Centarec
Mlađi pionir

|
 |
« Odgovor #750 : 19. Srpanj 2010, 00:06:43 » |
|
Prema meni su te GAY PARADE samo perenja novac , znam kako to funkcioniraju te organizacije i mogu da vam kazem da vecina bas boli kitu za gay prava , bitno da Evropsko Gay Lobi posalje koje Euro ... A vecina homoseksualca uopste i necu da budu te parade , jer prema njih ta parada bas kako daje lose ime.. Bas je bilo prije koji mjesec kolumna u jednu novini pod naslova " PROFESIJA-GAY" ( mislim da cete razumeti sta ocu da kazem )... Izvinite malo na greske u stvare koje napisem , al Makedonski i Hrvatski jezik imaju velike razlike
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
astraeus
Global Moderator
Senior

|
 |
« Odgovor #751 : 27. Srpanj 2010, 20:37:59 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
"Although it is not true that all conservatives are stupid, it is true that most stupid people are conservative." - John Stuart Mill
"Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from religious conviction." - Blaise Pascal
|
|
|
astraeus
Global Moderator
Senior

|
 |
« Odgovor #752 : 03. Kolovoz 2010, 10:37:03 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
"Although it is not true that all conservatives are stupid, it is true that most stupid people are conservative." - John Stuart Mill
"Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from religious conviction." - Blaise Pascal
|
|
|
PeaceDefender
ČLAN UDRUGE
Senior

|
 |
« Odgovor #753 : 25. Kolovoz 2010, 13:52:53 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Medo lopove ***emo ti sve tvoje drugove iz lože svečane pi*** lopovske Medo lopove...
Contra el racismo, la represion y el futbol negocio Zagrebe, nunca caminaras solo!
|
|
|
|
strma
|
 |
« Odgovor #754 : 25. Kolovoz 2010, 15:13:50 » |
|
pa ti prigovaraj 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
pusi k***c, ko te jebe, moze Zagreb i bez tebe, medic mafijo, medic mafijo
|
|
|
Klošar
Kadet

SVI SMO MI STARI PANKSI .....
|
 |
« Odgovor #755 : 26. Kolovoz 2010, 10:31:44 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
WAZER
ČLAN UDRUGE
Senior

|
 |
« Odgovor #756 : 26. Kolovoz 2010, 16:53:29 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
When we are good they dont remember When we are bad they never forget
|
|
|
astraeus
Global Moderator
Senior

|
 |
« Odgovor #757 : 26. Kolovoz 2010, 21:33:39 » |
|
 Totalno istina! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
astraeus
Global Moderator
Senior

|
 |
« Odgovor #758 : 31. Kolovoz 2010, 11:16:40 » |
|
Dobar članak Dežulovića u Jutarnjem o rasizmu i ksenofobiji. Vrijedi pročitati: http://www.jutarnji.hr/boris-dezulovic--sovinizam-drugih-osudujemo--vlastiti-ne-prepoznajemo--/882066/Boris Dežulović: Hrvati, opet ste pali na testu ljudskosti
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
alleycatWAZ
ČLAN UDRUGE
Senior

|
 |
« Odgovor #759 : 09. Listopad 2010, 14:10:03 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
.1.4.8.4.
|
|
|
PeaceDefender
ČLAN UDRUGE
Senior

|
 |
« Odgovor #760 : 11. Listopad 2010, 22:30:52 » |
|
Tvrtko Kale aka Čoban!!! Ovo sam morao staviti!!! http://www.youtube.com/watch?v=0-pDo5xIK9k
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Medo lopove ***emo ti sve tvoje drugove iz lože svečane pi*** lopovske Medo lopove...
Contra el racismo, la represion y el futbol negocio Zagrebe, nunca caminaras solo!
|
|
|
cipra
ČLAN UDRUGE
Senior

Tu sam rođen ja, podno Sljemena...
|
 |
« Odgovor #761 : 13. Listopad 2010, 20:56:58 » |
|
Ovo je zanimljivo. Išao sam ga malo potražiti po netu. Stavio si je dodatno prezime Dresher, po baki Židovki.
Pretpostavljam da je umjesto hrvatske zemlje 90-ih branio prostore između stativa i grede. Ne bih mu to spočitavao da se ne razmeće sa militantnim domoljubnim pristupom.
Šteta, toliki pametni ljudi ne mogu dobit 5 minuta na televiziji...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Mediću odlazi! Utopi se u Čikoli!
|
|
|
PeaceDefender
ČLAN UDRUGE
Senior

|
 |
« Odgovor #762 : 14. Listopad 2010, 17:58:32 » |
|
Usput, jel tko "probao" igricu? Igrao sam sa navijačem dva puta i oba puta izgubio, a sa osobom istospolne orijentacije dobio sam iz prve.  Mislim da gej-lik ima bolje "naoružanje".  Sigurno je igrica nariktana; ili je problem u meni?!? 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
skwhat
Mlađi pionir

|
 |
« Odgovor #763 : 25. Listopad 2010, 09:28:26 » |
|
Prestanak navijčke skupine Antitalenti SisakO onome što se događalo s našom skupinom u posljednje 4 godine neću pisati. Ono koji su (bili) dio skupine znaju sve.
Koliko god bolna bila, istina i činjenica je da se naš broj sveo na manje od deset članova koji konstantno dolaze na domaće utakmice i odlaze na gostovanja, što nikako nije i ne može biti ''skupina navijača'' već samo ''skupina pojedinaca''.
Nas nekoliko, koliko je ostalo uz skupinu, će i dalje pratiti Segestu no nikakvih organiziranih aktivnosti neće biti. Nakon skoro 4 godine odustajemo od uzaludnih poziva Siščanima da prate klub koji predstavlja njihov grad i odlučujemo ugasiti skupinu. Iako je nas nekolicina je pokušala sve, u ovoj situaciji moramo biti iskreni prema sami sebi i priznati da nismo uspjeli.
Na kraju veliko hvala svima koji su pokušali, a ponajviše Ivanu, Naniju, Kiletu, Biri, Petrinjcu i Beni.
Veliko hvala i BBB Sisak, sisačkoj Torcidi, Kutinskoj Gerili, Rebelsima iz Dubrave, Galantarima iz Imotskog, Demonima iz Pule, Maliganima iz Sinja, Rudeš Boysima, Lunaticisima iz Vrapča, Red Fuckersima, White Angelsima...
Jednom riječju, hvala svima koji su bili u Sisku i navijali za svoj klub na tribinama našeg stadiona.
Pozdrav do nekih boljih vremena.
Antitalenti Sisak

Segesto, u našim srcima ćeš vječno živjeti...
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: 25. Listopad 2010, 15:29:02 skwhat »
|
Evidentirano
|
|
|
|
PeaceDefender
ČLAN UDRUGE
Senior

|
 |
« Odgovor #764 : 27. Listopad 2010, 17:38:24 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|