Str: 1 ... 48 49 [50] 51 52 ... 57
  Ispis  
Autor Tema: offtopic  (Posjeta: 64756 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
strma
Junior

« Odgovor #735 : 15. Lipanj 2010, 10:18:46 »

http://www.jutarnji.hr/birajte--vuvuzele-ili-rasisticka-tisina-/833277/
Evidentirano

pusi k***c, ko te jebe, moze Zagreb i bez tebe, medic mafijo, medic mafijo
astraeus
Global Moderator
Senior

« Odgovor #736 : 15. Lipanj 2010, 10:25:58 »

Predobar tekst. Moram ga kopipejstat da ga ljudi pročitaju:

""Nije lijepo, ali hajde, i to je dio nekakvog navijačkog folklora. Tako je otprilike sportski komentator Hrvatskog radija nedavno popratio tučnjavu i urlanje svih mogućih uvreda na tribinama za vrijeme utakmice Zadar - Cibona.

?Ubij ovoga!?, ?Ubij onoga!?, ?Cigani!?, ?Pederi!?, zviždanje himnama, hukanje crncima, verbalno silovanje čitavih naroda i gradova... nad svim tim i sličnim svinjarijama europskih, a pogotovo hrvatskih navijača, hrvatski se sportski komentatori nikada nisu ni toliko žestoko ni toliko učestalo zgražali kao što to ovih dana čine nad južnoafričkim navijačkim trubama.

Štoviše, Hrvatska je televizija danas u dijelu prijenosa utakmice Japan - Kamerun gotovo potpuno isključila ton sa stadiona ne bi li fine hrvatske uši, priviknute na ?Ubij, ubij Srbina!? zaštitila od tog strašnog zujanja vuvuzela. Oko samodopadnog glasa hrvatskog komentatora nastala je bizarna, ali, što je mnogo gore, zaglušujuća rasistička tišina, zaglušnija od svih vuvuzela Južne Afrike zajedno.""
« Zadnja izmjena: 15. Lipanj 2010, 10:30:01 astraeus » Evidentirano

"Although it is not true that all conservatives are stupid, it is true that most stupid people are conservative." - John Stuart Mill

"Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from religious conviction." - Blaise Pascal
WAZER
ČLAN UDRUGE
Senior
*

« Odgovor #737 : 15. Lipanj 2010, 10:29:15 »

Stvarno je odlican i nije predug  cool  grin
Evidentirano

When we are good they dont remember
When we are bad they never forget
strma
Junior

« Odgovor #738 : 15. Lipanj 2010, 14:19:27 »

a da, ja sam ga stavio da smeta link i nisam htio da itko klikne na njega i procita ga, koji sam ja mamlaz :P
Evidentirano

astraeus
Global Moderator
Senior

« Odgovor #739 : 15. Lipanj 2010, 14:32:34 »

Pa, poznavajući neke od posjetitelja foruma, mislim da se dobrom dijelu ljudi ne da kliknuti na link pa sam im samo olakšao... laugh
Evidentirano

"Although it is not true that all conservatives are stupid, it is true that most stupid people are conservative." - John Stuart Mill

"Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from religious conviction." - Blaise Pascal
alleycatWAZ
ČLAN UDRUGE
Senior
*

« Odgovor #740 : 16. Lipanj 2010, 19:27:58 »

Ja neželim sa svojim bijelim mišem dirat ni link na kojem je nešto crnački..hik!
 tongue
Evidentirano

.1.4.8.4.
strma
Junior

« Odgovor #741 : 18. Lipanj 2010, 13:41:59 »

evo jos jedan link i nemojte slucajno na njega kliknuti, postavljen je samo da stoji smiley
http://www.nezavisne.com/kolumne/vijesti/61937/Zivjele-vuvuzele.html
Evidentirano

astraeus
Global Moderator
Senior

« Odgovor #742 : 18. Lipanj 2010, 14:03:58 »

evo jos jedan link i nemojte slucajno na njega kliknuti, postavljen je samo da stoji smiley
http://www.nezavisne.com/kolumne/vijesti/61937/Zivjele-vuvuzele.html

To ti mene malo... tongue
Evidentirano

Dodo
ČLAN UDRUGE
Kadet
*

« Odgovor #743 : 18. Lipanj 2010, 19:57:54 »

Zagreb Pride 2010

?Hrvatska to može progutati?

