Str: 1 ... 112 113 [114] 115 116 ... 133
  Ispis  
Autor Tema: pročitao, vidio, čuo...  (Posjeta: 161213 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
astraeus
Global Moderator
Senior

« Odgovor #1695 : 29. Lipanj 2010, 15:25:18 »

Ha, ha, totalno te kužim! Isti filing. Završim članak i mislim si...pa bit će nešto od ovog, zašto sam pesimist...a onda se sjetim zadnjih 12 godina obećavanja i onda ih pošaljem sve u k***c.
Evidentirano

"Although it is not true that all conservatives are stupid, it is true that most stupid people are conservative." - John Stuart Mill

"Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from religious conviction." - Blaise Pascal
cipra
ČLAN UDRUGE
Senior
*

Tu sam rođen ja, podno Sljemena...

« Odgovor #1696 : 02. Srpanj 2010, 07:52:54 »

Lik mi djeluje ko neki prodavač magle, a to se savršeno uklapa u rad naše uprave. Na pitanje o uspjehu karijere, rekao je da mu je najveći taj što je radio svašta! Ko da se zapošljava u skladištu, a ne na mjestu gdje je potreban razrađeni plan rada.
Iz one nebuloze o ligi 12 bih izdvojio rečenicu: u tom sustavu moraš se u svakoj utakmici boriti da ne izgubiš.
Da, i ?! Po njemu je bolje igrati na način da se ne boriš za pobjedu? Pa govorimo o profesionalcima, a ne o našem Mondiali antira turniru!
I ono najzanimljivije, pretvoriti nas u tvornicu igrača, feeder club za nekog velikana iz liga petice (kasnije mu se omakli lecce i cesena-ajme, ako ćemo za cesenu proizvodit igrače...)
Tu bih spomenuo Beveren iz Belgije, jedini klub u zadnjih 10 godina kojeg je dinamo uspio razvaliti. Oni su bili Arsenalov feeder club, protiv Dinama su za njih igrali Eboue i Yaya Toure, i sad su u drugoj belgijskoj ligi. Pazite, riječ je o Arsenalu, dakle, teško da možeš imati "boljeg" partnera za napredak mladih igrača!
Nisam toliko naivan da ne mislim da i danas igrači ne shvaćaju HNL kao odskočnu dasku za dalje, ali idemo bar probati ostvariti neki rezultat, umjesto da dovedemo 15 Rumunja u klub, i kažemo: ko je najbolji ide u lecce!
Meni se čini puno prihvatljivije ne ovisiti o nikakvom klubu izvana. Takav mi klub ispadne ko nepotrebni posrednik u trgovini, koji ti samo odvlači profit od transfera. Osuđen si na proizvodnju koju ne možeš naplatiti kako spada.
Naravno, sve se na kraju svodi na lovu. Nema tog medića u HNL-u koji bi uložio u stadion, u prvu momčad doveo prave igrače, tri godine zaredom izborio bar prvo kolo Lige Uefe, dobrim pristupom i dobrim nogometom dovukao gledatelje, i počeo ostvarivati profit.
To bi iziskivalo rad i trud, a ovako 5 sezona čekaš svog Mandžukića, ili Ibričića, pa ako si sposoban, prodaš ga u Werder ili Sevillu, ili CSKA, a ako nisi, u Hajduk.

Ok, trebalo bi dati čovjeku vremena da se vidi u kojem će pravcu ići njegov rad, ali vidi se da uvjeti, stadion, gledatelji, navijači, odnos s gradom, nisu spomenuti ni u jednoj rečenici intervjua. Bitna je samo primavera i mladi igrači, koje treba kupati u medu i mlijeku, i ne izlagati ih prevelikom stresu.

Meni se čini da je ta papagajska rečenica o proizvodnja mladih igrača, nešto što su svi naši HNL luzeri u stanju ponavljati do besvijesti, jer im za bilo što ozbiljnije nedostaje svega- i rada, i novca, i sposobnosti, i volje.
I tako se ta mantra ponavlja i ponavlja, dok npr. Ciprani u svojim momčadima imaju 15 stranaca ( i to često Južnoamerikance i Afrikance u 30-tim godinama) i igraju Ligu prvaka, a domaću im ligu gleda 5000 ljudi po tekmi.

« Zadnja izmjena: 02. Srpanj 2010, 07:55:44 cipra » Evidentirano

Mediću odlazi!
Utopi se u Čikoli!
brutek
Junior

« Odgovor #1697 : 02. Srpanj 2010, 10:28:43 »

Lik mi djeluje ko neki prodavač magle, a to se savršeno uklapa u rad naše uprave. ......

