Anketa
Pitanje: Što bi ćiro trebao raditi slijedećeg proljeća?  (Glasanje završeno: 06. Prosinac 2007, 09:56:37 )
Soliti pamet branku grgiću - 0 (0%)
Ulizivati se zdravku mamiću - 4 (44.4%)
sjediti na klupi nk zagreba - 2 (22.2%)
voditi tv show o drugoj HNL - 1 (11.1%)
sine, nemam pojma - 2 (22.2%)
Ukupno Glasova: 7

Str: [1]
  Ispis  
Autor Tema: Ćiro Blažević  (Posjeta: 1974 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
cipra
ČLAN UDRUGE
Senior
*

Tu sam rođen ja, podno Sljemena...

« : 01. Prosinac 2007, 09:56:37 »

Ćiro nastavlja sramotiti klub u svom stilu. Zadnjih tjedan dana pobjedu Zagreba nad Hajdukom koristi za degutantne osobne obračune. Naravno, nakon svake Dinamove utakmice u Ligi Uefe, obasipa pohvalama i ulizivačkim komentarima društvo iz Maksimira. Pred sutrašnju utakmicu na idnex portalu hvali "svog Vukojevića, Pokrivača" itd. itd.
Ovo neće proći samo tako. Gadi mi se.
Evidentirano

Mediću odlazi!
Utopi se u Čikoli!
chief_wolfinjo
Senior

« Odgovor #1 : 01. Prosinac 2007, 12:09:24 »

on je takva osoba i nebu se promjenil...
on će stalno davati nekakve izjave...
Evidentirano
jim
Gost
« Odgovor #2 : 02. Prosinac 2007, 11:49:33 »

http://www.jutarnji.hr/sport/nogomet/clanak/art-2007,12,2,,100288.jl
Kaj on sve može nadrobiti to je strašno.
Evidentirano
Jeremija
Mlađi pionir
*

Ni prošli put nisam vjerovao u reinkarnaciju.

« Odgovor #3 : 16. Prosinac 2007, 22:21:20 »

1986g sam otišao na utakmicu C. Zvezda - Dinamo u Beograd gdje je Dinamo izgubio nakon jako teske krađe (slobodni udarci ponavljani dok Zvezda nije dala gol i sl.) Ćiro izjavi da su posteno izgubili i to mi je bila zadnja utakmica na koju sam isao kao navijac Dinama.
Posto me je otac i prije uvijek vodio na utakmice Zagreba  u Prvoj i Drugoj ligi bivše drzave od onda navijam samo za Zagreb.
Ćiro-uvijek bio samo glumac i ništa više i nije mu mjesto u Zagrebu
Evidentirano
jim
Gost
« Odgovor #4 : 11. Veljača 2008, 21:44:45 »

Nadam se da niste gledali ćiroskop jer je bilo odvratno. Gost Jozo Mraović aka lički Tuđman osuđen na 3 god zatvora. Valjda znate zbog čega da ne pišem o tome. Ćiro ga svim silama brani a i pozivi gledatelja su valjda birani jer ga i oni brane, bar koliko sam gledao. 10 min koje nikad neću dobit natrag.
Evidentirano
Sandman
Senior

« Odgovor #5 : 12. Veljača 2008, 09:03:53 »

Nisam gledao. Jesu li se na kraju razgovora rukovali?
Evidentirano

"Uvijek sam al nikad do kraja.
 Večer u gradu ti donese neki lijek
 u nekom kutu gdje samoća se zbraja

Uvijek s malo premalo para.
 Kad upale se svjetla ode dim
 A miris noći opet postaje stvaran"
                                          "Bi mogo da mogu", Haustor
Neutralan
Mlađi pionir
*

« Odgovor #6 : 12. Veljača 2008, 09:07:10 »

Hahahaha, nemreš verovat. Je li mu možda pokazao ličko rukovanje! evil
Evidentirano
jim
Gost
« Odgovor #7 : 12. Veljača 2008, 12:33:33 »

Ma nisam gledao do kraja al ovo fakat nije potrebno ni ćiri a pogotovo klubu. Prije je zvao i onog lika koji je oteo i skrivao svoju djecu kod ljubavnice i onda ga je ćiro onak presretan žicao da mu otkrije formulu uspjeha kod žena. Ak sam prije imao neke minimalne simpatije prema ćiri, više ih nemam niti malo. Nek se posveti jednom ili drugom. Vidli smo kod červara i rk zagreb ovu jesen kak je to zgledalo kad je bio u saboru i vodio klub. Loše.
Evidentirano
WAZER
ČLAN UDRUGE
Senior
*

« Odgovor #8 : 12. Veljača 2008, 21:37:27 »

Sinoc mi je prijatelj sreo ciru! Veli da je bio pijan ko majka! Ko dokaz mi je pokazao sliku na mobitelu! Rekao mu je ciro nemoj prodat ibricica, na sto mu je ciro odgovorio ma boli me k***c meni ide 25 posto! Stoga ...
Evidentirano

When we are good they dont remember
When we are bad they never forget
PeaceDefender
ČLAN UDRUGE
Senior
*

« Odgovor #9 : 04. Lipanj 2010, 16:56:14 »

http://sport.dnevnik.hr/clanak/rubrika/nogomet/ciro-tvrdi-ja-cu-biti-novi-trener-liverpoola.html

Nisam mislio da bi mi se u ovom dobu mogla ukazati takva priliku', kaže Ćiro za SN. lol, koji lik, a ja ću biti trener Zagreba!!! hahaha...
Evidentirano

Medo lopove ***emo ti sve tvoje drugove iz lože svečane pi*** lopovske Medo lopove...

Contra el racismo, la represion y el futbol negocio Zagrebe, nunca caminaras solo!
 Str: [1]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006, Simple Machines Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!