|
LUANA BORGIA
Gost
|
 |
« : 18. Rujan 2007, 23:28:14 » |
|
Buenos Dias,ili lijep pozdrav s prekrasnog,olujnog,hladnog Kvarnera! Kak ste kaj,kaj ima narode ili kako bi neki rekli nacijo?Ja evo u hladnoj Rijeci uzivam,napokon,nakon burnih epizoda u svom zivotu naučila sam se i odmarati tj.,bolje reći zasluzila sam odmor!Pod burnim epizodama,mislim na sva moguca slaganja i neslaganja s svojim tzv sefovima na poslu ili bolje reći neobrazovanim i nesposobnim poslovođama,no situacija se (naravno u moju korist) dobro rijesila...No,kako i sam naslov ove teme glasi "ZAKAJ SU UKINULI MOJ FORUM POD NICKOM bea",to vam je dragi moji onaj forum malo nize dolje,zakljucan, pod nazivom (sad me nemojte hvatat za riječ) "ZA CURE KOJE BI HTJELE RASPRAVLJATI O NOGOMETASIMA ZAGREBA"....Tko li me je to ukinu i zasto,bas se cijelo vrijeme pitam,dok jednog lijepog dana nisam od jedne meni vrlo drage mi i pouzdane osobe saznala da je to napravila jedna "PREKRASNA" sponzorusa,koja zeli sve nogometase imati za sebe...tako vele...Eh, draga moja,pa ja ih ti i ne pokusavam ukrasti...Samo daj,uzmi si ih,al moje pravo na misljenje nemoj mi ukidat ili zaključavat,kao da ja tebi nesto takvo branim...ovo je čista zezancija... Dobro,tema su SPONZORUSE - Eh,jednom davno,postojala je jedna ruzna curica,(recimo da se zove Petra)mozda malo siromasna,ali iz recimo pristojne obitelji....Krenula ona u vrtic,skolu,postala popularna,plavusica,nakvarcana...markirala itd.pritom iskoristavala, dečke kojima se svidjala,al ih iskoristavala,novčano i pritom ponizavala...Taj nas lik Petra,se kasnije dosjetila,pa ulovit cu ja nogometasa,on bas nema mozga,al pravit cu se da sam zaljubljena u njega i navest cu njega das e zaljubi u mene...i tako petra,zavela jednog,pa drugog,pa treceg,posjecivala ona treninge,i nastojala upecati sto vise...i na kraju upecala (S BOKA,BOČNOG)....No,nasa djevojcica ne bijase zadovoljna niti time...uz njega svoje nogice sirila je i drugim nogometasima,(u različitim klubovima u zg) tak da bude sto popularnija medju fudbalerima...Takve nazivamo fufe...Petra je htijela sve do jednog imati,pa je tako jadnoj Bei ukinula i ovo malo trach rubrike koju je imala....zasto?pitam se!pa tak i tak je svoju čast davno okaljala...i tu storya završava...pouka: fufa ostaje fufa...daj djevojko nemoj si to dopustat i ostale mace papučarice...rušite si ugled...ak želite nogometasa,to se i drugačije može izvest,a ne širiti noge....joj moja jadosti kud je ovaj svijet otisao...
Cuh da neki frajeri (fudbaleri) uz curke ilaju i dečke...pa dal je to moguće?Malo umaču u cure,malo u dečke,,pa daj se orjentirajte...ne mora nitko znati,ali hallo,bolestine su oko vas...onda nađite jednog partnera....dajte STOPERI malo pripazite,a i NAPADAČKA tehnika ne pali uvijek....
Toliko od LUANE (mozete me zvati LULA) za ovaj tjedan...Nadam se da me stovano urednistvo nece ukinuti ili autori stranice,bila bih vama jako zahvalna ekipa....STOJKICU pomozi!!!!:))) pusa!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
Sandman
|
 |
« Odgovor #1 : 18. Rujan 2007, 23:45:51 » |
|
Bea se vratila... ljudi, čuvajte se...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
"Uvijek sam al nikad do kraja. Večer u gradu ti donese neki lijek u nekom kutu gdje samoća se zbraja Uvijek s malo premalo para. Kad upale se svjetla ode dim A miris noći opet postaje stvaran" "Bi mogo da mogu", Haustor
|
|
|
|
davor
|
 |
« Odgovor #2 : 19. Rujan 2007, 00:04:19 » |
|
ajme svasta... petra, sram te bilo... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
mamaNKZAGREB
|
 |
« Odgovor #3 : 19. Rujan 2007, 00:11:54 » |
|
Mene samo zanima zakaj misliš da SVI nogometaši nemaju mozga? Ili je to misli Petra? Ili Bea? Ili možda Luana ili... Sva sam se pogubila 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Kad ti život donese limune, zatraži tequilu i sol.
