranjeno?? Jel komunizam totalitarni režim?? 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
kush
Gost
|
 |
« Odgovor #21 : 26. Svibanj 2008, 14:42:38 » |
|
ne ti nisi shvatio! to nije dio folklora, to su ustaške pjesme koje velicaju fašiste i pjeva ih manjina koje se kako ti kazes nalije! trenutno u hrvatskoj isticanje partizanskih i komusnistickih simbola nije kaznjivo tako da onda nisu ni pjesme.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
M.P.Thompson
Gost
|
 |
« Odgovor #22 : 27. Svibanj 2008, 20:18:59 » |
|
Prvo i osnovno, Ustaše nisu fašisti nego borci za legalnu i legitimnu stvar, a to je stvaranje hrvatske države. U Ustavu UHRO nema ni natruha fašizma. Ono što ti iznosiš je čista demagogija. Jel bi ti kome zabranio da pjeva ustaške pjesme??Što si ti?? Demokrat, komunist ili liberal?? Dr. Franjo Tuđman, Titov general je izjavio da je NDH izraz stoljetne čežnje hrvatskog naroda za svojom državom. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
WAZER
ČLAN UDRUGE
Senior

|
 |
« Odgovor #23 : 27. Svibanj 2008, 21:03:34 » |
|
Prvo i osnovno, Ustaše nisu fašisti nego borci za legalnu i legitimnu stvar, a to je stvaranje hrvatske države. U Ustavu UHRO nema ni natruha fašizma. Ono što ti iznosiš je čista demagogija. Jel bi ti kome zabranio da pjeva ustaške pjesme??Što si ti?? Demokrat, komunist ili liberal?? Dr. Franjo Tuđman, Titov general je izjavio da je NDH izraz stoljetne čežnje hrvatskog naroda za svojom državom.  Prvo velki SMIJEH da usrase nisu fasisti, drugo zasto jos ima takvih ljudi ako vec imamo hrvatsku i trece jebe mi se za franju kad je tema HRV-MOL!!!!! E da i nadji neke bolje argumente jer se svi mogu pobit s lakocom! POZZ
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
When we are good they dont remember When we are bad they never forget
|
|
|
|
Sandman
|
 |
« Odgovor #24 : 27. Svibanj 2008, 21:10:17 » |
|
Probajte se držati topica, a ove rasprave ostavite za neki drugi topic.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
"Uvijek sam al nikad do kraja. Večer u gradu ti donese neki lijek u nekom kutu gdje samoća se zbraja Uvijek s malo premalo para. Kad upale se svjetla ode dim A miris noći opet postaje stvaran" "Bi mogo da mogu", Haustor
|
|
|
|
M.P.Thompson
Gost
|
 |
« Odgovor #25 : 28. Svibanj 2008, 10:45:13 » |
|
Probajte se držati topica, a ove rasprave ostavite za neki drugi topic.
Nadam se da će se ovaj filmić (jubito) odlično uklopiti u temu. http://www.youtube.com/watch?v=60_ejKrCOI0
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
podlac
ČLAN UDRUGE
Kadet

|
 |
« Odgovor #26 : 28. Svibanj 2008, 12:51:05 » |
|
Hej, mislim da sam na nekim slikama vidio crveno polje na prvom mjestu!!!!!!  Molio bih autora filmića da to popravi i izbaci van ako je moguće ili da nekako namontira da se vidi bijelo prvo!!!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
kush
Gost
|
 |
« Odgovor #27 : 28. Svibanj 2008, 14:05:55 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
M.P.Thompson
Gost
|
 |
« Odgovor #28 : 29. Svibanj 2008, 09:11:52 » |
|
Hej, mislim da sam na nekim slikama vidio crveno polje na prvom mjestu!!!!!!  Molio bih autora filmića da to popravi i izbaci van ako je moguće ili da nekako namontira da se vidi bijelo prvo!!!! Šta tražiš dlaku u jajetu??Ja iman hrvatsku zastavu sa prvim bilim poljem. Oće se zabranjivat nosit prvu hrvatsku trobojnicu?? Ta trobojnica je bila 1990. Još nešto nije to ustaška zastava, već povijesna hrvatska zastava. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
kush
Gost
|
 |
« Odgovor #29 : 29. Svibanj 2008, 09:18:04 » |
|
Hej, mislim da sam na nekim slikama vidio crveno polje na prvom mjestu!!!!!!  Molio bih autora filmića da to popravi i izbaci van ako je moguće ili da nekako namontira da se vidi bijelo prvo!!!! Šta tražiš dlaku u jajetu??Ja iman hrvatsku zastavu sa prvim bilim poljem. Oće se zabranjivat nosit prvu hrvatsku trobojnicu?? Ta trobojnica je bila 1990. Još nešto nije to ustaška zastava, već povijesna hrvatska zastava.  kaj si toliko nabrijan? niko ti nije htio zabranit da nosis tu zastavu! ali stvarno je smijesno na filmu kaj sve(veliku vecinu) te zastave nose ljudi koji ni ne zive u hrvatskoj valjda su njihovi djedovi ponjeli kad su bježali 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|