|
Iga_Mo
Gost
|
 |
« Odgovor #60 : 18. Kolovoz 2007, 22:21:39 » |
|
meni je zanimljivije gledat ligu u kojoj je skoro svako kolo derbi nego ligu sa međimurjem,kamenom...a vi "navijaci"(čitaj simpatizeri) kako hocete Slažem se da liga treba imat što više derbija al kad malo razmislim derbiji su rijetko kad dobar nogomet-svi samo leže sve puno faulova i kartona! [/quote] pravom navijaču nije bitno jel nogomet dobar ili los jel mu klub 20,illi 1 njemu je najvaznije pokazat svoju grupu u najboljem mogućem izdanju,dokazat da su bolji od protivnika,a to je protiv kamena jako jako tesko
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
WAZER
ČLAN UDRUGE
Senior

|
 |
« Odgovor #61 : 18. Kolovoz 2007, 22:48:51 » |
|
pravom navijaču nije bitno jel nogomet dobar ili los jel mu klub 20,illi 1 njemu je najvaznije pokazat svoju grupu u najboljem mogućem izdanju,dokazat da su bolji od protivnika,a to je protiv kamena jako jako tesko
Off topic smo! Imaš P.M.!!!!!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
When we are good they dont remember When we are bad they never forget
|
|
|
|
jim
Gost
|
 |
« Odgovor #62 : 19. Kolovoz 2007, 11:43:07 » |
|
Nemreš uspoređivat lige petice s našom! Tamo 6.,7. pa čak i 8. klub na tablici ide u Europu! I zbog toga je liga interesantna i niko se ne buni jer i unatoč dominaciji neki omanji klub može završit u ligi prvaka ko recimo 3. il 4. klub lige! Slažem se s Ciprom da je liga 16 dobra s navijačke strane ali tako se liga neće nikako ojačat! i sad nek mi netko poslije ovakve tekme s rijekom kaže da bi radije gledo belišće i imotski nego 2 utakmice s rijekom. i da se samo nadovežem na wazera, kaj će nam onda velika liga ak se prva 3 bore za europu a zadnja 3 za ostanak? ostalih 10 se može dogovarat kak hoće već nakon 10-og kola kad se vidi ko će se boriti za koje pozicije
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
WAZER
ČLAN UDRUGE
Senior

|
 |
« Odgovor #63 : 19. Kolovoz 2007, 12:54:06 » |
|
Gle Jim i ja sam za ligu 10! Reko sam da mi se liga 16 sviđa samo u navijačkom smislu! Ali očito naš navijački glas Štimcu niš ne znači! POZZ
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
WAZER
ČLAN UDRUGE
Senior

|
 |
« Odgovor #64 : 19. Kolovoz 2007, 14:56:52 » |
|
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: 19. Kolovoz 2007, 14:59:07 WAZER »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
jim
Gost
|
 |
« Odgovor #65 : 19. Kolovoz 2007, 16:52:45 » |
|
ok wazer valjda sam te krivo skužio pa ću ti se u miroljubivom duhu Bijelih anđela ispričati
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
chief_wolfinjo
|
 |
« Odgovor #66 : 22. Kolovoz 2007, 09:23:14 » |
|
osobno bih radije ligu 10 ili neka ostane liga 12... jer po ovome sada liga 16 je obična šaljiva liga  dosolovce... pa pogledajte inter, nakon 5 kola ima 1 bod .... 1 bod ponavlja... pa me interesira kako bih ostatak druge lige igrao... to će biti na razini kuruze 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
WAZER
ČLAN UDRUGE
Senior

