vr
Mlađi pionir

|
 |
« Odgovor #120 : 15. Travanj 2010, 21:52:09 » |
|
Kroz zadnjih 20g, postojale su razne makete stadiona u Kranjči, posebno se isticala jedna prije 15g, stvarno fora stadion.
Jel ima netko te slike? Nisam skenirao baš cijeli topic, ali ak toga još nije bilo, nebi bilo zgoreg to metnut u ovaj topic.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
astraeus
Global Moderator
Senior

|
 |
« Odgovor #121 : 27. Travanj 2010, 14:38:40 » |
|
Na ovim stranicama možete vidjeti GUP: https://e-uprava.apis-it.hr/gup/Stadion u Kranjčevićevoj i područje oko njega ima mješovitu stambeno-poslovnu namjenu, tako da to rješava sve nedoumice o budućnosti stadiona. Maksimir s druge strane ima jasno sportsku namjenu. Eto, proučite malo...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
"Although it is not true that all conservatives are stupid, it is true that most stupid people are conservative." - John Stuart Mill
"Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from religious conviction." - Blaise Pascal
|
|
|
astraeus
Global Moderator
Senior

|
 |
« Odgovor #122 : 29. Travanj 2010, 10:43:58 » |
|
http://www.jutarnji.hr/zagrebacki-stadion-novo-svjetsko-cudo--za-sjedalicu-7000-eura-/744086/Baš me opere depra kad skužim da se bliži kraj Kranjči, i to vrlo, vrlo brzo...  Ono što je još gore je da klub nije niti jednim slovom, niti jednom riječi iznio svoje mišljenje. Kad nam klub maknu s Trešnjefke na Kajzericu, i onaj tračak identiteta koji nosimo ugasit će se. I tada ćemo stvarno moći reći da je Zagreb klub koji očito nikome ne treba.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
"Although it is not true that all conservatives are stupid, it is true that most stupid people are conservative." - John Stuart Mill
"Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from religious conviction." - Blaise Pascal
|
|
|
|
Ronny
|
 |
« Odgovor #123 : 29. Travanj 2010, 21:57:03 » |
|
mislim da je jako glupo pričat o tome jer u prvom redu MI nismo ama baš ništa napravili da bi možda potaknuli malo priču o tome kaj će bit s kranjčom kad se izgradi kajzerica... al nema veze, dan borbe protiv homofobije je obilježen na pravi način... to je bitnije, jer ipak smo mi navijači nk zagreba i taj klub nosimo u srcu, kaj ne? 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Dodo
ČLAN UDRUGE
Kadet

|
 |
« Odgovor #124 : 29. Travanj 2010, 22:46:36 » |
|
borba za kranjču je borba koja treba trajati cijelu jebenu sezonu, ma ne jednu nego dok god će trebati... konstantno upozoravati protiv toga, staviti ogromnu poruku KRANJČA ZAGREBU na stranicu, pisati garfite, raditi transparente, poruke , naljepnice i još tisuću stvari... kako nas u tome može spriječiti koreografija protiv homofobije.. kako nas u tome sputava da svaki dan obilježimo na dostojan način, da na svakoj tekmi imamo transparent koji će pokazivati karakter naše navijačke skupine!!!! ne znam dal se ponavljam, ali koreografija protiv homofobije je ocrtavala karakter naše navijačke uskupine u koju je minimalan trud uložen i to nekoliko pojedinaca... borba za kranjču je borba u kojoj svi trebamo biti uključeni, koja je duga, teška i gotovo nemoguća... i da budem u potpunosti jasan, svjestna sam da je to sizifov posao i naravno da me strah da nemamo snage da odguramo kapital i njegove interese daleko od kranjče, ali svakako to treba biti naš primaran zadatak i moramo napraviti sve da nam ostane kranjča!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
AGAINST MODERN FOOTBALL
|
|
|
|
Ronny
|
 |
« Odgovor #125 : 29. Travanj 2010, 23:03:17 » |
|
krivo si shvatio dodo... nisam ja mislio da je koreografija protiv homofobije bila nešto loše, ali mislim da je ovo puno važnija stvar a za nju nismo čak ni koreografiju napravili.... a mislim da bi nam ipak zagreb trebao biti na prvom mjestu... sa ostatkom posta se potpuno slažem 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Dodo
ČLAN UDRUGE
Kadet

|
 |
« Odgovor #126 : 30. Travanj 2010, 00:11:22 » |
|
svakako to treba biti jedna od naših najvažnijih stvari... upravo smo mi ti koji moramo dati sve od sebe da nam kranjču ostave na miru... ako mi po tom pitanju ne napravimo ništa sigurno nitko drugi neće... Sve za kranjču, kranjču ni za što!!!! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
AGAINST MODERN FOOTBALL
|
|
|
|
|
alleycatWAZ
ČLAN UDRUGE
Senior

|
 |
« Odgovor #128 : 17. Kolovoz 2010, 11:58:48 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
.1.4.8.4.
|
|
|
cipra
ČLAN UDRUGE
Senior

Tu sam rođen ja, podno Sljemena...
|
 |
« Odgovor #129 : 17. Kolovoz 2010, 12:48:11 » |
|
.... a nitko nikad neće završiti čak ni na sudu, a kamoli u zatvoru. Sjeti se samo novosela, canjuge u 90-tima! A u zadnjih par godina samo od transfera ćorluke, modrića, kranjčara, lovrena, balabana i još 5-6 igrača mogli su sagraditi stadion za 15 tisuća ljudi. Što je najgore, ulaskom lokomotive u prvu ligu, vjerujem da smo na listi prioriteta izgradnje stadiona na trećem mjestu u gradu. Ali, kao što sam napisao prije, u Zagrebu do 2020. nema nijednog novog stadiona. Neka nam ostane Kranjča, i ništa nam drugo ne treba.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Mediću odlazi! Utopi se u Čikoli!
|
|
|
cipra
ČLAN UDRUGE
Senior

|
 |
« Odgovor #130 : 14. Studeni 2010, 09:15:15 » |
|
Spomenuo bih jedan detalj s jučerašnje utakmice. Teren!
Ne pamtim da je teren bio ovakav. Naravno, znao je nakon snijega i tri dana kiša biti blatna kaljuža, ko i 95% travnjaka prve lige, ali ovaj se travnjak ne održava. Propada kao i sve ostalo na stadionu.
Vjerojatno bi netko sa strane koji čita ovo, pomislio kako se uvijek i samo žalimo, ali kad malo ljudi razmisle koliko milijuna kuna se godišnje utuče u klubove prve lige, ustvari je za ne vjerovati koliko se malo ulaže u infrastrukturu i uvjete igre.
Bilo bi zanimljivo vidjeti odnos uloženog novca u veslačku i u stadion.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
PeaceDefender
ČLAN UDRUGE
Senior

|
 |
« Odgovor #131 : 31. Siječanj 2011, 13:50:58 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Medo lopove ***emo ti sve tvoje drugove iz lože svečane pi*** lopovske Medo lopove...
Contra el racismo, la represion y el futbol negocio Zagrebe, nunca caminaras solo!
|
|
|
astraeus
Global Moderator
Senior

|
 |
« Odgovor #132 : 12. Listopad 2011, 15:21:25 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
cipra
ČLAN UDRUGE
Senior

|
 |
« Odgovor #133 : 13. Listopad 2011, 09:27:39 » |
|
...kao počast Concordii Zagreb je za treću boju dresova odabrao zelenu... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|