cipra
ČLAN UDRUGE
Senior

Tu sam rođen ja, podno Sljemena...
|
 |
« Odgovor #150 : 11. Veljača 2010, 19:12:03 » |
|
Igramo previše kola u sezoni, pa nam se zato ovo događa.
Prava istina je da klubovi nemaju para za platiti ljude da počiste snijeg, nemaju grijanja a brijem da im ni traktorčići ne rade.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Mediću odlazi! Utopi se u Čikoli!
|
|
|
|
|
WAZER
ČLAN UDRUGE
Senior

|
 |
« Odgovor #151 : 12. Veljača 2010, 12:41:52 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
When we are good they dont remember When we are bad they never forget
|
|
|
astraeus
Global Moderator
Senior

|
 |
« Odgovor #152 : 12. Veljača 2010, 15:18:05 » |
|
Zanimljivo je da su protiv odgode bili jedino Zagreb i Hajduk...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
"Although it is not true that all conservatives are stupid, it is true that most stupid people are conservative." - John Stuart Mill
"Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from religious conviction." - Blaise Pascal
|
|
|
PeaceDefender
ČLAN UDRUGE
Senior

|
 |
« Odgovor #153 : 13. Veljača 2010, 00:13:41 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Medo lopove ***emo ti sve tvoje drugove iz lože svečane pi*** lopovske Medo lopove...
Contra el racismo, la represion y el futbol negocio Zagrebe, nunca caminaras solo!
|
|
|
astraeus
Global Moderator
Senior

|
 |
« Odgovor #154 : 15. Veljača 2010, 11:18:21 » |
|
Šou u Osijeku: Sudac psuje majku, tribine plješću!http://www.net.hr/sport/page/2010/02/15/0249006.html?pos=n1Ma kakav Liverpool, ma kakav Arsenal...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
"Although it is not true that all conservatives are stupid, it is true that most stupid people are conservative." - John Stuart Mill
"Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from religious conviction." - Blaise Pascal
|
|
|
WAZER
ČLAN UDRUGE
Senior

|
 |
« Odgovor #155 : 19. Veljača 2010, 22:11:49 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
When we are good they dont remember When we are bad they never forget
|
|
|
PeaceDefender
ČLAN UDRUGE
Senior

|
 |
« Odgovor #156 : 20. Veljača 2010, 12:45:40 » |
|
Znači, ostala nam još jedna sezona u Prvoj, a onda pravac Druga!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Medo lopove ***emo ti sve tvoje drugove iz lože svečane pi*** lopovske Medo lopove...
Contra el racismo, la represion y el futbol negocio Zagrebe, nunca caminaras solo!
|
|
|
cipra
ČLAN UDRUGE
Senior

|
 |
« Odgovor #157 : 21. Veljača 2010, 10:23:05 » |
|
Gdje je još ljeto 2011?! Ovaj dio teksta je puno aktualniji:
Zanimljivo, od drugoligaša samo su četiri predala zahtjev za prvoligašku licencu: Hrvatski dragovoljac, Split, Solin i Mosor, neki s vrlo dvojbenim referencama. Ako ih ne bi bilo 16 s 'položenim ispitom', već od srpnja imali bismo užu ligu. Koliko? Eh to je sada postalo upitno. Odlukom Skupštine automatski bi se igrala Liga 12, čak i da 15 klubova dobije licencu za najviši rang. Međutim, Izvršni odbor jučer je odlučio zatražiti od Skupštine da mu prepusti ovlasti odlučivanje dođe li to takvog raspleta. Zato Srebrić kaže: - Tko zna bi li krenula Liga 12. Mogla bi i 14, pa čak i 10 ne bude li dovoljno sudionika s potrebnim kriterijima.
Sustav nadmetanja mora se izglasati godinu unaprijed ako ide redovnom procedurom, no licence sudbine kroje i preko reda.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
astraeus
Global Moderator
Senior

|
 |
« Odgovor #158 : 01. Ožujak 2010, 13:13:08 » |
|
Poziv upomoć! Žene, spasite naš nogomethttp://www.vecernji.hr/sport/nogomet/poziv-upomoc-zene-spasite-nas-nogomet-clanak-103563Glup naslov, ali dobar tekst. Sviđa mi se posljednji odlomak: "Vlada RH trebala bi donijeti novi zakon o sportu, inzistirati na privatizaciji klubova i odjeljivanju profesionalnog od amaterskog sporta. U HNL-u ne bi trebao igrati ni jedan klub koji nije u stanju zaraditi novac da bi se financirao. Dosta je loptanja s državnim i novcem poreznih obveznika."
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
cipra
ČLAN UDRUGE
Senior

|
 |
« Odgovor #159 : 22. Ožujak 2010, 14:28:38 » |
|
Važna novost! Liga završava dva dana ranije, radi mlade repke  Zadnje kolo i tekma u Zadru, dakle, u četvrtak.Preneseno sa Prve hnl. "Ipak, osim poslovnog dijela, donijete su i neke odluke iz domene natjecanja. Tako je definitivno potvrđena ranija suglasnost klubova na raniji završetak prvenstva kako bi se ostavilo više vremena za okupljanje reprezentativaca U-21 i priprema za odigravanje važne kvalifikacijske utakmice protiv Slovačke koja je na rasporedu 19. svibnja. Zbog toga će se utakmice zadnjeg 30. kola umjesto u subotu 15.05. odigrati u četvrtak 13. svibnja dakle prvenstvo će završiti dva dana ranije od kalendarom natjecanja planiranog termina."
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
PeaceDefender
ČLAN UDRUGE
Senior

|
 |
« Odgovor #160 : 04. Travanj 2010, 16:46:49 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
PeaceDefender
ČLAN UDRUGE
Senior

|
 |
« Odgovor #161 : 13. Travanj 2010, 11:48:18 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
cipra
ČLAN UDRUGE
Senior

|
 |
« Odgovor #162 : 14. Travanj 2010, 07:59:01 » |
|
Igor Pamić se savršeno uklapa u hrvatski nogomet, dapače, nastavljač je tradicije velikih djelatnika koji podižu standarde sporta i sportskog ponašanja u našoj sve boljoj ligi. Na prošloj tekmi je ozlijedio golmana u svlačionici sa pločom za crtanje rasporeda (ako nisam dovoljno dobro objasnio, to je ona ploča koju je Šestić radio 6 tjedana). On tvrdi da je lupio šakom po njoj, a igrači su tvrdili da ju je bacio na Sunaru. Bilo kako bilo, golman je završio s rukom u zavoju.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
brutek
|
 |
« Odgovor #163 : 19. Travanj 2010, 11:32:59 » |
|
ne znam gdje da ovo postavim, pa ću ovdje jedna zanimljivost trenutnog stanja na ljestvici strijelaca 1.hnl: 1.MANDŽUKIĆ MARIO DINAMO 14 2.VUGRINEC DAVOR ZAGREB 14 3.MORALES PEDRO DINAMO 13 4.IBRIČIĆ SENIJAD HAJDUK 12 5.BADELJ MILAN DINAMO 11 6.BULE NINO LOKOMOTIVA 11
osim moralesa, što je i razumljivo, svi su barem dječomično naši igrači, što stasali (badelj), što afirmirani (mandžukić, ibričić, bule) i trenutni (vugrinec) visoko je sa 7 golova i đalović
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
PeaceDefender
ČLAN UDRUGE
Senior

|
 |
« Odgovor #164 : 19. Travanj 2010, 18:05:29 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|