PROGLAS

Sloboda seksualnog izražavanja i različitost seksualnih praksi

Sloboda rodnog izražavanja, različitost tjelesnih i seksualnih izričaja i praksi, mnogostrukost osobnih i kolektivnih identiteta kroz samodefiniciju trebaju postati i postat će dio hrvatske stvarnosti. Boriti se za rodnu slobodu ? pravo svake osobe da izražava svoj rod i svoje tijelo na način koji izabere, kroz ženskost, androginost, muškost, hibridnost, nljedorečenost i rodnu kontradiktornost ? znači boriti se za slobodu kao vrhunsku vrijednost koja pripada svakom čovjeku. Zagreb Pride se aktivno i svakodnevno suprotstavlja svakom ograničavanju i sputavanju naših tijela i bezbrojnosti naših rodova. U Hrvatskoj do sada jedino u Povorci ponosa LGBTIQ osoba svi ljudi mogu biti rodno slobodni i oslobođeni. Mi u Zagreb Prideu smatramo da svaka pojedinka i svaki pojedinac imaju pravo definirati svoje osobne identitete, javno ih izražavati i očekivati od društva da ih poštuje i prihvaća.

Ljudska bića svojim su tijelima sposobna činiti i stvarati puno više od onoga što represivne norme tjelesnosti i izražavanja sebe kroz tijelo svakodnevno dopuštaju. To znači da neke i neki među nama nisu isključivo usredotočeni na izbor svog partnera samo na osnovi dva roda, već svoja tijela i svoju spolnost shvaćaju i žive šire, onkraj uvriježenih, opresivnih koncepata kao što su homoseksualnost ili heteroseksualnost, kategorija koje ljudsko iskustvo tijela i spolnosti svode samo na odabir spola ljubavnog ili seksualnog partnera ili partnerice.

Spolni i rodni stereotipi moćna su sredstava kontrole naše slobode i stalno nas guraju u skučene kategorije kao što su muško/žensko, gej/strejt, samac/ u paru, vjenčan/nevjenčan, normalan/nenormalan, običan/čudan. Stoga, mi, LGBTIQ (lezbijke, gejevi, biseksualne, transrodne, interseksualne i queer) osobe nastojimo svojim životnim praksama i aktivističkim intervencijama probijati i razbijati opresivne granice rodnih i spolnih uloga, gradeći na taj način društvo bez tih ograničavajućih i sputavajućih kategorija.

Kada dvoje ljudi izrazi sebe i svoju spolnost poljupcem u kafiću ili nekom klubu ako odgovaraju ustaljenim obrascima dopuštenog heteroseksualnog ponašanja bivaju prihvaćeni, podržani ili neprimijećeni. Kada to učinimo mi, LGBTIQ osobe te pojedinci i pojedinke koje svojim izgledom ili tijelom odudaraju od stereotipa, bivamo izbačeni, nasilno prekinuti, prekoreni, a nerijetko i pretučeni. Zagreb Pride želi da svaki uzajamno željeni i žuđeni poljubac, zagrljaj i dodir uvijek i svugdje budu izraz slobode i ljubavi.

Muško-muški zagrljaj i poljubac dopušteni su na travnjaku nogometnog igrališta i na tribinama, prilikom proslave pobjede. Kada privrženost iskažu dva gej muškarca, svoj život izlažu pogibelji. Kada se na plaži skupina mladića i djevojaka sunčaju, igraju picigin, mažu jedni drugima zaštitnu kremu nitko u tome ne vidi ništa posebno, doli mladenačke igre i zavođenja. Kada grupa žena na kupalištu slobodno izražava svoje lezbijstvo, izložena je seksističkim i muško-šovinističkim nasrtajima i riziku seksualnog napastovanja, a katkad i silovanja. Kada transrodna ili transeksualna osoba policajcu ili nekoj službenoj osobi na šalteru mora pokazati svoju osobnu iskaznicu na kojoj su prisiljene imati svoj državnim propisima jedini dopušteni urođeni identitet, najčešća reakcija je podsmijeh, omalovažavanje, a nerijetko i gađenje. Te osobe društvo prisiljava i gura na svoje rubove.

