Str: [1] 2 3
  Ispis  
Autor Tema: Hrvatska-Moldavija, Rijeka  (Posjeta: 7629 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
M.P.Thompson
Gost
« : 15. Travanj 2008, 14:56:43 »

Sa Moldavijom na Kantridi
Prijateljska utakmica između reprezentacija Hrvatske i Moldavije odigrat će se 24. svibnja u Rijeci, na stadionu Kantrida...
Postignut je dogovor između Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) i NK Rijeka da se prijateljska utakmica između nogometnih reprezentacija Hrvatske i Moldavije koja je na rasporedu u subotu 24. svibnja odigra u Rijeci na stadionu Kantrida. Vrijeme odigravanja utakmice bit će naknadno utvrđeno.
Bit će to pretposljednja provjera hrvatske reprezentacije uoči Europskog prvenstva, odlaska u pripremni kamp u Bad Tatzmannsdorfu. Podsjećamo, Bilićevi Kockasti još će igrati 31. svibnja s Mađarima u Budimpešti.

Izvor hns-cff.hr
Evidentirano
kontraDudu
Gost
« Odgovor #1 : 01. Svibanj 2008, 05:27:04 »

Ovo je pljuvanje po Rijeci. Ne trebamo mrvice od Markovića.
Evidentirano
bijeli_prah
Gost
« Odgovor #2 : 13. Svibanj 2008, 19:22:23 »

Uoci SP 1998 smo u zadnjoj prijateljskoj tekmi izgubili od Slovacke u Puli 2:1, da bi zatim na SP harali, nadam se slicnom negativnom rezultatu i u Rijeci...
Evidentirano
M.P.Thompson
Gost
« Odgovor #3 : 15. Svibanj 2008, 09:58:05 »

Idemo na Euro via Budimpešta. smiley
Evidentirano
DP
Gost
« Odgovor #4 : 23. Svibanj 2008, 17:09:26 »

http://jutarnji.hr/euro2008/vatreni/clanak/art-2008,5,23,,120553.jl
Evidentirano
M.P.Thompson
Gost
« Odgovor #5 : 25. Svibanj 2008, 12:34:01 »

Koliko čujem Armada Rijeka je prednjačila u pjevanju ustaških pjesama, sad jel to da skinu stigmu Rijeke kao "crvenog" grada ne znam.  undecided
Evidentirano
WAZER
ČLAN UDRUGE
Senior
*

« Odgovor #6 : 25. Svibanj 2008, 12:44:16 »

Koliko čujem Armada Rijeka je prednjačila u pjevanju ustaških pjesama, sad jel to da skinu stigmu Rijeke kao "crvenog" grada ne znam.  undecided
Neznam samo zasto su vrijedjali srbe kad su nam turci kidali i prodavali glave! TURKE NA VRBE
Evidentirano

When we are good they dont remember
When we are bad they never forget
DP
Gost
« Odgovor #7 : 25. Svibanj 2008, 16:29:55 »

Sorry,ali malo znaš o Armadi i ljudima koji idu na Kantridi.
Od 2000.g. se promjenila situacija- "odlazak" tuđmana i povratak na Zapad ljudi koji su se vratili s ratišta.
Evidentirano
M.P.Thompson
Gost
« Odgovor #8 : 25. Svibanj 2008, 17:04:22 »

Sorry,ali malo znaš o Armadi i ljudima koji idu na Kantridi.
Od 2000.g. se promjenila situacija- "odlazak" tuđmana i povratak na Zapad ljudi koji su se vratili s ratišta.
Prijatelju znam da imaju transparent 1.bojna. Kakve veze ima "odlazak" Tuđmana?? Nego, u drugim skupinama se smatra da Armada sad ističe svoje hrvatstvo upravo zbog stigme"Crvene" Rijeke. Nego, znam da je dosta pripadnika Armade sudjelovalo u Domovinskom ratu. I još nešto, ustaške pjesme nisu za dizanje atmosfere, one su prije svega izraz nekog bunta. Pozdrav Armadi.  smiley
Evidentirano
kush
Gost
« Odgovor #9 : 25. Svibanj 2008, 17:22:16 »

jadno je kad ljudi moraju iskazivat svoje hrvatstvo urlanjem po utakmicama!
Evidentirano
DP
Gost
« Odgovor #10 : 25. Svibanj 2008, 17:25:04 »

Tuđman = "Croatia",a i njegov odnos prema Rijeci,gradu i klubu,...
A to što ostale navijčke skupine misle o Armadi stvar je povezivanja s izborima,a da ne misle tako izgubili bi dosta uvreda kojima sad "časte" Armadu.  wink Ta vrijeđanja (srbi,crveni,...) su postala dio navijačkog folklora. Mislim da će se to s vremenom izgubiti,kao i ono kako su hajduk i split Titovi.
Evidentirano
M.P.Thompson
Gost
« Odgovor #11 : 25. Svibanj 2008, 17:28:21 »

Evo za Armadu i ostale navijače Rijeke. Drago mi je da je reprezentacija u Rijeci naišla na dobar prijem.
http://br.youtube.com/watch?v=8-x1k16Pmcw
Evidentirano
kush
Gost
« Odgovor #12 : 25. Svibanj 2008, 17:36:50 »

pod dobar prijam mislis deranje "ajmo ustaše" ili "srbe na vrbe"?
Evidentirano
DP
Gost
« Odgovor #13 : 25. Svibanj 2008, 17:44:00 »

Ja sam bio na Kantridi i nisam sam se to derao. Nikad i neću.
A zbog "ajmo ustaše" i "srbe na vrbe" misliš da repka nije imala dobar prijem?
Evidentirano
kush
Gost
« Odgovor #14 : 25. Svibanj 2008, 17:48:36 »

Ja sam bio na Kantridi i nisam sam se to derao. Nikad i neću.
A zbog "ajmo ustaše" i "srbe na vrbe" misliš da repka nije imala dobar prijem?

ne ne mislim, samo provociram onog gore. sorry ak si se osjetio uvrijeđen smiley
Evidentirano
 Str: [1] 2 3
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006, Simple Machines Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!