Hamenaglar
Stariji pionir

|
 |
« Odgovor #30 : 22. Siječanj 2009, 17:13:25 » |
|
zašto nam je otišao Kruno on nam je bio sve što smo imali najbolji strijelac a sad nadam se da će se za to pobrinut neko drugi...Vugrinec,Krstanović,Piškor...  Na krstanovica se ja ne nadam previse. Vuga je sada jedina kvaliteta u nasem klubu.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
cipra
ČLAN UDRUGE
Senior

Tu sam rođen ja, podno Sljemena...
|
 |
« Odgovor #31 : 01. Ožujak 2009, 07:57:08 » |
|
Da li je lovrek otišao na posudbu u rusiju, ne mogu naći potvrdu te vijesti? Pisalo se da ide u Khimki iz Moskve.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Mediću odlazi! Utopi se u Čikoli!
|
|
|
PeaceDefender
ČLAN UDRUGE
Senior

|
 |
« Odgovor #32 : 04. Travanj 2009, 21:02:57 » |
|
Krunoooo, vrati se!!!!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Medo lopove ***emo ti sve tvoje drugove iz lože svečane pi*** lopovske Medo lopove...
Contra el racismo, la represion y el futbol negocio Zagrebe, nunca caminaras solo!
|
|
|
|
Nosorog352
Gost
|
 |
« Odgovor #33 : 22. Rujan 2009, 13:03:37 » |
|
Već je netko to spomenuo ovdje danas, ali zaista je zanimljivo da nitko, ali baš nitko nije prokomentirao povratak najboljeg strijelca N.K. Zagreba u zadnjem desetljeću u svoj matični klub. Pa ljudi...ako nas on ne spasi neće nitko. Bilo bi OK kad bi na prvoj tekmi netko došao na teren i dao mu nešto, ne znam kaj. Ali malo previše ste se počeli nadmudrivat međusobno pa valjda nemate vremena za "nogometne vijesti". Šteta. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
alleycatWAZ
ČLAN UDRUGE
Senior

|
 |
« Odgovor #34 : 22. Rujan 2009, 13:22:59 » |
|
Ah, ah.. Uvijek smo neš krivi.. Ne nadmudrujemo se mi međusobno nego sa onima koji su otišli od nas (pitaj boga šta im bi) i koji sad izmišljaju probleme i nama ih nameču... Mi smo mala udruga, nemrete očekivat da se stigne napravit baš sve šta se zamisli, nismo mi Irriducibili. Ali hvala na prijedlogu, samo nastavi doprinosit radu ove skromne Udruge.  Naravno da smo happy zbog Krune i to ćemo sigurno iskomunicirat s njim, najvjerojatnije prirodno, na utakmici.. Dobrodošao doma Kruno!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
.1.4.8.4.
|
|
|
WAZER
ČLAN UDRUGE
Senior

|
 |
« Odgovor #35 : 22. Rujan 2009, 14:17:46 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
When we are good they dont remember When we are bad they never forget
|
|
|
astraeus
Global Moderator
Senior

|
 |
« Odgovor #36 : 22. Rujan 2009, 14:33:18 » |
|
? Tražila me i Rijeka. Njezina ponuda bila je korektna, no Zagreb mi je bio ispred svih. To je moj klub. Još moramo uvjete o kojima smo se dogovorili staviti na papir i sve će biti riješeno.
Istina, Kruno je možda i najveći igrač Zagreba u novijoj povijesti, kad se u obzir uzme odanost klubu, fair play i igračka kvaliteta.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
"Although it is not true that all conservatives are stupid, it is true that most stupid people are conservative." - John Stuart Mill
"Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from religious conviction." - Blaise Pascal
|
|
|
|
somun
|
 |
« Odgovor #37 : 22. Rujan 2009, 14:38:06 » |
|
Bilo bi OK kad bi na prvoj tekmi netko došao na teren i dao mu nešto, ne znam kaj.
Ovak nekaj slično sam ja napisao za Mujdžu kad je odlazio. Nije nužno da to bude na terenu ali uhvati ga se prije, poslije treninga, pokloni mu se šal ili majica ili bilo kaj od Bijelih anđela, slika ga se s tim i onda to stavi tu na stranicu. Osim kaj se Lovreku pokazuje koliko ga se cijeni ovdje, to je u neku ruku čak i marketing za udrugu jer ipak je Kruno faca. Nadam se da ćete probat napravit nekaj slično ovim našim prijedlozima
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
jimmyfloyd2
Gost
|
 |
« Odgovor #38 : 22. Rujan 2009, 16:05:59 » |
|
No, Lovrek je htio izdvojiti još jednog čovjeka koji je odigrao značajnu ulogu u cijeloj priči.
? To je predsjednik kluba Dražen Medić koji je bio korektan prema meni od prvog trenutka i zapravo mi je dao priliku. Nadam se da ću mu vratiti na terenu pogocima i da ćemo zaokružiti lijepu priču. Eh, da je barem bio u klubu kad sam bio klinac, siguran sam da bih napravio veću karijeru.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
astraeus
Global Moderator
Senior

