astraeus
Global Moderator
Senior

|
 |
« Odgovor #1710 : 20. Srpanj 2010, 11:10:07 » |
|
Hm...ništa novo prema tome što kažeš...i ranije je Medić davao takve izjave... U svakom slučaju hvala na informaciji, ako netko nađe i online verziju teksta...dapače.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
"Although it is not true that all conservatives are stupid, it is true that most stupid people are conservative." - John Stuart Mill
"Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from religious conviction." - Blaise Pascal
|
|
|
|
|
|
Mladen
|
 |
« Odgovor #1711 : 20. Srpanj 2010, 13:53:45 » |
|
Da nista novo ni u tekstu ali da procitate ako mozete.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Mladen
|
 |
« Odgovor #1712 : 20. Srpanj 2010, 20:11:14 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
astraeus
Global Moderator
Senior

|
 |
« Odgovor #1713 : 21. Srpanj 2010, 08:00:00 » |
|
U proteklih sam deset godina u Hrvatskoj bio tek godinu i pol u Osijeku, sve ostalo sam bio vani i moja su razmišljanja i dalje bila vezana za inozemstvo. Bio sam blizu realizacije jednog takvog angažmana, ali jedan poziv predsjednika Medića kod mene je pobudio interes i u ovaj sam posao ušao s entuzijazmom početnika. Ono što me fascinira je karizma (slatkorječivost?) našeg M. Svaki trener koji ovdje dođe oduševljen je (ili samo glumi?) organiziranošću kluba, vizijom, itd. i vrlo je entuzijastičan na početku. Ne mogu reći da mi se to ne sviđa... Ono što me zabrinjava je rečenica da će najveći teret zabijanja golova morati iznijeti Krstanović. Ne znam koliko nam to puno šanse daje. S druge strane, Šušak je uvjeren da je Sukaj pravo pojačanje i kaže da ide u špicu čim bude spreman. Do tada je tamo valjda Abdurahimi. Da li je Sukaj igrao u prijateljskim utakmicama? Koliko ja znam protiv Stupnika nije...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
"Although it is not true that all conservatives are stupid, it is true that most stupid people are conservative." - John Stuart Mill
"Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from religious conviction." - Blaise Pascal
|
|
|
tanads
ČLAN UDRUGE
Junior

|
 |
« Odgovor #1714 : 21. Srpanj 2010, 08:45:45 » |
|
U proteklih sam deset godina u Hrvatskoj bio tek godinu i pol u Osijeku, sve ostalo sam bio vani i moja su razmišljanja i dalje bila vezana za inozemstvo. Bio sam blizu realizacije jednog takvog angažmana, ali jedan poziv predsjednika Medića kod mene je pobudio interes i u ovaj sam posao ušao s entuzijazmom početnika. Ono što me fascinira je karizma (slatkorječivost?) našeg M. Svaki trener koji ovdje dođe oduševljen je (ili samo glumi?) organiziranošću kluba, vizijom, itd. i vrlo je entuzijastičan na početku. Ne mogu reći da mi se to ne sviđa... a jel ti inače čitaš te intervjue s drugim trenerima,igračima? kaj bi trebao reć trener koji je tek došao i čeka plaću svaki mjesec? trla baba lan, kaže narod.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
astraeus
Global Moderator
Senior

|
 |
« Odgovor #1716 : 21. Srpanj 2010, 11:39:53 » |
|
Ma znam, ali moram se hvatati i za najmanju slamku optimizma u ovakvoj situaciji, da očuvam prisebnost i navijački elan.
Sviđa mi se ovaj tekst najave sezone, djeluje mi vrlo kvalitetno i realno napisan.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Mladen
|
 |
« Odgovor #1717 : 21. Srpanj 2010, 11:46:32 » |
|
Da. Sam nisam znao da je otisao i Stjepan Babic. Znaci ostal je samo mali Babic junior. Ne kuzim zasto u najavama nitko ne spominje Petkovica ko povratnika s posudbe i moguceg napadaca. Mali nije los.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
jimmyfloyd2
Gost
|
 |
« Odgovor #1718 : 22. Srpanj 2010, 16:05:17 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ronny
|
 |
« Odgovor #1719 : 22. Srpanj 2010, 16:36:22 » |
|
čito danas u SN da potpisuje neki brazilac, desni bočni... kao bio u nurnbergu...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ronny
|
 |
« Odgovor #1720 : 23. Srpanj 2010, 00:18:55 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Mladen
|
 |
« Odgovor #1721 : 23. Srpanj 2010, 11:03:45 » |
|
Anderson?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Mladen
|
 |
« Odgovor #1722 : 23. Srpanj 2010, 11:05:32 » |
|
A da - mozda se jednog dana vrati ko Vuga u Varazdin. I sam je Lovrek rekel da zeli zavrsit karijeru u Zagrebu no dotle moramo izgurat s Krstom 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
WAZER
ČLAN UDRUGE
Senior

|
 |
« Odgovor #1723 : 23. Srpanj 2010, 11:31:40 » |
|
A da - mozda se jednog dana vrati ko Vuga u Varazdin. I sam je Lovrek rekel da zeli zavrsit karijeru u Zagrebu no dotle moramo izgurat s Krstom  I Nadarevic je rekao da bi se volio jednom vratit!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
When we are good they dont remember When we are bad they never forget
|
|
|
|