|
 |
« Odgovor #67 : 03. Rujan 2007, 22:18:58 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
The fan
Gost
|
 |
« Odgovor #68 : 04. Rujan 2007, 20:25:14 » |
|
To i je zapravo bilo najbolje...prvo još malo dvanaestice a onda šesnaestica...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Curva
|
 |
« Odgovor #69 : 15. Ožujak 2010, 12:32:44 » |
|
Ova sezona je dokazala da Hrvatska defitinitvno nema dovoljno igrača i klubova za ligu 16. Nije stvar u tome da je to moje mišljenje, to je dokazala činjenica da 2. liga trenutno ima 14 klubova (a trebala je imati 16), i situacija u prvoj ligi s nemogućnošću da se isplaćuju plaće.
Osim što je ovo neodrživo samo po sebi, ja bih volio smanjenje lige čisto zato da više nema "klubova" kao što su Lokomotiva i Croatia-Sesvete, odnosno da nema ekipa koje nisu i klubovi i do kojih nikome nije stalo.
Čini mi se da Austrija ima model koji bi više odgovarao našim mogućnostima. Oni imaju prvu ligu od 10 članova, drugu ligu od 12 klubova i tri treće lige (istok, zapad, centar) od kojih svaka ima 16 klubova, što je slično našim trećim ligama.
Naravno, postoji jedna caka s tom Austrijom: to što imaju tako malu ligu nije spriječilo da umjetni timovi bez navijača i tradicije nastupaju u njoj. Prvak Austrije je Red Bull, koji je neka vrsta nogometne tragedije, ali to je priča koju svi znamo. Ono o čemu se manje priča je da se još četiri kluba u prvoj austrijskoj ligi zovu po sponzorima i nose logo privatne firme na umjesto klupskog grba. Znači od tih deset klubova u prvoj ligi, pola su umjetni klubovi. U drugoj ligi ima klub koji se zove po lokalnom tajkunu (Trenkwalder) i jedan koji se zove po kladionici (Cashpoint). Mnogi od tih klubova su iz mjesta koji imaju ispod 20 000 stanovnika. Istodobno, klubovi s velikom tradicijom i brojnim i dobro organiziranim navijačima kao što su GAK i Austria Salzburg igraju u 4. i 3. ligi. Ti klubovi su se još i uspjeli nekako održati ili obnoviti, ali ima klubova kao što je Tirol Innsbruck koji su bankrotirali i nisu nikad obnovljeni, nego su umjesto njih formirani novi klubovi s drugim imenom (Wacker Innsbruck).
Uglavnom, očito je da je naša liga prevelika i zato neodrživa, ali smanjivanje lige neće nažalost maknuti nogometne ekipe koje služe kao reklamni panoi za lokalne tajkune, niti spasiti prave klubove s tradicijom i navijačima od propasti.
Ako ne želimo gledati derbi NK Konzum protiv NK Keruma i želimo spriječiti da nam se klub za par godina zove NK Cedevita ili NK Croatia Osiguranje trebat će nam nešto više od smanjenje lige.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
PeaceDefender
ČLAN UDRUGE
Senior

|
 |
« Odgovor #70 : 06. Srpanj 2010, 12:13:41 » |
|
http://www.slobodnadalmacija.hr/Nogomet/tabid/84/articleType/ArticleView/articleId/108348/Default.aspxZagreb za ligu 16 ( stvarno ne znam zašto  ). Liga 16 - Cibalia, Hajduk, Hrvatski dragovoljac, Istra 1961, Karlovac, Split, Šibenik, Varteks, Zadar Liga 12 - Dinamo, Inter, Lokomotiva, Osijek, Rijeka i Slaven Belupo
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Medo lopove ***emo ti sve tvoje drugove iz lože svečane pi*** lopovske Medo lopove...
Contra el racismo, la represion y el futbol negocio Zagrebe, nunca caminaras solo!
|
|
|
WAZER
ČLAN UDRUGE
Senior

|
 |
« Odgovor #71 : 14. Srpanj 2010, 15:52:55 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
cipra
ČLAN UDRUGE
Senior

Tu sam rođen ja, podno Sljemena...
|
 |
« Odgovor #72 : 15. Srpanj 2010, 07:36:27 » |
|
Čovjek ne zna da li bi se veselio, ili plakao, kad vidiš koje face odlučuju o ovim stvarima. Sigurno da je ova odluka za naš nogomet dobra, jer je manja liga kompetitivnija, u njoj će igrati ozbiljniji klubovi, s kakvom-takvom tradicijom i ambicijom. No, to je tek prvi korak: sad slijedi raslojavanje na amaterske, poluamaterske i profesionalne klubove. U naredne će dvije godine biti problem namaknuti novce za mirovine građana, a kamoli za Jertece i Slepičke.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Mediću odlazi! Utopi se u Čikoli!
|
|
|
WAZER
ČLAN UDRUGE
Senior

|
 |
« Odgovor #73 : 16. Studeni 2010, 14:22:29 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
PeaceDefender
ČLAN UDRUGE
Senior

|
 |
« Odgovor #74 : 16. Studeni 2010, 14:49:32 » |
|
Bar HD neće više igrati u Kranjči!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Medo lopove ***emo ti sve tvoje drugove iz lože svečane pi*** lopovske Medo lopove...
Contra el racismo, la represion y el futbol negocio Zagrebe, nunca caminaras solo!
|
|
|
|