|
bold
Gost
|
 |
« Odgovor #15 : 09. Siječanj 2008, 16:16:20 » |
|
Evo prijedlog za nedjelju:
KRUNO OZDRAVI, UZ TEBE SMO! WAZ
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
Sandman
|
 |
« Odgovor #16 : 09. Siječanj 2008, 17:55:57 » |
|
Definitivno bi trebalo napraviti i poruku i pismo podrške. Čak mi je palo na pamet da bi ga tijekom njegova oporavka mogla posjetiti neka manja skupina nas, recimo članovi uprave da mu prenesu naše pozdrave i želje za što bržim oporavkom... što vi mislite?
"Uz tebe smo, Kruno" mi se čini kao dobar natpis za poruku.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
"Uvijek sam al nikad do kraja. Večer u gradu ti donese neki lijek u nekom kutu gdje samoća se zbraja Uvijek s malo premalo para. Kad upale se svjetla ode dim A miris noći opet postaje stvaran" "Bi mogo da mogu", Haustor
|
|
|
|
pjesnik
Gost
|
 |
« Odgovor #17 : 09. Siječanj 2008, 19:53:34 » |
|
Lako je za nas i pismo potpore,žao mi je Kruneka ali je pitanje da li je i Mediću i da li će pokazati dali je gospodin i platiti liječenje jer je Kruno igrao sa srcem ili će ga odjebati i pokazati konačno svoje pravo lice.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
The fan
Gost
|
 |
« Odgovor #18 : 09. Siječanj 2008, 21:36:41 » |
|
Evo šta ja mislim o Lovrekovoj ozljedi: Prednosti:povećavaju se šanse za ostanak Krune! Mane:Ipak je to ozljeda,kruno će biti tužan ako ne ode nikamo...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
bold
Gost
|
 |
« Odgovor #19 : 10. Siječanj 2008, 08:14:33 » |
|
Lako je za nas i pismo potpore,žao mi je Kruneka ali je pitanje da li je i Mediću i da li će pokazati dali je gospodin i platiti liječenje jer je Kruno igrao sa srcem ili će ga odjebati i pokazati konačno svoje pravo lice.
Klub (čitaj Medić), platio je liječenje Miškoviću nakon također loma ligamenata na Poljudu. Kao izliječen je dobio papire kao slobodan igrač. Nimalo ne sumnjam u angažman kluba i u ovom slučaju.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
bold
Gost
|
 |
« Odgovor #20 : 10. Siječanj 2008, 09:02:42 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
alleycat
Gost
|
 |
« Odgovor #21 : 10. Siječanj 2008, 11:38:13 » |
|
Oho, vidim da ste se svi pretrgli od prijedloga za poruku Kruni... Da ne pričam o ponudama za pomoč u izradi, nabavci materijala......................... Pa bi, kad je već toliko entuzijazma, mogli napravit neš ovak: http://img85.imageshack.us/img85/775/mittel312pj6.jpg(werderovci za Ivana Klasnića)
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Jimmy Floyd
Gost
|
 |
« Odgovor #22 : 10. Siječanj 2008, 13:13:05 » |
|
halo pjesnice, kao sto ti pokazujes pravo lice ili?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
alleycat
Gost
|
 |
« Odgovor #23 : 10. Siječanj 2008, 13:54:42 » |
|
halo pjesnice, kao sto ti pokazujes pravo lice ili? Jimmy, a jel ova tvoja nova slika na avataru tvoje pravo lice?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Jimmy Floyd
Gost
|
 |
« Odgovor #24 : 10. Siječanj 2008, 14:02:27 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
pjesnik
Gost
|
 |
« Odgovor #25 : 10. Siječanj 2008, 15:40:46 » |
|
halo pjesnice, kao sto ti pokazujes pravo lice ili? Ne znam što je autor htio reći pa bi molio objašnjenje posta, ako nije problem. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
M.P.Thompson
Gost
|
 |
« Odgovor #26 : 15. Siječanj 2008, 09:15:31 » |
|
Izgleda da će se Lovrek prije oporaviti od ove teške ozljede nego što smo mislili. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
bold
Gost
|
 |
« Odgovor #27 : 15. Siječanj 2008, 11:02:11 » |
|
Izgleda da će se Lovrek prije oporaviti od ove teške ozljede nego što smo mislili.  Daj Bože!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
The fan
Gost
|
 |
« Odgovor #28 : 04. Veljača 2008, 09:15:27 » |
|
Mah,žao mi je Lovreka,tako odličan igrač,a sada ima sve manje šanse da se od toga okoristi,šta se mene tiče neka odena ljeto,čist zato da se ta žalopojka oko njega završi,a i zaslužio je da ode...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
volim zagreb_0014
Gost
|
 |
« Odgovor #29 : 03. Siječanj 2009, 21:43:53 » |
|
zašto nam je otišao Kruno on nam je bio sve što smo imali najbolji strijelac a sad nadam se da će se za to pobrinut neko drugi...Vugrinec,Krstanović,Piškor... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|