Str: 1 ... 6 7 [8] 9
  Ispis  
Autor Tema: EP  (Posjeta: 17731 )
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
bold
Gost
« Odgovor #105 : 27. Lipanj 2008, 15:17:57 »

Ej ja sam u isto vrijeme išao pisat istu takvu poruku...
Astraeus, koji vrag? Telepatija?

Dečki, ne grizite na prvu udicu!
Izvor informacija su srpski mediji (gle čuda!?) i Index portal (pitam se...).

Bio sam u Beču i največa večina navijača su bili više nego OK, a par likova izgubljenih u vremenu i prostoru govore sami o sebi.
Gospodska i fina Europa treba prvo kod sebe počistiti smeće (a ima ga puno), a ne vježbati autoritet na nama.
I gle sad, mi bismo baš protiv Englezića trebali igrati pred golim tribinama! Kaj su se degenerici malo usrali?
Inaće, prema njihovom tisku, dugoročna šteta od neplasiranja na EURO 2008, bi mogla doseći do 2 milijarde funti!
To te ja pitam, lova je u igri. Sad da još ne idu na Svjetsko!?
God save the Queen - trebat će joj!
Evidentirano
M.P.Thompson
Gost
« Odgovor #106 : 27. Lipanj 2008, 18:48:34 »

Ej ja sam u isto vrijeme išao pisat istu takvu poruku...
Astraeus, koji vrag? Telepatija?

Bio sam u Beču i največa večina navijača su bili više nego OK, a par likova izgubljenih u vremenu i prostoru govore sami o sebi.
Gospodska i fina Europa treba prvo kod sebe počistiti smeće (a ima ga puno), a ne vježbati autoritet na nama.
I gle sad, mi bismo baš protiv Englezića trebali igrati pred golim tribinama! Kaj su se degenerici malo usrali?
Inaće, prema njihovom tisku, dugoročna šteta od neplasiranja na EURO 2008, bi mogla doseći do 2 milijarde funti!
Pametno zboriš. Tu očito nešto jako smrdi. U Beču i Klagenfurtu dugo nisam vidio onakvu atmosferu što su je priredili naši navijači. Ako je i bilo incidenata, to je bilo pojedinačno. Tako da ne znam, čemu uzbuđenja. Jer ničega ustvari i nije bilo, a oni će se vadit na baklama i šovinzmu. evil
Evidentirano
alleycat
Gost
« Odgovor #107 : 27. Lipanj 2008, 21:44:00 »

http://www.ep-2008.com/hrvatski-korner/modric-i-bilic-zakuhali-rasisticku-aferu/

« Zadnja izmjena: 27. Lipanj 2008, 21:50:59 alleycat » Evidentirano
DP
Gost
« Odgovor #108 : 27. Lipanj 2008, 21:53:35 »

Hoće li se više prestat s tim nacističkim simbolima?!!!
Takve treba počet kažnjavati.
A one koji nose titovu štafetu.
Evidentirano
županja07
Gost
« Odgovor #109 : 28. Lipanj 2008, 02:06:49 »

http://navijaci.kreni.com/

Evidentirano
cipra
ČLAN UDRUGE
Senior
*

Tu sam rođen ja, podno Sljemena...

« Odgovor #110 : 28. Lipanj 2008, 10:13:59 »

Jedna takva kazna bi nam realno jako dobro došla. Vjerujem da bi nakon toga ta većina normalnih navijača repke organizirana u navijački klub (nešto poput danskih rolligansa, ili tartan army npr.) počela tu manjinu shvaćati kao idiote, i tako ih tretirati: da se na stadionu osjećaju izolirano i posramljeno. Makar bih upozorio na činjenicu da su na euru dominantni bili navijači koji su koliko-toliko financijski sposobni, dakle, zaposleni, odrasliji, odgovorniji, i ajmo reći kulturniji (znam da je mala generalizacija, al mi se čini na mjestu) dok su navijači sa zabranama i raznorazni propali ustašoidi ostali kod kuće. Kad uzmemo u obzir i činjenicu da thompson i dalje okuplja tisuće ljudi od kojih bar 20% ima ustaška obilježja, kad se "za dom spremni" šalovi prodaju na svakom štandu, a ne bi se prodavali da ih nitko ne kupuje, da se na svakoj domaćoj tekmi skandira "ubij srbina", opet ponavljam da bi nam jedna takva kazna dobro došla. U sportskom smislu ne treba strahovati: ova hrvatska reprezentacija je toliko kvalitetna da ona može pobijediti englesku i pred praznim a i pred engleskim tribinama, što smo dobro vidjeli.
A što se tiče jadikovanja da nitko ne kažnjava engleze, to neka bude na sramotu uefe, i same engleske. Rasizam i nacizam su pojave koje uvijek i dosljedno treba kažnjavati i sramiti ih se. Ako je netko takav, to nam ne daje za pravo da i mi budemo takvi.
Evidentirano

Mediću odlazi!
Utopi se u Čikoli!
M.P.Thompson
Gost
« Odgovor #111 : 29. Lipanj 2008, 11:12:43 »

