|
wazam
Gost
|
 |
« Odgovor #15 : 03. Prosinac 2008, 10:01:05 » |
|
A koja je prednost privatizacije nad drugim modelom?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
Sandman
|
 |
« Odgovor #16 : 03. Prosinac 2008, 10:16:12 » |
|
A koja je prednost privatizacije nad drugim modelom? Da, to i mene zanima, makar ovo nije topic za raspravljanje o tome. Ne kažem da je jedan model bolji od drugog, samo me zanima koje su prednosti i mane jednog i drugog. Ima netko pametan i upućen da to objasni? Može čak i pokrenuti novi topic o tome.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
"Uvijek sam al nikad do kraja. Večer u gradu ti donese neki lijek u nekom kutu gdje samoća se zbraja Uvijek s malo premalo para. Kad upale se svjetla ode dim A miris noći opet postaje stvaran" "Bi mogo da mogu", Haustor
|
|
|
|
wazam
Gost
|
 |
« Odgovor #17 : 03. Prosinac 2008, 11:32:31 » |
|
A koja je prednost privatizacije nad drugim modelom? Da, to i mene zanima, makar ovo nije topic za raspravljanje o tome. Ne kažem da je jedan model bolji od drugog, samo me zanima koje su prednosti i mane jednog i drugog. Ima netko pametan i upućen da to objasni? Može čak i pokrenuti novi topic o tome. U našim okvirima je teško o tome raspravljati, obzirom taj model (Hajduk zasad jedini) nije još pokazao prve rezultate, nemamo iskustva. Čekati, čekati....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
jimmyfloyd2
Gost
|
 |
« Odgovor #18 : 03. Prosinac 2008, 16:31:53 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
cipra
ČLAN UDRUGE
Senior

Tu sam rođen ja, podno Sljemena...
|
 |
« Odgovor #19 : 03. Prosinac 2008, 20:43:35 » |
|
Pazi te naslove: Tarzan tvrdi da je Mandžo u Hrvatskoj! Tarzan i Mandžo. Ovaj Mandžo je valjda zamjena za Čitu. Buco, kaj se nerviraš, nebuš ga više morao gledat u HNL-u. Ionak te jurendić dovoljno živcira.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Mediću odlazi! Utopi se u Čikoli!
|
|
|
|
wazam
Gost
|
 |
« Odgovor #20 : 05. Prosinac 2008, 12:27:44 » |
|
Evo nešto na temu: "Vidi mene pametnog".
"Mi koji smo na čelu Dinama ne posustajemo. Preodgovorni smo ljudi da bismo bili subjekt koji bi dopustio totalno uništenje kluba. Kad se predaš onda si gotov, a to se neće dogoditi. Ovo govorim na znanje i ravnanje svima koji to rade. Ako postoje dinamovci s kvalitetnim modelom neka se jave, sve ćemo razmotriti, a pritisci i prazne priče nas ne zanimaju", dodao je Barišić u Sportskim novostima.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
jimmyfloyd2
Gost
|
 |
« Odgovor #21 : 07. Prosinac 2008, 13:53:56 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
|
cipra
ČLAN UDRUGE
Senior

Tu sam rođen ja, podno Sljemena...
|
 |
« Odgovor #24 : 26. Travanj 2009, 01:50:27 » |
|
Svaka čast na ovom filmiću! Heja hej, hej hej hej dinamo ti si ponos i dika slavonije  da je prebaciti svim klubovima malo navijača iz tih vremena, da se ne igra pred 500 ljudi...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Mediću odlazi! Utopi se u Čikoli!
|
|
|
alleycatWAZ
ČLAN UDRUGE
Senior

|
 |
« Odgovor #25 : 15. Svibanj 2009, 15:52:03 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
.1.4.8.4.
|
|
|
|
oksimoron
Gost
|
 |
« Odgovor #26 : 02. Lipanj 2009, 08:25:16 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
oksimoron
Gost
|
 |
« Odgovor #28 : 02. Lipanj 2009, 21:35:49 » |
|
CENZORI, LAKA VAM NOČ!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Sandman
|
 |
« Odgovor #29 : 03. Lipanj 2009, 08:45:38 » |
|
CENZORI, LAKA VAM NOČ!
Ovdje ću pretpostaviti da aludiraš na to što se u ovoj temi više ne nalaze neki postovi od jučer. To je iz razloga što su ti postovi bili totalno off topic, i nisu imali nikakve veze sa vijestima o drugim klubovima u HNL. Postovi NISU izbrisani nego premješteni u prikladniju temu - "Novo rukovodstvo Udruge". Molim, držati se teme. I ne bjesniti kad za to nema potrebe. Hvala.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
"Uvijek sam al nikad do kraja. Večer u gradu ti donese neki lijek u nekom kutu gdje samoća se zbraja Uvijek s malo premalo para. Kad upale se svjetla ode dim A miris noći opet postaje stvaran" "Bi mogo da mogu", Haustor
|
|
|
|