|
Lobelt Jablonečki
Gost
|
 |
« Odgovor #75 : 12. Listopad 2009, 12:36:21 » |
|
http://www.jutarnji.hr/sport/nogomet/clanak/art-2009,10,12,,179208.jlpo kojem to kriteriju su štimac, jurčević i zajec kandidati za repku? Ivankovića osobno ne volim,al priznam da je dobar trener,a kaj su to ostali napravili? Zajec trenirao par tekmi Portsmouth i prije 11 godina dobio Ajax u Amsterdamu i to je to. Jurčević, trenirao je Diname i Zagreb, osvojio nije niš. Nakon toga do repke, u zemlju propao. Štimac, največi uspjeh bod protiv Karlovca  . Šalim se, već sam pisal kakve ima uspjehe kad su ga ustoličili za trenera Zagreba. Da se mene pita, Katanec nebi bio loša ideja, bar bi bilo u repki red, rad i disciplina.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
astraeus
Global Moderator
Senior

|
 |
« Odgovor #76 : 12. Listopad 2009, 13:47:44 » |
|
Vjerana Šimunića za izbornika!!! Kao kandidati se više manje spominju oni koji se na razne načine motaju oko repke, kroz stručne stožere ili HNS, kak mi se čini... Mislim da Hrvatska ima super trenera tipa Petkovića (i V.Šimunića!  ), koji nikada neće moći ni primirisati repki iako to možda i zaslužuju... Ma nek Marković sam sebe kandidira!
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: 12. Listopad 2009, 13:50:17 astraeus »
|
Evidentirano
|
"Although it is not true that all conservatives are stupid, it is true that most stupid people are conservative." - John Stuart Mill
"Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from religious conviction." - Blaise Pascal
|
|
|
|
micho
Gost
|
 |
« Odgovor #77 : 12. Listopad 2009, 15:22:24 » |
|
Vidim ovdje na forumu ima i nekih koji naše ne doživljavaju ko naše.Sramota!!!!NAžalost nejdemo na sp ak se čudo ne desi i to je to.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
WAZER
ČLAN UDRUGE
Senior

|
 |
« Odgovor #78 : 12. Listopad 2009, 15:46:55 » |
|
Vidim ovdje na forumu ima i nekih koji naše ne doživljavaju ko naše.Sramota!!!!NAžalost nejdemo na sp ak se čudo ne desi i to je to.
Stvarno neka ih bude sram! Trebalo bi ih sve u Jasenovac poslat! Gamad komunistička! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
When we are good they dont remember When we are bad they never forget
|
|
|
|
Cekicar
|
 |
« Odgovor #79 : 18. Studeni 2009, 16:06:41 » |
|
S obzirom da smo jedan od konstitutivnih naroda u susjednoj nam državi usuđujem se reći....  Ajmo naši! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Po novim pravilima foruma nije dopušteno imati fotku u sigu (potpisu koji ide iza svakog vašeg posta), jer to ometa vidljivost topica. Molim vas da to uklonite.
|
|
|
|
Sandman
|
 |
« Odgovor #80 : 18. Studeni 2009, 17:57:13 » |
|
Znaš kaj meni nije jasno? Svi se sad odjednom pale na Bosnu, navija se kao da se radi o našoj repki, a mlada repka nam igra sad odlučujući kvalifikacijski susret protiv Slovačke i nitko ništa. Da ne spomenem da, ak kojim slučajem prođemo kvalifikacije i odemo na SP, i tamo ostvarimo neki uspjeh, kak će svi odmah zaboraviti na Bosnu i postati vatreni navijači naše mlade repke.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
"Uvijek sam al nikad do kraja. Večer u gradu ti donese neki lijek u nekom kutu gdje samoća se zbraja Uvijek s malo premalo para. Kad upale se svjetla ode dim A miris noći opet postaje stvaran" "Bi mogo da mogu", Haustor
|
|
|
|
Lobelt Jablonečki
Gost
|
 |
« Odgovor #81 : 18. Studeni 2009, 19:16:46 » |
|
Znaš kaj meni nije jasno? Svi se sad odjednom pale na Bosnu, navija se kao da se radi o našoj repki, a mlada repka nam igra sad odlučujući kvalifikacijski susret protiv Slovačke i nitko ništa. Da ne spomenem da, ak kojim slučajem prođemo kvalifikacije i odemo na SP, i tamo ostvarimo neki uspjeh, kak će svi odmah zaboraviti na Bosnu i postati vatreni navijači naše mlade repke.
iskreno, mene baš boli neka stvar za mladu repku ak prođu na SP mladih, tak mi svejedno, to su takva natjecanja, bezveze, nije mi interesantno,a Afrika je prava stvar. Ja bum radije navijal za Slovence, Srbe i Bosance u Africi... This is my opinion 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
davor
|
 |
« Odgovor #82 : 18. Studeni 2009, 20:41:24 » |
|
kaj je sad bitno ko koju tekmu prati i zakaj? Nogomet je zabava, na ovoj bosna-portugal je sigurno napaljenija atmosfera i bit ce (zbog toga barem) bolja tekma neg je bila hr21 slovačka. Naša mlada repka tolko oscilira, a otkad nema ni jednog zagrebaša nije mi baš ni neki gušt gledat...
kaj se tiče bosne, jedino kaj mi smeta je kaj mi stvarno ta bosna "iskači iz paštete" što ni blizu nije bio slučaj kad je hrvatska igrala s engleskom il ukrajinom, il zadnju tekmu ukrajina i engleska.. al dobro, tu je i ciro koji dodatno žari i pali.. i nek prođu dalje, SHOW MUST GO ON...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
cipra
ČLAN UDRUGE
Senior

