|
mishkin
Gost
|
 |
« Odgovor #15 : 09. Ožujak 2007, 12:43:37 » |
|
I ja smatram da je Liga 16 kudikamo previše! Maximalno 10 klubova. Mada se opet s druge strane slažem da bi bilo fora da je puno klubova-al kad bi bili kvalitetni.. To je nažalost naša sumorna realnost... Jer bi se fakat liga razvodnila da ima 16 klubova.. A, ovak bi se stvarno u toj Ligi 10 svi trebali srčano borit da ostanu u njoj! I, naravno, kvalitetna druga liga da bude onda! A i prva bi tad bila kvalitetnija, pogotovo ak se još dokine monopol u smislu načina financiranja pojedinih klubova, iliti kluba..
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
The fan
Gost
|
 |
« Odgovor #16 : 09. Ožujak 2007, 18:55:57 » |
|
Sve šta bi se po mom mišljenju trebalo ukinut je duopol dvojice klubova,ali za to bi se trebalo naći i dovoljno političke volje koje nema u našem nogometu(svaka čast iznimkama) i definitivno bi se trebalo ukinuti geslo''pa to su hrvatski velikani''!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
chief_wolfinjo
|
 |
« Odgovor #17 : 10. Ožujak 2007, 08:32:29 » |
|
neznam , meni nekak je liga10 premalo, bolje neka ostane liga 12. i to je to.... naša liga se neče poboljšati ako odemo na ligu 10.... naša liga neče nikada biti jaka dok god ostali klubovi budu slabi s lovom.... kada njima lova nebude problem, onda će se sve promjeniti..... jer tada neče trebati prodavati dobre igrače da prežive... nego če još ulagati u nove igrače. i tek tada će biti konkurencija, a dok dinamo dobivu silnu lovu, a ostali nula posto, neče biti konkurencije, jedino je pohvalno za hajduk jer se je sam snašao ( odlični spoznori) jer im grad split malo daje.... znači svaki klub bi si trebap naći barem 1 ili 2 dobra spoznora... koji će im dati solidno svotu... trenutno to i zagreb i radi
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
The fan
Gost
|
 |
« Odgovor #18 : 11. Ožujak 2007, 12:08:07 » |
|
Možda bi klubovi trebali više ulagati u svoje skautove,tako da nađeju više talenata,puno njih nikada ne dobije priliku.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
chief_wolfinjo
|
 |
« Odgovor #19 : 11. Ožujak 2007, 15:19:09 » |
|
Možda bi klubovi trebali više ulagati u svoje skautove,tako da nađeju više talenata,puno njih nikada ne dobije priliku.
ulagali bi oni, da imaju love.... dobar primjer je kamen igrad, nemaju para, i sada traže sponzora, ako ga ne nađu.... biti će gadno 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
M.P.Thompson
Gost
|
 |
« Odgovor #20 : 11. Ožujak 2007, 17:02:01 » |
|
Mislim da bi svi klubovi trebali imat preduvjet, vlastite navijače. A ne dođeš u neku selendru, prazan stadion. Još gore, ambiciozna uprava ima europske ambicije. A onda druge sezone, samo ispadaju u niži rang natjecanja. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
The fan
Gost
|
 |
« Odgovor #21 : 11. Ožujak 2007, 19:55:12 » |
|
Sjetite se samo Intera.Ali ja mislim da je to nažalost svakidašnji život istinskog navijača,kaj mislite kako se sad osjećaju navijači Kamen Ingrada,prije par godina sa Galinovićem,Zekićom,... skoro prešli SCHALKE 04 a sada imaju manje bodova nego je broj mjesta nakojem trenutno jesu i uprava radi probleme,navijači Međimurja su dvije godine gledali kak se klub spašava na slamku,Varteksu nejde a nemaju nit love(a oni su inače po mom mišljenju jači i od rijeke),HD se već godinama pokušava dignut iz 2hnl,Mladost 127... Zapamtite u nogometu se uvijek diže i pada a umjetnost je u tome da se vratiš u stilu. A i mi smo imali par teških sezona!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
The fan
Gost
|
 |
« Odgovor #22 : 21. Ožujak 2007, 20:21:02 » |
|
JA mislim da su naši klubovi slabi naprema europskim klubovima zato što mi se nekad čini da se premalo koristi geslo''klub je iznad igrača'',Zagreb je čisti primjer,ne prodajemo ih i imamo uspjeh dok drugi hr klubovi to traljavo a POSEBNO NEAMBICIOZNO rade i zato nam je kvaliteta slabija!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Zlatko
Gost
|
 |
« Odgovor #23 : 21. Ožujak 2007, 21:30:11 » |
|
Ma nisu samo oni "krivi".Krivi su i klubovi koji imaju previse love pa oslabljuju druge klubove kupovinom igraca po cijeni- teskoj za odoljet :xMislim na Dinamo jer Hajduk i nema bas resursa...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
fakin
Stariji pionir

|
 |
« Odgovor #24 : 05. Svibanj 2007, 12:47:02 » |
|
Najbolja bi bila liga 10, ujednačeniji bi bili klubovi i kvaliteta bi se sigurno malo digla, ali...
