cipra
ČLAN UDRUGE
Senior

Tu sam rođen ja, podno Sljemena...
|
 |
« Odgovor #135 : 14. Lipanj 2010, 15:37:11 » |
|
Kako vam se čini hajdukov logo za stogodišnjicu ? Meni je kičeraj, a zlato nije njihova boja. Interesantno je da su imali dizajnerski natječaj, platili prva tri nagrađena rada, a odabrali neki nenagrađeni. Nikad dosta osobnih sitnih interesa u tom hajduku. http://www.jutarnji.hr/pogledajte-kako-izgleda-hajdukov-rodendanski-logotip-/823226/
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Mediću odlazi! Utopi se u Čikoli!
|
|
|
|
|
astraeus
Global Moderator
Senior

|
 |
« Odgovor #136 : 14. Lipanj 2010, 17:02:47 » |
|
Interesantno je da su imali dizajnerski natječaj, platili prva tri nagrađena rada, a odabrali neki nenagrađeni. Nikad dosta osobnih sitnih interesa u tom hajduku.
Pa baš i nije interesantno. Interesantno u ovoj državi bi bilo da su napravili natječaj i tamo izabrali najbolji logo. Ali, predvidljivo, nisu.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
"Although it is not true that all conservatives are stupid, it is true that most stupid people are conservative." - John Stuart Mill
"Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from religious conviction." - Blaise Pascal
|
|
|
PeaceDefender
ČLAN UDRUGE
Senior

|
 |
« Odgovor #137 : 17. Lipanj 2010, 00:21:26 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Medo lopove ***emo ti sve tvoje drugove iz lože svečane pi*** lopovske Medo lopove...
Contra el racismo, la represion y el futbol negocio Zagrebe, nunca caminaras solo!
|
|
|
astraeus
Global Moderator
Senior

|
 |
« Odgovor #138 : 17. Lipanj 2010, 08:06:08 » |
|
Ma mi smo od njih bolji u svemu pa i u tome. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
"Although it is not true that all conservatives are stupid, it is true that most stupid people are conservative." - John Stuart Mill
"Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from religious conviction." - Blaise Pascal
|
|
|
cipra
ČLAN UDRUGE
Senior

|
 |
« Odgovor #139 : 19. Lipanj 2010, 08:38:26 » |
|
Al zagrebu nijedan jeftini igrač trećeplasirane momčadi prvenstva nije bio zanimljiv.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
WAZER
ČLAN UDRUGE
Senior

|
 |
« Odgovor #140 : 21. Lipanj 2010, 14:41:57 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
When we are good they dont remember When we are bad they never forget
|
|
|
|
|
PeaceDefender
ČLAN UDRUGE
Senior

|
 |
« Odgovor #142 : 29. Lipanj 2010, 11:57:43 » |
|
Nadam se samo da će biti love i na kraju sezone za platiti sve te ugovore. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Medo lopove ***emo ti sve tvoje drugove iz lože svečane pi*** lopovske Medo lopove...
Contra el racismo, la represion y el futbol negocio Zagrebe, nunca caminaras solo!
|
|
|
cipra
ČLAN UDRUGE
Senior

|
 |
« Odgovor #143 : 29. Lipanj 2010, 14:54:09 » |
|
Naravno. Mi prekaljeni pratitelji HNL-a smo se nagledali tih instant klubova, tako da ne mislim da bi njihova uprava trebala biti uzor našoj, jer takav se klub može urušiti u 3 mjeseca. Više mi je zanimljivo sa igračke strane, mislim da dovode kvalitetne igrače, s te strane netko dobro radi svoj posao.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
PeaceDefender
ČLAN UDRUGE
Senior

|
 |
« Odgovor #144 : 29. Lipanj 2010, 15:14:56 » |
|
Pitaj Vinka Konjića, pa će ti on reći da to nije ni pravi, a ni pravilan način za voditi klub!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Cekicar
|
 |
« Odgovor #145 : 06. Srpanj 2010, 10:59:44 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Po novim pravilima foruma nije dopušteno imati fotku u sigu (potpisu koji ide iza svakog vašeg posta), jer to ometa vidljivost topica. Molim vas da to uklonite.
|
|
|
PeaceDefender
ČLAN UDRUGE
Senior

|
 |
« Odgovor #146 : 17. Kolovoz 2010, 16:51:24 » |
|
GDJE IGRATI? Hajduk: Poljud, da svi vide derbi!; Split: U Parku mladeži smo doma. Pada nam na pamet kako bi to bilo da Dinamo ? Zagreb igraju obje utakmice u Maksimiru, je li to u redu, a Grbić nas odmah matira, zaskočio nas je. - A zar ne igraju Dinamo i Lokomotiva dvaput u Maksimiru, Lokomotivi je dom Dinamov stadion. Dakle, nema govora da bi selidba splitskog derbija iz Parka mladeži u Poljud utjecala na regularnost prvenstva. No, na Splitu je odluka. http://www.slobodnadalmacija.hr/Hajduk/tabid/83/articleType/ArticleView/articleId/112397/Default.aspx 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
astraeus
Global Moderator
Senior

|
 |
« Odgovor #147 : 27. Kolovoz 2010, 10:36:09 » |
|
To se ne pamti godinama: Maksimir pljeskao Hajduku!http://www.net.hr/sport/page/2010/08/27/0147006.html""Najljepši dio navijačkog kolorita u utakmici protiv Gyora zasigurno je bio trenutak kad je službeni spiker objavio da je Hajduk u Bukureštu izborio Europsku ligu. U tom se trenutku prolomio pljesak s tribina, nakon puno godina Maksimir je slavio zajedno s Hajdukom."" Eto, možda bojsi i nisu potrebni...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
WAZER
ČLAN UDRUGE
Senior

|
 |
« Odgovor #148 : 27. Kolovoz 2010, 10:48:34 » |
|
To se ne pamti godinama: Maksimir pljeskao Hajduku!http://www.net.hr/sport/page/2010/08/27/0147006.html""Najljepši dio navijačkog kolorita u utakmici protiv Gyora zasigurno je bio trenutak kad je službeni spiker objavio da je Hajduk u Bukureštu izborio Europsku ligu. U tom se trenutku prolomio pljesak s tribina, nakon puno godina Maksimir je slavio zajedno s Hajdukom."" Eto, možda bojsi i nisu potrebni... Pazi kaj ti velim, sad kad se vidlo da se moze bez njih i to kaj nisu potrebni ce prekinut bojkot! http://sportske.jutarnji.hr/-istok--odbio-bojkot-i-cvrsto-stao-uz-dinamovce/881113/?artId=881044&foto=18
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: 27. Kolovoz 2010, 10:53:44 WAZER »
|
Evidentirano
|
When we are good they dont remember When we are bad they never forget
|
|
|
Krminho
ČLAN UDRUGE
Kadet

|
 |
« Odgovor #149 : 27. Kolovoz 2010, 12:56:55 » |
|
Nebitno što inače mislim o Boysima, ali ovu njihovu borbu protiv Mamića i ostalog smeća podupirem. I cilj i metodu. Ako je netko bijedan u cijeloj priči, onda su to oni "najvjerniji" koji nose transparente podrške Mamićima.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|