|
Ronny
|
 |
« Odgovor #1740 : 21. Kolovoz 2010, 09:29:26 » |
|
haha kak ih je dvojicu posložio po travi i faul na njemu  )) a onom liku će 2-3 rebra nova instalirat...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
PeaceDefender
ČLAN UDRUGE
Senior

|
 |
« Odgovor #1741 : 21. Kolovoz 2010, 09:31:46 » |
|
...i nije na cijeloj tekmi dobio žuti... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Medo lopove ***emo ti sve tvoje drugove iz lože svečane pi*** lopovske Medo lopove...
Contra el racismo, la represion y el futbol negocio Zagrebe, nunca caminaras solo!
|
|
|
|
Ronny
|
 |
« Odgovor #1742 : 21. Kolovoz 2010, 09:48:28 » |
|
i još je napuco rezervne igrače sa par metara... brijem da je u tom i bio problem na kraju...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Mladen
|
 |
« Odgovor #1743 : 21. Kolovoz 2010, 11:01:12 » |
|
Vi se salite? Ako je ono dobro ja neznam sto je dobro. Tip definitivno nezna igrat u vezi. U obrani je bio dobar ali u vezi cista 0. Niti jedan duel nije dobio, niti jedno tocno dodavanja. Seta terenom bez veze. Ma kakva ozlijeda, treba ga maknut iz momcadi dok ne dodje sebi. S njim ce momcad izgledat bolje sto posto.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
alleycatWAZ
ČLAN UDRUGE
Senior

|
 |
« Odgovor #1744 : 21. Kolovoz 2010, 11:12:48 » |
|
Ma niko ne veli da je dobro odigrao nego da ih je dobro nalupo.. I našu klupu, i probušio loptu..  Udri Jef
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
.1.4.8.4.
|
|
|
astraeus
Global Moderator
Senior

|
 |
« Odgovor #1745 : 21. Kolovoz 2010, 11:50:21 » |
|
Vi se salite? Ako je ono dobro ja neznam sto je dobro. Tip definitivno nezna igrat u vezi. U obrani je bio dobar ali u vezi cista 0. Niti jedan duel nije dobio, niti jedno tocno dodavanja. Seta terenom bez veze. Ma kakva ozlijeda, treba ga maknut iz momcadi dok ne dodje sebi. S njim ce momcad izgledat bolje sto posto.
U Šibeniku je bio odličan, niti jedna lopta ga nije prošla. Bio je super u destrukciji igre, prema napred šteka, istina...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
"Although it is not true that all conservatives are stupid, it is true that most stupid people are conservative." - John Stuart Mill
"Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from religious conviction." - Blaise Pascal
|
|
|
|
Mladen
|
 |
« Odgovor #1746 : 21. Kolovoz 2010, 12:53:06 » |
|
Pa to govorim - u obrani je dobar ali sve ostalo je uzas. Dok je prosle godine igral stopera bio je odlican, ali cim je presel u vezu to vise nije funkcioniralo.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Mladen
|
 |
« Odgovor #1747 : 21. Kolovoz 2010, 13:55:20 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Mladen
|
 |
« Odgovor #1748 : 21. Kolovoz 2010, 15:35:20 » |
|
Dan kasnije, u subotu ujutro, na uobičajenoj rekuperaciji u Zagrebellu nije bilo i Jefthona, iako je došao točno na vrijeme. Trener Šušak s tim u svezi bio je vrlo jezgrovit: ?Dao sam Jefthonu naputak da do daljnjega ne smije koristiti svlačionicu suigrača, a i da će vježbati sam uz nadzor jednog trenera. Obavljat će to svaki dan, sat uoči treninga ostalih igrača, prije podne od devet sati, poslije podne od 17 sati. O njemu samom najviše ovisi kada će ponovno biti uključen u rad sa suigračima?, zaključio je Šušak, pridodavši da na tu temu više ne vidi potrebe razgovarati. Utakmicu je u prvom dijelu zbog ozlijede skočnog zgloba napustio Pavlović. No, iako je oteklina vrlo vidljiva, Pavlović vjeruje da će se oporaviti do slijedeće utakmice, u subotu u Zadru, jer se nalazi u s igurnim rukama klupskih fizioterapeuta Kneževića i Damjanovića. Dio preuzet s: http://nkzagreb.hr/main.asp?dir=vijest&vijestid=415&ld=R
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
PeaceDefender
ČLAN UDRUGE
Senior

|
 |
« Odgovor #1749 : 21. Kolovoz 2010, 18:43:18 » |
|
i još je napuco rezervne igrače sa par metara... brijem da je u tom i bio problem na kraju...
Da, da, to sam totalno bio zaboravio...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Medo lopove ***emo ti sve tvoje drugove iz lože svečane pi*** lopovske Medo lopove...
Contra el racismo, la represion y el futbol negocio Zagrebe, nunca caminaras solo!
|
|
|
|
Mladen
|
 |
« Odgovor #1750 : 23. Kolovoz 2010, 22:03:28 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ronny
|
 |
« Odgovor #1751 : 24. Kolovoz 2010, 08:04:44 » |
|
http://nkzagreb.hr/main.asp?dir=vijest&vijestid=417&ld=RŠtef RIP... stvarno me živcira kaj se ovakve stvari uopće ne spominju u hrvatskoj javnosti.... evo bobek je npr 4 godine igrao za zagreb, a samo jednu za građanski, a svima je on "legenda građanskog"... isto sa vukasom... niko ne spominje da je prve korake napravio upravo u zagrebu...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
PeaceDefender
ČLAN UDRUGE
Senior

|
 |
« Odgovor #1752 : 24. Kolovoz 2010, 11:26:24 » |
|
http://nkzagreb.hr/main.asp?dir=vijest&vijestid=417&ld=RŠtef RIP... stvarno me živcira kaj se ovakve stvari uopće ne spominju u hrvatskoj javnosti.... evo bobek je npr 4 godine igrao za zagreb, a samo jednu za građanski, a svima je on "legenda građanskog"... isto sa vukasom... niko ne spominje da je prve korake napravio upravo u zagrebu... Mislim onnooo, fakat si kolekcija jesen/zima 2009.!!! http://www.bijeliandjeli.hr/forum/index.php/topic,629.45.html
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ronny
|
 |
« Odgovor #1753 : 24. Kolovoz 2010, 16:18:31 » |
|
hehe sorry, tek sam sad vidio 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
PeaceDefender
ČLAN UDRUGE
Senior

|
 |
« Odgovor #1754 : 24. Kolovoz 2010, 17:04:29 » |
|
Nemoj da ti sada bude bed.  Zanimljiv je onaj dio u tekstu gdje se spominje igrački zenit - "s nadom da takvim talentima jednog dana Zagreb ne bude tek usputna stanica i odskočna daska prema nekom većem, bogatijem, jačem, razvikanijem klubu, nego da zenit svoje vještine ugrade u NK Zagreb".
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|