Danas u Hrvatskoj postoje 2 kluba koja funkcioniraju kao klub, to znači da nemoraju pod svakim prijelazniim rokom prodavat igrače da bi preživeli i koji imaju zacrtanu neku strategiju. To su Zagreb i Dinamo. Dok god ostali ne shvate da u prodaji nema budućnosti, dotle će presipavat iz šupljeg u prazno i neće nam nikaj pomoći. Nije problem klupskog nogometa broj klubova, već puno drugih stvari:
- marković i lopovska kompanija u HNS-u koja se diči reprezentacijom dok liga trune - lokalni mafijaši u klubovima (prije svega grgić i mamić) koji svaki prijelazni rok pokupuju sve najbolje na tržištu a da im ni ne treba - suci (čast iznimkama), koji često sude za Dinamo i Hajduk (nemojte misliti da to nama paše, bar meni, jer se igrači naviknu na to doma i kad dođe europa onda se čude zakaj theo walcot nije dobio žuti jer je krivo pogledal ćorluku),a i u ostalim manjim tekmama ih se prilično lagano potkupljuje - novinari, koji će na naslovnicu bacit par baklji i jednominutni prekid uslijed isticanja srpske zastave protivničkih navijača, a neće reći da je svaki od tih boysa gore potrošio i vremena i novaca da bi došao u pm u panevyžis na vrh svijeta da bi navijao 90 minuta bez prestanka z voljeni klub. Niej samo u tome stvar, jer uvijek će neko sranje dobit više prostora nego pozitiva, pa i nije ni čudo kaj ljudi onda misle da će opoginut na stadionu i imaju zatucano mišljenje o navijačima (primjer: poslije neke tekme moja ekipa ide po gradu a lik nas pita gdje smo bili, mi onak odgovaramo da smo bili na tekmi, a on nama da koji smo debili kaj nemamo pametnijeg posla, a žena ga smiruje "Ajde pusti ih, bolje da su na stadionu nego da pljačkaju i ubijaju po gradu"...) - stadioni, koji istini za volju, nevaljaju nikaj
to su stvari zakaj nema ljudi na stadionima, kad bi se to popravilo i uvela liga 10 nogomet bi s vremenom postao netko i nešto...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
The fan
Gost
|
 |
« Odgovor #25 : 05. Svibanj 2007, 17:22:49 » |
|
Ja sam i dalje za ligu 16+,ali jedan od možda najvećih mafijaša je možda također onaj čovjek iz Zadra koji je prijetio svom golmanu ako ne potpiše za klub!Markovića i bandu bi trebalo smijenit nekim tko bude koncentrirao svoju pozornost na ligu,jer ako nam liga bude jača biti će i repka jača!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
specam
Gost
|
 |
« Odgovor #26 : 15. Svibanj 2007, 12:54:53 » |
|
Tako je,ali mene čudi zašto nikad nitko ne misli NPR. NA LIGU 14
Liga 14 nema nekog smisla jer bi u slučaju dvokružnog bilo samo 26 utakmica, a sa trokružnim previše, čak 39!!! isto tako ako bi se djelili u dvije grupe za playoff, imali bi grupe sa po 7 klubova, znači u svakom kolu bi netko morao pauzirati, a roj utakmica bi opet bio vrlo velik, 38! eto, zato ne liga 14!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
The fan
Gost
|
 |
« Odgovor #27 : 15. Svibanj 2007, 19:58:17 » |
|
Nebi bilo previše s bozriom da u španjolskoj itd. tolko kola igraju!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
specam
Gost
|
 |
« Odgovor #28 : 21. Svibanj 2007, 10:16:28 » |
|
Nebi bilo previše s bozriom da u španjolskoj itd. tolko kola igraju!
a koji bi to po tvom misljenju HR klub mogao pratiti ritam 2 utakmice tjedno? mislim da je usporedba s Spanjolskom losa, jer tamo klubovi imaju bitno siri fond igraca za rotacije i ovako bi se opet islo na ruku Dinamu i Hajduku koji imaju vise igraca, dok bi Zagreb i vecina ostalih totalno pukli..
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
The fan
Gost
|
 |
« Odgovor #29 : 21. Svibanj 2007, 14:21:19 » |
|
Kao prvo:to bi hi istreniralo za kup uefa ili liga prvaka,kao drugo:nemora biti dvije utakmice tjedno nego bi kalendar natjecanja trajao od početka osmog mjeseca do početka 6 mj.A ako se to nebude moglo izdržati onda ni nismo za europu!
A liga 10 bi samo olakšala Mamiću i Grgiću jer nebi imali toliko predsjednika i trenera za dogovaranje!
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: 21. Svibanj 2007, 14:25:04 The fan »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|