|
|
|
|
mishkin
|
 |
« Odgovor #4 : 19. Rujan 2007, 00:21:50 » |
|
Buenos Dias,ili lijep pozdrav s prekrasnog,olujnog,hladnog Kvarnera! Kak ste kaj,kaj ima narode ili kako bi neki rekli nacijo?Ja evo u hladnoj Rijeci uzivam,napokon,nakon burnih epizoda u svom zivotu naučila sam se i odmarati tj.,bolje reći zasluzila sam odmor!Pod burnim epizodama,mislim na sva moguca slaganja i neslaganja s svojim tzv sefovima na poslu ili bolje reći neobrazovanim i nesposobnim poslovođama,no situacija se (naravno u moju korist) dobro rijesila...No,kako i sam naslov ove teme glasi "ZAKAJ SU UKINULI MOJ FORUM POD NICKOM bea",to vam je dragi moji onaj forum malo nize dolje,zakljucan, pod nazivom (sad me nemojte hvatat za riječ) "ZA CURE KOJE BI HTJELE RASPRAVLJATI O NOGOMETASIMA ZAGREBA"....Tko li me je to ukinu i zasto,bas se cijelo vrijeme pitam,dok jednog lijepog dana nisam od jedne meni vrlo drage mi i pouzdane osobe saznala da je to napravila jedna "PREKRASNA" sponzorusa,koja zeli sve nogometase imati za sebe...tako vele...Eh, draga moja,pa ja ih ti i ne pokusavam ukrasti...Samo daj,uzmi si ih,al moje pravo na misljenje nemoj mi ukidat ili zaključavat,kao da ja tebi nesto takvo branim...ovo je čista zezancija... Dobro,tema su SPONZORUSE - Eh,jednom davno,postojala je jedna ruzna curica,(recimo da se zove Petra)mozda malo siromasna,ali iz recimo pristojne obitelji....Krenula ona u vrtic,skolu,postala popularna,plavusica,nakvarcana...markirala itd.pritom iskoristavala, dečke kojima se svidjala,al ih iskoristavala,novčano i pritom ponizavala...Taj nas lik Petra,se kasnije dosjetila,pa ulovit cu ja nogometasa,on bas nema mozga,al pravit cu se da sam zaljubljena u njega i navest cu njega das e zaljubi u mene...i tako petra,zavela jednog,pa drugog,pa treceg,posjecivala ona treninge,i nastojala upecati sto vise...i na kraju upecala (S BOKA,BOČNOG)....No,nasa djevojcica ne bijase zadovoljna niti time...uz njega svoje nogice sirila je i drugim nogometasima,(u različitim klubovima u zg) tak da bude sto popularnija medju fudbalerima...Takve nazivamo fufe...Petra je htijela sve do jednog imati,pa je tako jadnoj Bei ukinula i ovo malo trach rubrike koju je imala....zasto?pitam se!pa tak i tak je svoju čast davno okaljala...i tu storya završava...pouka: fufa ostaje fufa...daj djevojko nemoj si to dopustat i ostale mace papučarice...rušite si ugled...ak želite nogometasa,to se i drugačije može izvest,a ne širiti noge....joj moja jadosti kud je ovaj svijet otisao...
Cuh da neki frajeri (fudbaleri) uz curke ilaju i dečke...pa dal je to moguće?Malo umaču u cure,malo u dečke,,pa daj se orjentirajte...ne mora nitko znati,ali hallo,bolestine su oko vas...onda nađite jednog partnera....dajte STOPERI malo pripazite,a i NAPADAČKA tehnika ne pali uvijek....
Toliko od LUANE (mozete me zvati LULA) za ovaj tjedan...Nadam se da me stovano urednistvo nece ukinuti ili autori stranice,bila bih vama jako zahvalna ekipa....STOJKICU pomozi!!!!:))) pusa!
Gle LUANA, ak te netko kuži onda sam to ja.. Ja te barem razumijem..  Ti si još jedna neshvaćena duša, neshvaćeni genije... Al', pošto si ti "ta", mislim da je najbolje da tu svoju priču nekak ovaplotiš, pa bi bilo možda najsvrsishodnije da napišeš neku priču, da Nam se svima determiniraš... Možda ti jednom objave i knjigu.. 
