|
M.P.Thompson
Gost
|
 |
« Odgovor #15 : 08. Svibanj 2008, 18:20:56 » |
|
Ima nas-bit će nas na EP. Nego pošto vidim da imaš karte za Poljsku i Njemačku jel koja na prodaju?? Lista kandidata za EURO
Na jučerašnjoj press konferenciji izbornik Slaven Bilić objavio je imena 25 kandidata za Europsko prvenstvo u Austriji i Švicarskoj...
Stipe Pletikosa (Spartak) Vedran Runje (Lens) Mario Galinović (Panathinaikos) Robert Kovač (Borussia D.) Josip Šimunić (Hertha) Dario Šimić (Milan) Dario Knežević (Livorno) Hrvoje Vejić (Tom) Vedran Ćorluka (Manchester City) Danijel Pranjić (Heerenveen) Darijo Srna (Šahtar) Niko Kovač (Red Bull Salzburg) Jerko Leko (Monaco) Niko Kranjčar (Portsmouth) Luka Modrić (Dinamo) Nikola Pokrivač (Monaco) Ognjen Vukojević (Dinamo) Ivan Rakitić (Schalke 04) Mladen Petrić (Borussia D.) Igor Budan (Parma) Ivica Olić (HSV) Ivan Klasnić (Werder) Nikola Kalinić (Hajduk) Pretpozivi: Manuel Pamić (Red Bull Salzburg) Anas Sharbini (Rijeka) Izvor hns-cff.hr
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
DP
Gost
|
 |
« Odgovor #16 : 04. Lipanj 2008, 11:23:30 » |
|
Pozdrav svima koji idu u Austiju. Dobar provod i uživajte. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
bold
Gost
|
 |
« Odgovor #17 : 05. Lipanj 2008, 12:00:24 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
DP
Gost
|
 |
« Odgovor #18 : 05. Lipanj 2008, 15:23:01 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
brum
Gost
|
 |
« Odgovor #20 : 05. Lipanj 2008, 17:21:40 » |
|
kaj rec... Nego,nas 4ca sutra krecemo iz Kranjce u 09.00h ! Ako ima netko zainteresiran da nas dodje ispratiti,dobrodosao je  !
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
WAZER
ČLAN UDRUGE
Senior

|
 |
« Odgovor #21 : 05. Lipanj 2008, 17:42:19 » |
|
kaj rec... Nego,nas 4ca sutra krecemo iz Kranjce u 09.00h ! Ako ima netko zainteresiran da nas dodje ispratiti,dobrodosao je  ! Ja sutra ujutro idem na faks! Oko 7.15 mi ide bus sa Savice pa tko me oce otpratit? Fala
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
When we are good they dont remember When we are bad they never forget
|
|
|
|
strma
|
 |
« Odgovor #22 : 05. Lipanj 2008, 19:40:00 » |
|
kaj rec... Nego,nas 4ca sutra krecemo iz Kranjce u 09.00h ! Ako ima netko zainteresiran da nas dodje ispratiti,dobrodosao je  ! Ja sutra ujutro idem na faks! Oko 7.15 mi ide bus sa Savice pa tko me oce otpratit? Fala ti na faks ides svake 4 godine?  :P
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
pusi k***c, ko te jebe, moze Zagreb i bez tebe, medic mafijo, medic mafijo
|
|
|
|
županja07
Gost
|
 |
« Odgovor #23 : 06. Lipanj 2008, 00:47:01 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
WAZER
ČLAN UDRUGE
Senior

|
 |
« Odgovor #24 : 08. Lipanj 2008, 20:31:16 » |
|
Jao kako smo losi! Trebala nam je austrija zabit gol! Stvarno smo sramotno odigrali! Stalno smo se bacali i valjali umjesto da pokazemo kak znamo! A sta se suca tice, osim sta je trebao dat crveni karton onom pogazetznesto nije bio los a ti susec tebe treba sterat iz hrvatske majmune glupi retardirani! Austrijanci isto talenti nemogu okvir pogodit! BUAHHHHHHH
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: 08. Lipanj 2008, 20:49:27 WAZER »
|
Evidentirano
|
When we are good they dont remember When we are bad they never forget
|
|
|
|
jimmyfloyd2
Gost
|
 |
« Odgovor #25 : 08. Lipanj 2008, 20:38:35 » |
|
svaka cast austriji
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
brum
Gost
|
 |
« Odgovor #26 : 09. Lipanj 2008, 19:51:42 » |
|
Evo vama sekretara... Da se malo javim sa Eura.. Nego narode kako ste ? Evo malo navijackog izvjestaja... U Becu je bila ludnica,cista navijacka fantazija. Austrijanci su na ulicama i trgovima bili deeebeeelaaaa manjina. Samo kockice. Iako su nekome one smetale  ksksks... Dan prije tekme,otprilike oko 1000 Hrvata na Stefanplatyu,a na dan jucer... Oko 10.000 ljudi,sve u kockicama. Predivno. Na tekmi ona prica oko 12,000 krata bogami nije drzala vodu ... Bilo nas je najmanje pola pola... Da ja neduljim,Dudo,dpihac,molim vas sllliiiikiiiieeeeeeeee. Pozdrav svima iz Bratislave.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
kush
Gost
|
 |
« Odgovor #28 : 10. Lipanj 2008, 12:09:10 » |
|
u becu bilo prejebeno!!! autrijski navijaci su saka jada
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Hektor
Gost
|
 |
« Odgovor #29 : 10. Lipanj 2008, 20:12:09 » |
|
u becu bilo prejebeno!!! autrijski navijaci su saka jada
Nemoj tako,iako pored hrvatskih navijača večina tako izgleda. Pozdrav svima u Aus.
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: 10. Lipanj 2008, 20:15:39 Hektor »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|