|
 |
« Odgovor #39 : 23. Rujan 2009, 07:58:45 » |
|
Bilo bi OK kad bi na prvoj tekmi netko došao na teren i dao mu nešto, ne znam kaj.
Pusu?  Ovak nekaj slično sam ja napisao za Mujdžu kad je odlazio. Nije nužno da to bude na terenu ali uhvati ga se prije, poslije treninga, pokloni mu se šal ili majica ili bilo kaj od Bijelih anđela, slika ga se s tim i onda to stavi tu na stranicu. Osim kaj se Lovreku pokazuje koliko ga se cijeni ovdje, to je u neku ruku čak i marketing za udrugu jer ipak je Kruno faca. Nadam se da ćete probat napravit nekaj slično ovim našim prijedlozima
Šalu nastranu, potpuno se slažem s tobom i nadam se da će se nešto takvo i realizirati. Zaslužio je čovjek...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
"Although it is not true that all conservatives are stupid, it is true that most stupid people are conservative." - John Stuart Mill
"Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from religious conviction." - Blaise Pascal
|
|
|
|
DP2
|
 |
« Odgovor #40 : 23. Rujan 2009, 08:31:40 » |
|
? Tražila me i Rijeka. Njezina ponuda bila je korektna, no Zagreb mi je bio ispred svih. To je moj klub.
Lijepo je da se kod vas napokon dešava nešto pozitvno,ali da je Rijeka htjela dati novce koje je tražio... Uglavno,nek mu je sa srećom u nastavku karijere;dečo je zaslužio.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Ljudi koji hodaju po marginama društva, žive slobodnije.
|
|
|
cipra
ČLAN UDRUGE
Senior

Tu sam rođen ja, podno Sljemena...
|
 |
« Odgovor #41 : 23. Rujan 2009, 21:33:29 » |
|
Igrači koji poštuju ovaj klub raritetni su primjerci, i sigurno da nam svima godi da će se vratiti ovakav igrač kao što je kruno. Ima predispozicije da postane legenda kluba. Mislim da će i vugi sad biti lakše igrati sa nekim ko zna.
Sumnjam da će zaigrati protiv šibenika, jer dobiti čiste papire iz turske lige, pa onda proći birokraciju HNS-a nije lagan zadatak.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Mediću odlazi! Utopi se u Čikoli!
|
|
|
Hamenaglar
Stariji pionir

|
 |
« Odgovor #42 : 23. Rujan 2009, 23:27:11 » |
|
Ja sumnjam da ce zaigrati prije proljeca, ipak nije prosao pripreme, nije imao klub i sl. Sasvim sigurno ce igrati on i sada na jesen, ali ja njegov pravi doprinos ocekujem tek na proljece, a onda opet mogu vikati: "Lovreka u repku".
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Cekicar
|
 |
« Odgovor #43 : 24. Rujan 2009, 12:47:37 » |
|
Ništa od promoviranja Krune u petak, sad je to sigurno....Piškor bu riješio tekmu ziher! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Po novim pravilima foruma nije dopušteno imati fotku u sigu (potpisu koji ide iza svakog vašeg posta), jer to ometa vidljivost topica. Molim vas da to uklonite.
|
|
|
|
Cekicar
|
 |
« Odgovor #44 : 17. Veljača 2010, 09:17:02 » |
|
Evo Kruno malo otvorio dušu.....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Po novim pravilima foruma nije dopušteno imati fotku u sigu (potpisu koji ide iza svakog vašeg posta), jer to ometa vidljivost topica. Molim vas da to uklonite.
|
|
|
|