Str: [1] 2 3 ... 10
  Ispis  
Autor Tema: Zagrebov stadion  (Posjeta: 13249 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
astraeus
Global Moderator
Senior

« : 13. Ožujak 2008, 00:14:06 »

Nevjerojatno da nismo otvorili ovu temu koliko postoji ovaj forum. shocked Mene je na to potaknula vijest koju sam pročitao danas...

http://www.nogometni-magazin.com/newspro/coranto/viewnews.cgi?id=EkpVFEZlVuwMjmdQzk&tmpl=coranto_hrv_news

Naime, više se u nikakvim kombinacijama ne spominje Kranjčevićeva i moram priznati da me napušta optimizam koji me toliko dugo držao... Realnost će očito za Zagreb postati Kajzerica ili u najgorem slučaju Maksimir, jer gradu, realno ne treba i treći stadion (možete zamisliti kako bi to u našoj siromašnoj i nenogometnoj javnosti bilo primljeno). Što mislite o tome? Imamo li mi, ma koliko nas ima, pravo glasa u svemu tome?
Evidentirano

"Although it is not true that all conservatives are stupid, it is true that most stupid people are conservative." - John Stuart Mill

"Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from religious conviction." - Blaise Pascal
jimmyfloyd2
Gost
« Odgovor #1 : 13. Ožujak 2008, 00:28:37 »

Ja se nadam da imamo pravo glasa, mozda na tu temu napravit neki transparent, da se stvar zakotrlja, i da se zna da nam nije svejedno sad sad sad sad sad
Evidentirano
alleycat
Gost
« Odgovor #2 : 13. Ožujak 2008, 01:03:06 »

evo, boysi su sad zadnju utakmicu imali poruke za očuvanje maximira..
dolaze za 10ak dana, pa bi mogli i mi isto neš napravit... veča je pozornost onda
Evidentirano
jimmyfloyd2
Gost
« Odgovor #3 : 13. Ožujak 2008, 01:07:21 »

upravo to, mozda bude i na telki
Evidentirano
chief_wolfinjo
Senior

« Odgovor #4 : 13. Ožujak 2008, 07:57:59 »

da to sam i ja pročitao ali nigdje ni riječi o kranjči....
kao da i ne postoji  angry
ja se duboko nadam da će se nešto i desiti pozitivno.....
a ne neki trgovački centar itd....

Evidentirano
Sandman
Senior

« Odgovor #5 : 13. Ožujak 2008, 08:56:27 »

Ovo je definitivno tema koja zaslužuje jednu ozbiljnu raspravu.
Mislio sam da ću u članku pročitati štogod i o sudbini Kranjčevićeve o kojoj se već godinama špekulira, ali ništa od toga. Niti slovo.
NK Zagreb u svakom slučaju treba jedan nov, moderan stadion. Da li će ga i dobiti, ostaje pitanje. Naravno da bih bio najsretniji kad bi taj novi stadion bio u Kranjčevićevoj, ali ipak nisam takav nostalgičar da bih na tome apsolutno inzistirao. Ako dobijemo novi stadion negdje drugdje, ma sve pet. Problem je samo u tome što teško da ćemo išta dobiti. Mislim da će se ova priča o tome što će biti s Kranjčevićevom još dugo povlačiti po novinama i stolovima raznoraznih birokrata u zagrebačkom gradskom poglavarstvu.
No, ako priča krene u tom smjeru da bi dijelili Maksimir s Dinamom, onda tu nemamo što razmišljati - protiv toga definitivno treba dići glas.
Evidentirano

"Uvijek sam al nikad do kraja.
 Večer u gradu ti donese neki lijek
 u nekom kutu gdje samoća se zbraja

Uvijek s malo premalo para.
 Kad upale se svjetla ode dim
 A miris noći opet postaje stvaran"
                                          "Bi mogo da mogu", Haustor
tanads
ČLAN UDRUGE
Junior
*

« Odgovor #6 : 13. Ožujak 2008, 09:43:56 »

Jedna stvar je totalno ne logična. Kao pregovara se s Dalekovodom za reflektore a stadion nema budućnost. Kaj je onda to, bezveze bacanje novaca, tj. opet neko pranje love.