Jedna takva kazna bi nam realno jako dobro došla. Vjerujem da bi nakon toga ta većina normalnih navijača repke organizirana u navijački klub (nešto poput danskih rolligansa, ili tartan army npr.) počela tu manjinu shvaćati kao idiote, i tako ih tretirati: da se na stadionu osjećaju izolirano i posramljeno. Makar bih upozorio na činjenicu da su na euru dominantni bili navijači koji su koliko-toliko financijski sposobni, dakle, zaposleni, odrasliji, odgovorniji, i ajmo reći kulturniji (znam da je mala generalizacija, al mi se čini na mjestu) dok su navijači sa zabranama i raznorazni propali ustašoidi ostali kod kuće. Kad uzmemo u obzir i činjenicu da thompson i dalje okuplja tisuće ljudi od kojih bar 20% ima ustaška obilježja, kad se "za dom spremni" šalovi prodaju na svakom štandu, a ne bi se prodavali da ih nitko ne kupuje, da se na svakoj domaćoj tekmi skandira "ubij srbina", opet ponavljam da bi nam jedna takva kazna dobro došla. U sportskom smislu ne treba strahovati: ova hrvatska reprezentacija je toliko kvalitetna da ona može pobijediti englesku i pred praznim a i pred engleskim tribinama, što smo dobro vidjeli.
A što se tiče jadikovanja da nitko ne kažnjava engleze, to neka bude na sramotu uefe, i same engleske. Rasizam i nacizam su pojave koje uvijek i dosljedno treba kažnjavati i sramiti ih se. Ako je netko takav, to nam ne daje za pravo da i mi budemo takvi.
Cipra ne slažem se s tobom nimalo. Ja jesam za izolaciju huligana, ali ja ti mogu posvjedočiti da je na stadionima di je igrala hrvatska reprezentacija njih bilo najmanje, što zbog zabrana, što zbog karata. A složit ću se s tobom, da je bilo puno više "normalnih" ljudi; bogatih, sponzora, djece, roditelja, odraslih ljudi, navijača "Ožujsko i "Karlovačkog". Što se tiče proglašavanja poklonika M.P.Thompsona i navijača hrvatske reprezentacije fašistima, to po meni graniči sa zdravim razumom. Jer očito nikad nisi bio na koncertu dotičnog i na utakmici hrvatske reprezentacije. smiley Da ti pojasnim, ja nikad nisam nosija ustaška obilježja. U Rijeci, na utakmici hrvatske reprezentacije sićam se da me je policijac zamolija da ne nosim službenu majcu M.P.T. Što se tiče šalova koji su "ustaški" policija ih plijeni na utakmicama Hrvatske. S tim će se teško nešto postići jer zabranama se stvara kontraefekt kod mladeži, te ih pod krimenom ona i dalje nosi iz inata i prkosa. Da nastavim uzvici "U boj, u boj za narod svoj" i "Za dom spremni" nisu ustaški, nego su nastali puno prije vremena NDH. Poklič "u boj" datira od Nikole Šubića Zrinjskog, hrvatskog junaka koji se borio protiv Turaka i pao pod Sigetom. "Za dom spremni" je stari hrvatski usklik, nastao davno prije NDH, ustaški pozdrav je glasio Za dom i Poglavnika spremni, pa to treba razlučivati.
« Zadnja izmjena: 29. Lipanj 2008, 11:23:02 M.P.Thompson » Evidentirano
davor
Senior

« Odgovor #112 : 29. Lipanj 2008, 19:45:31 »

gledam sad ovu emisiju i pricaju koliko suci zaradjuju. Sudac po tekmi koju sudi dobi 10k eura, i jos 500 eura dnevno uz naravno besplatne smjestaje klopu i sve ostalo... Dakle roseti, kojemu je finale 4. tekma ce dobiti oko 50k ... I sad Ciro i Ivic komentiraju kako je to sramotno MALO!!!

Za 6 sati, dobro ajde, produzeci simo tamo, nek bude i 10 sati lik dobi tolke pare... satnica 5000 eura i to je malo...
Evidentirano
davor
Senior

« Odgovor #113 : 30. Lipanj 2008, 00:27:07 »

Niko Kovač ostaje ipak u repki, a za sada i njegov brat Robert također.

Kaj se tiče finala, po meni ni jedni ni drugi nisu pokazali nešto posebno, možda pravednije da je Španjolska to osvojila jer su ipak jedini bez poraza...

