astraeus
Global Moderator
Senior

|
 |
« : 13. Ožujak 2008, 00:14:06 » |
|
Nevjerojatno da nismo otvorili ovu temu koliko postoji ovaj forum.  Mene je na to potaknula vijest koju sam pročitao danas... http://www.nogometni-magazin.com/newspro/coranto/viewnews.cgi?id=EkpVFEZlVuwMjmdQzk&tmpl=coranto_hrv_newsNaime, više se u nikakvim kombinacijama ne spominje Kranjčevićeva i moram priznati da me napušta optimizam koji me toliko dugo držao... Realnost će očito za Zagreb postati Kajzerica ili u najgorem slučaju Maksimir, jer gradu, realno ne treba i treći stadion (možete zamisliti kako bi to u našoj siromašnoj i nenogometnoj javnosti bilo primljeno). Što mislite o tome? Imamo li mi, ma koliko nas ima, pravo glasa u svemu tome?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
"Although it is not true that all conservatives are stupid, it is true that most stupid people are conservative." - John Stuart Mill
"Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from religious conviction." - Blaise Pascal
|
|
|
|
|
|
jimmyfloyd2
Gost
|
 |
« Odgovor #1 : 13. Ožujak 2008, 00:28:37 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
alleycat
Gost
|
 |
« Odgovor #2 : 13. Ožujak 2008, 01:03:06 » |
|
evo, boysi su sad zadnju utakmicu imali poruke za očuvanje maximira.. dolaze za 10ak dana, pa bi mogli i mi isto neš napravit... veča je pozornost onda
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
jimmyfloyd2
Gost
|
 |
« Odgovor #3 : 13. Ožujak 2008, 01:07:21 » |
|
upravo to, mozda bude i na telki
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
chief_wolfinjo
|
 |
« Odgovor #4 : 13. Ožujak 2008, 07:57:59 » |
|
da to sam i ja pročitao ali nigdje ni riječi o kranjči.... kao da i ne postoji  ja se duboko nadam da će se nešto i desiti pozitivno..... a ne neki trgovački centar itd....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Sandman
|
 |
« Odgovor #5 : 13. Ožujak 2008, 08:56:27 » |
|
Ovo je definitivno tema koja zaslužuje jednu ozbiljnu raspravu. Mislio sam da ću u članku pročitati štogod i o sudbini Kranjčevićeve o kojoj se već godinama špekulira, ali ništa od toga. Niti slovo. NK Zagreb u svakom slučaju treba jedan nov, moderan stadion. Da li će ga i dobiti, ostaje pitanje. Naravno da bih bio najsretniji kad bi taj novi stadion bio u Kranjčevićevoj, ali ipak nisam takav nostalgičar da bih na tome apsolutno inzistirao. Ako dobijemo novi stadion negdje drugdje, ma sve pet. Problem je samo u tome što teško da ćemo išta dobiti. Mislim da će se ova priča o tome što će biti s Kranjčevićevom još dugo povlačiti po novinama i stolovima raznoraznih birokrata u zagrebačkom gradskom poglavarstvu. No, ako priča krene u tom smjeru da bi dijelili Maksimir s Dinamom, onda tu nemamo što razmišljati - protiv toga definitivno treba dići glas.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
"Uvijek sam al nikad do kraja. Večer u gradu ti donese neki lijek u nekom kutu gdje samoća se zbraja Uvijek s malo premalo para. Kad upale se svjetla ode dim A miris noći opet postaje stvaran" "Bi mogo da mogu", Haustor
|
|
|
tanads
ČLAN UDRUGE
Junior

|
 |
« Odgovor #6 : 13. Ožujak 2008, 09:43:56 » |
|
Jedna stvar je totalno ne logična. Kao pregovara se s Dalekovodom za reflektore a stadion nema budućnost. Kaj je onda to, bezveze bacanje novaca, tj. opet neko pranje love.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
jimmyfloyd2
Gost
|
 |
« Odgovor #7 : 13. Ožujak 2008, 10:08:27 » |
|
ma ja bi bio sretan i da kranjca ostane kakva jest samo da ostane, sa reflektorima, i da imamo licencu za hnl, a u europi tak i tak ne igramo precesto
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
jim
Gost
|
 |
« Odgovor #8 : 13. Ožujak 2008, 11:08:08 » |
|
Po meni su malo prevelike cijene u ovom tekstu. A čitao sam negdje da su slovenci napravili novi stadion od 13 tis. mjesta za 20 mil eura, onda nijemci za SP isto po nižim cijenama i portugalci za EP. A zna se da je tam sve skuplje, pogotovo cijena rada. Za 100 mil ja sad pokrenem firmu i napravim stadion u kranjčevićevoj. I nebi da se klub seli na kajzericu ili maksimir, novi mali stadion na istom mjestu bi najbolje rješenje bio. I nikak mi nije jasna ova kajzerica. Za kog je to? Zašto na kajzerici graditi novi a ne urediti u kranjčevićevoj? I još hrpa drugih pitanja a nitko niš ne priča.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
podlac
ČLAN UDRUGE
Kadet

|
 |
« Odgovor #9 : 13. Ožujak 2008, 12:26:03 » |
|
Ja ću biti optimističan (opet) i reć da je dobro što se Kranjča ne spominje. Zato jer se možda ovo odnosi samo na dinamo. Gdje će oni igrati, a Zagreb ostaje gdje je (optimistična verzija). Nigdje ne piše o Kranjči
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
tanads
ČLAN UDRUGE
Junior

|
 |
« Odgovor #10 : 13. Ožujak 2008, 12:35:19 » |
|
poruka za tekmu s dinamom ULICA PJESNIKA=ULICA NOGOMETA a predlažem da se i dotaknemo zatvaranja močvare to je sramota za naš grad koji je danas čujem izabran za najdosadniji glavni grad u Europi fino
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
jimmyfloyd2
Gost
|
 |
« Odgovor #11 : 13. Ožujak 2008, 13:25:40 » |
|
ULICA PJESNIKA=ULICA NOGOMETA=zauvijek
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
alleycat
Gost
|
 |
« Odgovor #12 : 13. Ožujak 2008, 14:16:57 » |
|
Ja ću biti optimističan (opet) i reć da je dobro što se Kranjča ne spominje. Zato jer se možda ovo odnosi samo na dinamo. Gdje će oni igrati, a Zagreb ostaje gdje je (optimistična verzija). Nigdje ne piše o Kranjči
Meni se isto tak čini, ili sam i ja optimist a poruka?: stotinu već godina u ulici pjesnika
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
jim
Gost
|
 |
« Odgovor #13 : 13. Ožujak 2008, 14:25:31 » |
|
prijedlog za poruku: Maksimir, Kajzerica, Svetice,... A kaj je s Kranjčom?( ili samo A Kranjča?)  ili samo drugi dio
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
astraeus
Global Moderator
Senior

|
 |
« Odgovor #14 : 13. Ožujak 2008, 16:22:39 » |
|
poruka za tekmu s dinamom ULICA PJESNIKA=ULICA NOGOMETA a predlažem da se i dotaknemo zatvaranja močvare to je sramota za naš grad koji je danas čujem izabran za najdosadniji glavni grad u Europi fino
Apsolutno!!! Slažem se u potpunosti. I sa porukom i sa incijativom za Močvaru! A kaj se nas tiče, meni se nekak čini da nam ne gine Kajzerica...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
"Although it is not true that all conservatives are stupid, it is true that most stupid people are conservative." - John Stuart Mill
"Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from religious conviction." - Blaise Pascal
|
|
|
|