Ok, trebalo bi dati čovjeku vremena da se vidi u kojem će pravcu ići njegov rad, ali vidi se da uvjeti, stadion, gledatelji, navijači, odnos s gradom, nisu spomenuti ni u jednoj rečenici intervjua. Bitna je samo primavera i mladi igrači, koje treba kupati u medu i mlijeku, i ne izlagati ih prevelikom stresu.

Meni se čini da je ta papagajska rečenica o proizvodnja mladih igrača, nešto što su svi naši HNL luzeri u stanju ponavljati do besvijesti, jer im za bilo što ozbiljnije nedostaje svega- i rada, i novca, i sposobnosti, i volje.
I tako se ta mantra ponavlja i ponavlja, dok npr. Ciprani u svojim momčadima imaju 15 stranaca ( i to često Južnoamerikance i Afrikance u 30-tim godinama) i igraju Ligu prvaka, a domaću im ligu gleda 5000 ljudi po tekmi.
prodavač magle, u pravu si, no on i je tu da prodaje maglu, jer kako kaže, treba dobro plasirati imidž kluba "koji je i sada na visokoj razini" (!!!!!!)
mada, u pravu je da većina naših talenata potone upravo u "primavera" dobi, i da tu treba nešto napraviti i promijeniti
mada bi za to bilo dovoljno ograničiti broj bofl stranaca u ligi, možda
kaj se tiče lige 16, tip je talijan, i ne kuži očito niti populacijeske, niti bazne niti financijekse aspekte zemlje  od 4 milje stanovnika, kad sve gleda kroz veliku italiju i bogataše koji posjeduju njihove klubove
navijače spominje, u zadnjoj rečenici "Zadatak nam je vratiti ambijent u kojemu se ljudi raduju što idu na nogometnu utakmicu.", ali očito da je pao s marsa, pa ne kuži medićev odnos prema vama i svim drugim štovateljima tradicijske i građanske vrijednosti kluba za kojeg navijamo, te tjeranje svih koji se ne slažu s novim konceptom svehrvatskog kluba, hercegbosanskog imidža, thompsonovske in tonacije, i samo zagrebačkog prebivališta
za sad, dok se i to ne bude u mogućnosti promijeniti, pa se klub preseli u gljev kod sinja
Evidentirano
astraeus
Global Moderator
Senior

« Odgovor #1698 : 06. Srpanj 2010, 09:17:49 »

Šušak: Pjesnički fanatizam put do dobrog rezultata

http://www.nogometni-magazin.com/newspro/coranto/viewnews.cgi?id=EkZlFukFVyEZNqNYfr&tmpl=coranto_hrv_news

Kada inače pretjerano optimistični treneri ne žele davati optimistične izjave stvar nije optimistična, zar ne?
Evidentirano

"Although it is not true that all conservatives are stupid, it is true that most stupid people are conservative." - John Stuart Mill

"Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from religious conviction." - Blaise Pascal
PeaceDefender
ČLAN UDRUGE
Senior
*

« Odgovor #1699 : 06. Srpanj 2010, 12:28:01 »

Šušak: Pjesnički fanatizam put do dobrog rezultata

http://www.nogometni-magazin.com/newspro/coranto/viewnews.cgi?id=EkZlFukFVyEZNqNYfr&tmpl=coranto_hrv_news

Kada inače pretjerano optimistični treneri ne žele davati optimistične izjave stvar nije optimistična, zar ne?
Inače, taj je tekst objavljen na klubskoj stranici još 01.07., pa ga je zagrebancija copy/paste objavila 05.07., a onda je isto napravio i nogometni. Vijest stara četiri dana, dokaz da klikate linkove...

angry

« Zadnja izmjena: 06. Srpanj 2010, 16:16:08 Sandman » Evidentirano

Medo lopove ***emo ti sve tvoje drugove iz lože svečane pi*** lopovske Medo lopove...

Contra el racismo, la represion y el futbol negocio Zagrebe, nunca caminaras solo!
Mladen
Kadet

« Odgovor #1700 : 08. Srpanj 2010, 09:31:29 »

Vidim da je mali Petkovic ipak na pripremama 1. momcadi. Konacno nesto pametno jer nam fale napadaci. Mozda on proigra jer ne vjerujum u Krstanovica a drugih ni nemamo (osim malog Medica koji je jos rekonvalescent). Na Pohorju je 27 igraca i bas me interesira kak su sinoc odigrali 1. tekmu.
Evidentirano
brutek
Junior

« Odgovor #1701 : 08. Srpanj 2010, 10:46:58 »