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: 19. Rujan 2007, 00:23:27 mishkin »
|
Evidentirano
|
" Smetao sam mnogima,djelovao previše samostalno. Ja nemam svoju grupu koja me gura. Ja sam Hrvat,zagrepčanin. Nemam nikakve zemljake jer mi zagrepčani nemamo nikoga. "
|
|
|
|
pjesnik
Gost
|
 |
« Odgovor #5 : 19. Rujan 2007, 00:34:24 » |
|
Luana daj si ti lijepo uzmi našeg Mishkina. Nije nogometaš ali je lijep,pametan i proglašen za najljepšeg navijača. E i još lijepo pjeva, da ga samo čuješ na jubitou. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
tanads
ČLAN UDRUGE
Junior

|
 |
« Odgovor #6 : 19. Rujan 2007, 09:21:17 » |
|
I ja bi ti Luana predložio našeg ULTRAS MIshkina. Dobro, nogometaš nije neki, teško zabija...gol, ali tak je lep i dobru muziku sluša i pristojan je i ima posao i voli žene i vjeran je ...i planinari nedjeljom na Sljemenu. Posljednji zagrebački romantičar. Angelsice ga obožavaju, uskoro će na standardu osvanut. I moj je prijatelj.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
pjesnik
Gost
|
 |
« Odgovor #7 : 19. Rujan 2007, 11:03:33 » |
|
Ali nije loša ideja izabrati i Tanadsa,zgodan dobar frend s Mishkinom ko zna možda te iznenede zajedno. Stvaraju čuda.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
njezo
Global Moderator
Kadet

|
 |
« Odgovor #8 : 19. Rujan 2007, 11:37:39 » |
|
Tko god (ili koja god) je ukinuo/la topic, sram ga/ju bilo... a ne znam kako ti Stole moze pomoc kad ga prizivas u uvodnom postu ali prenest cu mu tvoju poruku...  P.S. ako se ne varam, bio je link na neke tvoje postove na nekom drugom forumu... slicna spika... EDIT: da se nadovezem, saljem link na isti... prva tema gore!!! (P.S. ne da mi se regati da citam)... http://www.nk-varteks.com/forum/index.php?PHPSESSID=aec80796dd6f4461ed7b8e9b6050a9f6&board=18.0
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: 19. Rujan 2007, 11:56:06 njezo »
|
Evidentirano
|
__________________________________________ Nista u klubu nije toliko lose da ne bi moglo biti gore!
|
|
|
|
LUANA BORGIA
Gost
|
 |
« Odgovor #9 : 19. Rujan 2007, 14:45:05 » |
|
JUTRO....ili dobar dan...kako kome...ovdje se cak ne mogu ni nadovezat na nesto,jer nema nikakvih provokacija,osim na neka imena koja se ovdje odnose kao da su u vezi s mnom...al tko zna mozda,nikad se ne zna...pa blagi boze,pa ja ovdje nikoga ne poznajem....da li da objavim knjigu ili ne....hm,jos prikupljam informacije...dobra je to ideja,al mislim da se nece prodavati na kiosku ili u mercatoru uz mesne preradjevine kao knjiga Lane Bjondic-Zivot na visokoj peti (boze me sacuvaj) ne,ona bu isla po narudzbi....plati pa dobijes....ili negdje u knjizarici nekoj finoj za pristojnu cijenu,dostupnu i običnom puku....zvala bi se "Prljave igrice IGRAČA Nk Zagreba",mozda bi saznali sve ono kaj vas zanima.....ali o tome jos razmisljam....Kaj se tiče linka na Nk Varteks,mislim dječica uvijek znaju iskreno odgovoriti na sve pa tako i na ovo,nema im premca....Znate da se ludo zabavljam pišući ovako nesto....Nikad neću reci kaj znam,al mozda odgonetnete iz mojih rečenica,ak ste imalo promućurni....Brodić,a tko li je to?PETRA,mislim jedan izmisljeni lik,kaj postoji i prava PETRA u toj priči?Ako da,voljela bih odgovor....Očito joj kvocijent inteligencije i nije jača strana....Eto,jos jedno malo pitanjce,zakaj ste ukinuli moj prvi post?Nesto nije stimalo ili....?Sad lijepo sjedim i pijem kavicu i pusim,razmisljajuci kaj da vam napisem,jer mi je moć koncentracije odkad su "igrači" počeli gubiti jako slaba....Nedavno sretoh jednu sponzorusu,kaze da je visjela na treninzima dok nije nasla pravog tj. dok nije upecala nekog....Pitah je "kak ti se da