pajdo
Stariji pionir

|
 |
« Odgovor #60 : 08. Rujan 2009, 22:02:20 » |
|
Ma stvarno fašizam na svakom koraku, čak je i policija fašistička , ja sam danas vidio dva policajca koji na križanjima dižu desnu ruku u zrak, trebalo bi obavijestiti nekoga o tome.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
Lobelt Jablonečki
Gost
|
 |
« Odgovor #61 : 09. Rujan 2009, 00:42:22 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
astraeus
Global Moderator
Senior

|
 |
« Odgovor #62 : 09. Rujan 2009, 12:27:09 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
"Although it is not true that all conservatives are stupid, it is true that most stupid people are conservative." - John Stuart Mill
"Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from religious conviction." - Blaise Pascal
|
|
|
|
micho
Gost
|
 |
« Odgovor #63 : 09. Rujan 2009, 15:14:08 » |
|
Hoćemo pobjedu dobar je i bod...u boj u boj....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
micho
Gost
|
 |
« Odgovor #64 : 10. Rujan 2009, 10:11:37 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Cekicar
|
 |
« Odgovor #65 : 10. Listopad 2009, 20:16:47 » |
|
Eto desilo se i to da prvi put od samostalnosti neidemo na S.P. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Po novim pravilima foruma nije dopušteno imati fotku u sigu (potpisu koji ide iza svakog vašeg posta), jer to ometa vidljivost topica. Molim vas da to uklonite.
|
|
|
|
Lobelt Jablonečki
Gost
|
 |
« Odgovor #66 : 10. Listopad 2009, 22:27:09 » |
|
jebiga, nasi ne idu,al dobro, kaj je tu je. kad vec nebu nasih dole u africi,ja bum navijal za slovence,bosance i srbe. zovite me kak god hocete,al bolje navijat za susede neg za neke engleze,brazilce i slične s kojima nemamo nikakve veze.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
cipra
ČLAN UDRUGE
Senior

Tu sam rođen ja, podno Sljemena...
|
 |
« Odgovor #67 : 10. Listopad 2009, 23:36:38 » |
|
Sigurno te ne bude nitko ovdje vrijeđao radi toga. Dapače, malo dobrosusjedskih odnosa je ono što nama balkancima treba. Bosna ima jako dobru repku, u kojoj btw igraju 3 bivša igrača zagreba, i to vrlo zapažene uloge. Dva je medić prodao u bescjenje, nadarevića i ibričića. Ustvari, trebalo bi se vratiti malo u prošlost, mislim da je i spahić igrao u prvoj godini medićevog mandata.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Mediću odlazi! Utopi se u Čikoli!
|
|
|
|
DP2
|
 |
« Odgovor #68 : 11. Listopad 2009, 08:02:08 » |
|
http://www.novilist.hr/Sport/krizanac-i-simuninic-izbaceni-iz.aspxTi su sad oni koji ne žele čuti ni riječi protiv bilića !!!! Sad više nema rezultat,a ni neki autoritet. anus je dobio opomenu jer je mlad???!!! Ma,molim vas!!!! Bilo mi je ful drago kad je postao trener (mlad,vodio mladu repku pa dobro poznanaje dobro dosta igrača,...),ali uvijek će biti prvo tovar a onda Hrvat! Uglavnom,nismo zaslužili otići u JAR. I kako bi Cipra rekao:"To je nogomet!"  P.S. Ja ću navijati za slovence,ipak su nam oni jedna,bar mala prepreka za ulazak u EU! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Ljudi koji hodaju po marginama društva, žive slobodnije.
|
|
|
|
Lobelt Jablonečki
Gost
|
 |
« Odgovor #69 : 11. Listopad 2009, 10:16:54 » |
|
jedino bu sad interesantno, ko bu nakon bilića? on ionak već pakira kofere za englesku da preuzme neki klub. samo da ne bude štimac ili ivanković, volio bi da prosinečki (on je uz bilića bil najzaslužniji kaj smo tak dobri bili zadnjih par godina), a možda i luka pavlović nije loše rješenje? 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
astraeus
Global Moderator
Senior

|
 |
« Odgovor #70 : 11. Listopad 2009, 11:22:25 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
"Although it is not true that all conservatives are stupid, it is true that most stupid people are conservative." - John Stuart Mill
"Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from religious conviction." - Blaise Pascal
|
|
|
|
Lobelt Jablonečki
Gost
|
 |
« Odgovor #71 : 11. Listopad 2009, 12:00:47 » |
|
a gdje si njega isčupao?  evo i mojeg favorita iz naftalina, Osvaldo Ardilles! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Zajcev
Gost
|
 |
« Odgovor #72 : 11. Listopad 2009, 13:24:37 » |
|
al bolje navijat za susede neg za neke engleze,brazilce i slične s kojima nemamo nikakve veze.
a kakve to veze imas sa susjedima? tj, zasto opce moras "navijati" za ikoga?  meni je s jedne strane drago sto smo izvisili, bar nece biti one sabanske nogometne groznice
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Lobelt Jablonečki
Gost
|
 |
« Odgovor #73 : 11. Listopad 2009, 15:21:25 » |
|
pa moraš za nekog navijat, pa ne bum gledao svjetsko ko da gledam izložbu šagala u kovičevim dvorima! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Zajcev
Gost
|
 |
« Odgovor #74 : 12. Listopad 2009, 01:33:09 » |
|
ma toliko me boli kurrac za te cirkuse od manifestacija gdje nogomet nije u prvom planu vec sponzorstva, prodaja pive, reklamiranje i slicno. proslo europsko prvenstvo sam gledao samo tekmu hrvatska - turksa, i to slucajno jer sam bio u nekom bircu. veci mi je gust otic na skolsko i pogledat il odigrat kvartovski mali nogomet nego sjedit 90 minuta za ekranom i gledat 22 debila koji odradjuju svoj posao na nista zabavniji i kvalitetniji nacin nego obicini smrtnici iz kvarta. navijat cu za to da netko zapali baklju ili povikne politicki i humano nekorektne parole tako da ovi iz fife i policije imaju o cemu pricati i zabavljati se sljedeca 3 mjeseca. veca panika i hajka bi se digla oko toga nego da netko ubije nekoga (naravno izvan kruga stadiona i da nije na dan tekme) 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|