Zagreb Pride štiti i uvijek će štititi svaki poljubac.

Sloboda izražavanja različitosti tjelesnih izraza i pluralnosti seksualnih praksi ni na koji način ne ugrožavaju nikoga, no samim svojim postojanjem izloženi/e/a smo diskriminaciji i nasilju. Imamo isključivo pravo donositi odluke o našim tijelima i nikakva ideološka, politička, zakonska, medicinska ili religijska norma ne smije kršiti integritet naših tijela protiv naše volje i kočiti što i kako želimo raditi s našim tijelima.

Zagreb Pride će ovogodišnju, devetu po redu Povorku ponosa LGBTIQ osoba učiniti danom proslave i afirmacije slobode u svim njenim oblicima.

Proslavimo 19. lipnja slobodu rodnog i seksualnog izražavanja. Proslavimo zajedno bezbrojnost svih rodova, mnogostrukost i bogatstvo svih tjelesnih izričaja. Proslavimo slobodu seksualnih praksi svih ljudi.

vidimo se sutra od 2 na TŽF-u wink
Evidentirano

AGAINST MODERN FOOTBALL
Dodo
ČLAN UDRUGE
Kadet
*

« Odgovor #744 : 18. Lipanj 2010, 19:59:03 »

Borba protiv homofobije je i naša borba!

http://www.mladi-antifasisti.hr/index.php?option=com_content&view=article&id=263:borba-protiv-homofobije-je-i-naa-borba-&catid=34:priopcenja&Itemid=61
Evidentirano

AGAINST MODERN FOOTBALL
Curva
Kadet

« Odgovor #745 : 20. Lipanj 2010, 12:59:24 »

Tko nije bio - peder!
Evidentirano

astraeus
Global Moderator
Senior

« Odgovor #746 : 20. Lipanj 2010, 20:46:32 »

http://www.jutarnji.hr/policajac-koji-je-udario-napadaca-na-gay-pride-suspendiran/840631/

Suspendiran policajac koji je nogom u glavu udario homofoba

« Zadnja izmjena: 20. Lipanj 2010, 21:21:53 Sandman » Evidentirano

cipra
ČLAN UDRUGE
Senior
*

Tu sam rođen ja, podno Sljemena...

« Odgovor #747 : 21. Lipanj 2010, 12:08:08 »

http://www.jutarnji.hr/drazen-b--nisam-bio-gay--ali-od-danas-to-jesam/840530/

Eto, bbb su opet u akciji...

A kaj se tiče gay pridea, i dalje moram naglasiti da je odaziv gay osoba vrlo mali, neću reći sramotan. Zašto je tome tako, ne znam, ali bi se oni koji vode te udruge, trebali zapitati. Tek kad ih se okupi nekoliko tisuća, ovi frustrirani moroni iz hčsp-a i ostale primitivčine će, kukavice kakve jesu, polako počet držat jezik za zubima.
Evidentirano

Mediću odlazi!
Utopi se u Čikoli!
WAZER
ČLAN UDRUGE
Senior
*

« Odgovor #748 : 04. Srpanj 2010, 01:22:31 »

Dokumentarac o St. Pauliju!
Link za download!-http://filmatorium.info/sankt-pauli-rausgehen-warmmachen-weghauen
Evidentirano

When we are good they dont remember
When we are bad they never forget
alleycatWAZ
ČLAN UDRUGE
Senior
*

« Odgovor #749 : 18. Srpanj 2010, 23:20:15 »

Serija Inspektor Wazer
http://www.youtube.com/watch?v=uL4xi3lk6NI
Evidentirano

.1.4.8.4.
 Str: 1 ... 48 49 [50] 51 52 ... 57
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006, Simple Machines Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!