Evidentirano
jimmyfloyd2
Gost
« Odgovor #7 : 13. Ožujak 2008, 10:08:27 »

ma ja bi bio sretan i da kranjca ostane kakva jest samo da ostane, sa reflektorima, i da imamo licencu za hnl, a u europi tak i tak ne igramo precesto
Evidentirano
jim
Gost
« Odgovor #8 : 13. Ožujak 2008, 11:08:08 »

Po meni su malo prevelike cijene u ovom tekstu. A čitao sam negdje da su slovenci napravili novi stadion od 13 tis. mjesta za 20 mil eura, onda nijemci za SP isto po nižim cijenama i portugalci za EP. A zna se da je tam sve skuplje, pogotovo cijena rada. Za 100 mil ja sad pokrenem firmu i napravim stadion u kranjčevićevoj. I nebi da se klub seli na kajzericu ili maksimir, novi mali stadion na istom mjestu bi najbolje rješenje bio. I nikak mi nije jasna ova kajzerica. Za kog je to? Zašto na kajzerici graditi novi a ne urediti u kranjčevićevoj? I još hrpa drugih pitanja a nitko niš ne priča.
Evidentirano
podlac
ČLAN UDRUGE
Kadet
*

« Odgovor #9 : 13. Ožujak 2008, 12:26:03 »

Ja ću biti optimističan (opet) i reć da je dobro što se Kranjča ne spominje. Zato jer se možda ovo odnosi samo na dinamo. Gdje će oni igrati, a Zagreb ostaje gdje je (optimistična verzija). Nigdje ne piše o Kranjči
Evidentirano
tanads
ČLAN UDRUGE
Junior
*

« Odgovor #10 : 13. Ožujak 2008, 12:35:19 »

poruka za tekmu s dinamom
ULICA PJESNIKA=ULICA NOGOMETA
a predlažem da se i dotaknemo zatvaranja močvare
to je sramota za naš grad koji je danas čujem izabran za najdosadniji glavni grad u Europi
fino
Evidentirano
jimmyfloyd2
Gost
« Odgovor #11 : 13. Ožujak 2008, 13:25:40 »

ULICA PJESNIKA=ULICA NOGOMETA=zauvijek
Evidentirano
alleycat
Gost
« Odgovor #12 : 13. Ožujak 2008, 14:16:57 »

Ja ću biti optimističan (opet) i reć da je dobro što se Kranjča ne spominje. Zato jer se možda ovo odnosi samo na dinamo. Gdje će oni igrati, a Zagreb ostaje gdje je (optimistična verzija). Nigdje ne piše o Kranjči
Meni se isto tak čini, ili sam i ja optimist

a poruka?:
stotinu već godina u ulici pjesnika
Evidentirano
jim
Gost
« Odgovor #13 : 13. Ožujak 2008, 14:25:31 »

prijedlog za poruku:
Maksimir, Kajzerica, Svetice,...
A kaj je s Kranjčom?( ili samo A Kranjča?) huh
ili samo drugi dio
Evidentirano
astraeus
Global Moderator
Senior

« Odgovor #14 : 13. Ožujak 2008, 16:22:39 »

poruka za tekmu s dinamom
ULICA PJESNIKA=ULICA NOGOMETA
a predlažem da se i dotaknemo zatvaranja močvare
to je sramota za naš grad koji je danas čujem izabran za najdosadniji glavni grad u Europi
fino
Apsolutno!!! Slažem se u potpunosti. I sa porukom i sa incijativom za Močvaru!

A kaj se nas tiče, meni se nekak čini da nam ne gine Kajzerica...
Evidentirano

"Although it is not true that all conservatives are stupid, it is true that most stupid people are conservative." - John Stuart Mill

"Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from religious conviction." - Blaise Pascal
 Str: [1] 2 3 ... 10
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006, Simple Machines Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!