trositi vrijeme na treninge tj.na gledanje" na sto ce ona, "a kaj cu,nemam pametnijeg posla, treba mi dečko koji ima love"....mislim,dakle, pa to mozes pronaći sjedeci i u Khali, ili na mjestima tog tipa....Uopće ne mislim o nekim urotama da se kroje protiv mene....pa ne poznajem nikoga da bi se zamjerila,al očito netko u mojim tekstovima pronalazi nesto sto bi moglo utjecati na njegovu-zinu tastinu....hm....cudno!No,kaj sjedite na tribinama,gledate gurače lopte,kaj nisu zanimljivi....ima ih dosta zanimljivih,barem fizički,neki su ostavili dojam čak i na mene,al takvi obično nisu u prvoj postavi....hahha,mislim ima onih i koji jesu,ali eto....necu biti mala garava,posjetiteljica,ima takvih puno....Kaj se tiče izjave da su nogometasi glupi,ja to nisam napisala...ni u jednom retku gore navedenog teksta...ima nas i glupih i pametnih,kaj ne....to je općenito....i tko je najgluplji?  :?Morat cu i ja u posjet treninzima,pa kako cu upoznati nekog jako zanimljivog?no,grem vam ja za danas!pusa od vlatke pokos! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
broda
Gost
|
 |
« Odgovor #10 : 19. Rujan 2007, 15:20:39 » |
|
Eto, konektirah se ja! Ali, hajdemo ovako, ovo je Prvo i poslijednje upozorenje! Ukoliko netko na ovome forumu više ikada spomene moje prezime u kontekstu koji sa mnom nema veze, tada ću zadovoljštinu potažiti na sudu. O da, znam da nije nimalo slučajno da me se baš sada kada se zahuktala predizborna kampanja spominje i proziva!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
njezo
Global Moderator
Kadet

|
 |
« Odgovor #11 : 19. Rujan 2007, 21:59:53 » |
|
@ Bea alias Luana & Broda - Ako imate kaj za rijesit, to mozete preko pp-a ili uzivo... Bea, Luana ili tko vec, samo da te podsjetim da je po pravilima zabranjeno iznosenje privatnih podataka o forumasima!Da rezimiram, nema "podhebavanja" na finjaka i preko foruma! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
__________________________________________ Nista u klubu nije toliko lose da ne bi moglo biti gore!
|
|
|
|
Sandman
|
 |
« Odgovor #12 : 19. Rujan 2007, 23:38:10 » |
|
@ Bea alias Luana & Broda - Ako imate kaj za rijesit, to mozete preko pp-a ili uzivo... Bea, Luana ili tko vec, samo da te podsjetim da je po pravilima zabranjeno iznosenje privatnih podataka o forumasima!Da rezimiram, nema "podhebavanja" na finjaka i preko foruma!  O kojem to forumašu? Koliko ja znam, nemamo nikakvu Petru na forumu. Ili sam nekaj fulao?  A btw, pogledajte onu silu postova u Beinom a.k.a. Luaninom topicu na varteksovom forumu... 34 strane, da ne povjeruješ... Ah da, i ne svađaju se Brodić i Luana-formerly-known-as-Bea nego to Brodić odgovara na Zagyin post, koliko sam shvatio...
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: 19. Rujan 2007, 23:42:17 Sandman »
|
Evidentirano
|
"Uvijek sam al nikad do kraja. Večer u gradu ti donese neki lijek u nekom kutu gdje samoća se zbraja Uvijek s malo premalo para. Kad upale se svjetla ode dim A miris noći opet postaje stvaran" "Bi mogo da mogu", Haustor
|
|
|
|
LUANA BORGIA
Gost
|
 |
« Odgovor #13 : 20. Rujan 2007, 00:40:00 » |
|
Pa kaj ja nekoga pod......m?Ne poznajem nikakbog brodu,brodica!Na Varteksovom forumu sam popularna,hahaha,u negativnom smislu,obično,hahaha....kaj mislite da ja radim za badava:) zekam se....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Zagy
Gost
|
 |
« Odgovor #14 : 20. Rujan 2007, 08:05:22 » |
|
Ah da, i ne svađaju se Brodić i Luana-formerly-known-as-Bea nego to Brodić odgovara na Zagyin post, koliko sam shvatio...
Za mir u kući, ja sam taj svoj post obrisala, sad svi mogu mirno disati.. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|