Kad će već jednom taj HNL...
Evidentirano
strma
Junior

« Odgovor #114 : 30. Lipanj 2008, 09:43:19 »

Usli smo u finale!!!!! I kolko mi se cini osvojili smo euro smiley http://www.zootoday.com/girls/archive/2008/06/27/euro-2008-strip-off-sweden-v-croatia.htm
Treba vidjet kad jel ce bit doceka na Trgu smiley
Evidentirano

pusi k***c, ko te jebe, moze Zagreb i bez tebe, medic mafijo, medic mafijo
bold
Gost
« Odgovor #115 : 30. Lipanj 2008, 12:43:33 »

Usli smo u finale!!!!! I kolko mi se cini osvojili smo euro smiley http://www.zootoday.com/girls/archive/2008/06/27/euro-2008-strip-off-sweden-v-croatia.htm
Treba vidjet kad jel ce bit doceka na Trgu smiley

Fakat sam se zapalil na mikrovalnu i Johnie Walker pored!
Gdje ja Žuži Jelinek?
Evidentirano
bold
Gost
« Odgovor #116 : 30. Lipanj 2008, 12:52:19 »

Imam osječaj da si lagano mazohistički nastrojen! Da ja budem kažnjen zbog par čudnih likova? Ja sam na tekni u grupi s ostalim navijačima, ali djelujem kao pojedinac a ne pripadnik mase. Svoje individualnosti sa neću odreći.
Ovo kažnjavanje koje ti prizivaš mi liči na JNA - jedan zajebe, a svi četkicom za zube glancaju stepenice.
Uostalom, izrečena je simbolična kazna, da se zadovolji forma, a ne kao što su srpski (mojme ne batje!) najavljivali.
Evidentirano
M.P.Thompson
Gost
« Odgovor #117 : 30. Lipanj 2008, 13:49:17 »

Barjak pobjede je u rukama hrabrih
Hrvatska striptizeta najbolja je od svih koje su se skidale na Euru 2008.

IZVJESNA Ivana S. proglašena je na portalu Zoo najboljom striptizetom na ovogodišnjem Europskom prvenstvu, jer je u "velikom finalu" pobijedila predstavnicu Švedske. Natjecanje je okupilo 16 djevojaka iz svih zemalja koje su sudjelovale na Euru - svaka od njih poslala je amaterski video zapis, a posjetitelji su nekoliko tjedana glasali i odabrali favorite.

Hrvatska ljepotica od samog je početka dominirala natjecanjem - u četvrtfinalu je uvjerljivo pobijedila natjecateljicu iz Švicarske, a polufinalnu borbu s Nizozemskom dobila je sa čak 89 posto glasova. O Ivani S. zna se tek da radi kao turistički vodič u Zagrebu te da se striptizom ne bavi profesionalno. Nakon ovog uspjeha, tko zna.

izvor index.hr
Evidentirano
cipra
ČLAN UDRUGE
Senior
*

Tu sam rođen ja, podno Sljemena...

« Odgovor #118 : 03. Srpanj 2008, 17:59:20 »

Imam osječaj da si lagano mazohistički nastrojen! Da ja budem kažnjen zbog par čudnih likova? Ja sam na tekni u grupi s ostalim navijačima, ali djelujem kao pojedinac a ne pripadnik mase. Svoje individualnosti sa neću odreći.
Ovo kažnjavanje koje ti prizivaš mi liči na JNA - jedan zajebe, a svi četkicom za zube glancaju stepenice.
Uostalom, izrečena je simbolična kazna, da se zadovolji forma, a ne kao što su srpski (mojme ne batje!) najavljivali.
[/quote]

Ne govorimo o kažnjavanju tebe kao navijača. Kažnjen je, nažalost samo simbolički, HNS jer nije poradio na javnoj promidžbi protiv ovakvih sramotnih oblika ponašanja (drugi par rukavica što oni ne rade ništa, osim pražnjenja sponzorskih švedskih stolova) i nije upoznat sa vrstom publike koja prati reprezentaciju. A što se tiče tebe i sudjelovanja u grupi, ako si zaista djelovao kao pojedinac, kako to da te nije zasmetalo takvo ponašanje dijela navijača? Tebe kao osobu, a ne dio mase?
Da još repliciram thompsonu: ja se slažem da su na euru problematični navijači bili u manjini, ali su, kako sam objasnio, na domaćim utakmicama puno brojniji. Često se s tribina ori: ajmo ajmo ustaše, ubi Srbina i slično. Mi to možemo stavljati pod tepih i praviti se nevinašcima, ali to su činjenice!
Drugo: atmosfera na Thompsonovim koncertima jest fašistička, ili, ajmo je nazvati ksenofobna. Thompson u pjesmama koristi vrlo otvorene aluzije na Pavelića i ustaški režim ("ljutu travu na ljutu ranu", "za dom spremni")
i ne prekida koncerte kad dolazi do vrijeđanja drugih nacija i nacionalnosti. Nije se ispričao za izvođenje pjesme Jasenovac i Gradiška Stara.
Evidentirano

Mediću odlazi!
Utopi se u Čikoli!
DP
Gost
« Odgovor #119 : 03. Srpanj 2008, 18:13:06 »

Slažem se da se HNS postavlja krivo prema takvim nacističkim ispadima! Bitnije im je da zabrane baklje,cugu,... nego takve (ne znam kako da ih više nazovem) stvari.

P.S. Ja sam mislio da "ljutu travu na ljutu ranu" znači nešto sasvim drugo  smiley,više mi se ne sviđa ta pjesma
Evidentirano
 Str: 1 ... 6 7 [8] 9
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006, Simple Machines Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!