Tu sam rođen ja, podno Sljemena...
|
 |
« Odgovor #83 : 19. Studeni 2009, 07:28:27 » |
|
Slažem se Davore. Jednom sam čuo rečenicu da je navijač onaj koji u svakoj tekmi zauzme stranu. Volim gledat nogomet, pa sam tako s velikim zanimanjem pratio i ove kvalifikacije za svjetsko, dok U-21 natjecanja skoro nikad ne pratim. I ja sam "navijao" za bosnu, ali isto kao što sam "navijao" i za irsku i naravno, sloveniju. Gušt su mi autsajderi-male, simpatične momčadi s duhom. Isto tako, u toj repki (bosni) igra jedan od meni najdražih igrača Zagreba u ovom desetljeću, Nadarević te jedan kojeg mi je gušt gledati kako napreduje jer je medić rekao da je on nula od igrača, Ibričić.
Sa aspekta nogometa, drago mi je da je prošla grčka, jer su debilni hr teoretičari zavjere govorili da ukrajina mora igrati svjetsko, jer su joj naravno, englezi pustili, blatter namjestio ždrijeb, valjda je samo sudac zakazao.
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: 19. Studeni 2009, 07:32:19 cipra »
|
Evidentirano
|
Mediću odlazi! Utopi se u Čikoli!
|
|
|
|
DP2
|
 |
« Odgovor #84 : 19. Studeni 2009, 09:06:49 » |
|
Nisam simpatiziro Bosnu ni zbog Ćire ni zbog dobrosusjedskih odnosa. Tekma BiH-Portugal je borba "malih" i "velikih",borba protiv zločinačke organizacije Fife,borba protiv nogmetnog. Neću reći da je Bosna pokradena,ali samo zato jer nije bilo prilike za to (sumljivih penala,...). "Smiješno" je koliko je Bosni dosuđenih faulova i žutih kartona koji nisu to bili,uglavnom kriteriji sudaca su ovisili o dresovima (zbog svojih reakcija na sudačke odluke Nani je trebao dobiti bar 5 žutih kartona). Onda je tu i izjava Blattera kako bi bilo šteta da CR ne ide na SP!!!!! (CR igra i kad ne igra) A što se tiče mlade repke: uvijek će mi biti drago kad pobjede,ali dok god joj je izbornik kojeg su postavili marković i mamić,neću pokazivati previše emocija.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Ljudi koji hodaju po marginama društva, žive slobodnije.
|
|
|
GOGA 1987
Mlađi pionir

|
 |
« Odgovor #85 : 19. Studeni 2009, 13:57:59 » |
|
ma ni meni nije gušt u21 repka,...ma ne samo u nogometu nego u bilo kojem sportu,.............. jer ipak je A repka bitna,...jer prvenstvo u africi će gledati cijeli svijet,........a malo tko će gledati prvenstvo mladih,...........tako je i kod klubova,..............bitni su mi seniori,..............na te tekme idem,......................i drago mi je zbog slovenije,a žao mi je irske,............a bih da je onda ono ušlo u portugalu,......sinoć bi sve bilo drugačije,.......
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Sandman
|
 |
« Odgovor #86 : 19. Studeni 2009, 16:13:16 » |
|
E, pa ja ću pratiti našu mladu repku, naravno samo preko tv, ako će biti prijenosa. Dečki se zbilja trude i uspjeli su, eto, izboriti nastup na svjetskom prvenstvu i mislim da je ok da ih se prati i podrži. Definitivno su mi bliži oni nego seniorska repka Bosne, Srbije ili Slovenije. Mislim da bi bilo ok da, oni koji inače prate repku, daju podršku sada našoj mladoj reprezentaciji kad već stariji nisu uspjeli izboriti sp.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
"Uvijek sam al nikad do kraja. Večer u gradu ti donese neki lijek u nekom kutu gdje samoća se zbraja Uvijek s malo premalo para. Kad upale se svjetla ode dim A miris noći opet postaje stvaran" "Bi mogo da mogu", Haustor
|
|
|
alleycatWAZ
ČLAN UDRUGE
Senior

|
 |
« Odgovor #87 : 08. Listopad 2011, 18:42:33 » |
|
|
|