Str: [1]
  Ispis  
Autor Tema: Night of the angels 2011.  (Posjeta: 139 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
zlajdomens
ČLAN UDRUGE
Junior
*

« : 14. Studeni 2011, 19:33:02 »

Night of the angels vol. 4

I ove godine udruga navijača NK Zagreb "Bijeli anđeli" organizira koncert za svoje članove i puno puno šire.
Dobru zabavu garantiraju :Svirači: Preki Sud - Zagrebački Heavy disco Hard-rock band
                                                 Bikini Schnapps - Punk/Rock/Turbo-Folk
                                                 Poruka u prazno - Punk
                                                Oi! Front - Oi!/Punk
                                    + after party by DJ Mario Kovač

Početak 21h. Upad 20kn. S iskaznicom WAZ- 10kn.

(molim moderatore da ovu temu ne premještaju jer nema potrebe za tim)
Evidentirano
astraeus
Global Moderator
Senior

« Odgovor #1 : 05. Siječanj 2012, 08:49:17 »

Kad nitko od nas nije napisao osvrt na koncert, kradem ga od koelga:

http://www.mladi-antifasisti.hr/index.php?option=com_content&view=article&id=653:night-of-the-angels-po-etvrti-put&catid=36:akcije&Itemid=62

Evidentirano

"Although it is not true that all conservatives are stupid, it is true that most stupid people are conservative." - John Stuart Mill

"Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from religious conviction." - Blaise Pascal
cipra
ČLAN UDRUGE
Senior
*

Tu sam rođen ja, podno Sljemena...

« Odgovor #2 : 05. Siječanj 2012, 09:41:18 »

Vjerujem da se ona rasprava sa obavijesti udruge još uvijek stigne prebaciti ovdje.
Ja, kao član koji je za isti vrlo malo radio, ali se na njemu lijepo zabavio, smatram koncert prilično uspješnim. Nekako je najbolje stvari sumirao sandman-postoje veliki koncerti sa puno uloženog novca i mali koncerti sa malo uloženog novca. A s obzirom na našu veličinu tj. brojnost definitivno sam i ubuduće za ovakve manje koncerte u kojima mi kao udruga, naši članovi i naši prijatelji,  dolazimo puno više do izražaja.

Zahvalio bih zlajdomenu na brzom financijskom izvještaju, koji je bio šlag na tortu velikog organizacijskog truda u zadnjih nekoliko tjedana, a i tanadsu na argumentiranim kritikama-one pokazuju da je nekom stalo do ove udruge, bio u ovom trenutku ili ne njen formalni član.

Moja je sugestija: odmorite sad od koncertnih tema, negdje tamo do ljeta kad počinjemo planirati novi smiley
Evidentirano

Mediću odlazi!
Utopi se u Čikoli!
PeaceDefender
ČLAN UDRUGE
Senior
*

« Odgovor #3 : 07. Siječanj 2012, 12:09:13 »

Video s koncerta za novi spot??? Oni lažu od PuPa!!!

Evidentirano

Medo lopove ***emo ti sve tvoje drugove iz lože svečane pi*** lopovske Medo lopove...

Contra el racismo, la represion y el futbol negocio Zagrebe, nunca caminaras solo!
 Str: [1]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006, Simple Machines Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!