Vidim da je mali Petkovic ipak na pripremama 1. momcadi. Konacno nesto pametno jer nam fale napadaci. Mozda on proigra jer ne vjerujum u Krstanovica a drugih ni nemamo (osim malog Medica koji je jos rekonvalescent). Na Pohorju je 27 igraca i bas me interesira kak su sinoc odigrali 1. tekmu.
da, i meni se to čini kao jedina dobra vijest u zadnje vrijeme
još da mu se samo da šansa barem jednaka kao i krstanoviću prošlu sezonu, i imat ćemo vlastitog "ljubojevića"
Evidentirano
WAZER
ČLAN UDRUGE
Senior
*

« Odgovor #1702 : 13. Srpanj 2010, 14:35:27 »

Jedan po jedan  wink
http://nkzagreb.hr/main.asp?dir=vijest&vijestid=386&ld=R
Evidentirano

When we are good they dont remember
When we are bad they never forget
astraeus
Global Moderator
Senior

« Odgovor #1703 : 14. Srpanj 2010, 07:30:44 »

Pa, ako odlazi zbog, kako između ostaloga kažu, ne dovođenja igrača sa strane i loše selekcije, to i drži vodu. Ali nekako sumnjam da je to razlog, poznavajući našeg autokrata M.

U svakom slučaju, vrlo neobično da klub na takav način detaljno obrazlaže razloge njegova odlaska. Ja osobno smatram da je razlog neslaganje s M. politikom.
Evidentirano

Mladen
Kadet

« Odgovor #1704 : 14. Srpanj 2010, 08:55:38 »

I ne zadrzavanja kljucnih igraca (Vugrinec). Pregovaralo se ali nije dogovorili i eto ostavke a nitko nije stigao tko nesto znaci u nogometu.
Evidentirano
Sandman
Senior

« Odgovor #1705 : 14. Srpanj 2010, 08:57:37 »

Citat iz teksta: Tim prije jer je Čalo slovio kao vrlo savjestan i  lojalan suradnik. No, pitanje je, je li to ponekad dovoljno za ambiciozan klub kao što je Zagreb.

Ambiciozan klub kakav je Zagreb... Pa dobro kog vi zezate?
Evidentirano

"Uvijek sam al nikad do kraja.
 Večer u gradu ti donese neki lijek
 u nekom kutu gdje samoća se zbraja

Uvijek s malo premalo para.
 Kad upale se svjetla ode dim
 A miris noći opet postaje stvaran"
                                          "Bi mogo da mogu", Haustor
cipra
ČLAN UDRUGE
Senior
*

Tu sam rođen ja, podno Sljemena...

« Odgovor #1706 : 15. Srpanj 2010, 07:46:14 »

Da, to je vrlo neobičan tekst koji je pisao "opipljivo"  grin nepismen autor.

Ne mogu reći da mi je žao Čale, prije sam indiferentan. Mislim, čovjek nas je uvjeravao da je Oršulić naš novi vođa momčadi. Netko tko toliko pogriješi u procjeni, teško da je nogometni stručnjak.
Koliko je Čalo kriv za zadnjih, skoro pa 10 prijelaznih rokova, koji su otišli u vjetar, a koliko je kriv njegov nadređeni, mi ne možemo znati. Vjerojatnija mi je solucija da je za dobre novce Čalo poslušno kimao glavom, i sad mu se više ne da.
Evidentirano

Mediću odlazi!
Utopi se u Čikoli!
Mladen
Kadet

« Odgovor #1707 : 15. Srpanj 2010, 09:46:23 »

Zadnjih par godina Zagreb nije niti prisutan u vrijeme prijelaznog roka (osim rublike odlasci). Zalosno je da toliki dobri igraci su bez angazmana ili su bili slobodni a da se niti jedan nije mogao dovest u Zagreb ili bar zadrzati kvalitetne juniore (nazalost bilo je previse pustanja i odlazaka).
Evidentirano
Ronny
Kadet

« Odgovor #1708 : 15. Srpanj 2010, 23:51:36 »

možda ćemo ipak gledati europu ove godine  grin šibenik protiv ciprana možda u kranjči...

http://www.index.hr/sport/clanak/sibencani-ce-uzvrat-s-anorthosisom-igrati-u--zagrebu-/502033.aspx
Evidentirano
Mladen
Kadet

« Odgovor #1709 : 20. Srpanj 2010, 10:44:13 »

Danas u SN veliki intervju s Medicem o Zagrebellu i viziji kluba kao kluba za razvoj igraca (na dvije sredisnje stranice).
Evidentirano
 Str: 1 ... 112 113 [114] 115 116 ... 133
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006, Simple Machines Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!