Str: 1 [2] 3 4 ... 133
  Ispis  
Autor Tema: pročitao, vidio, čuo...  (Posjeta: 161210 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
davor
Senior

« Odgovor #15 : 08. Prosinac 2006, 00:58:04 »

I jedna losa vijest. Ocito ovo dvoransko nitko ne cijeni pa ce tako i Pjesnici uglavnom na odmor i zaljecivanje ozljeda. Za sada nece nastupiti Ibricic, Lovrek, Nadarevic, Vdoljak, Brkljaca i Čutura... Po mojem misljenju Vrdoljak i Brkljaca koji su nosili nasu igru prosle godine bit ce nenadoknadivi..
Evidentirano
tanads
ČLAN UDRUGE
Junior
*

« Odgovor #16 : 08. Prosinac 2006, 11:14:13 »

Dobro, neće ni drugi doć baš u najboljim sastavima. Možda to i nije tak loše, nek dobiju šansu i neki juniori, nek se malo sažive s momčadi, ono da se osjete djelom prvoligaškog nogometa. A Peter valjda igra, najbolji igrač prošlogodišnjeg izdanja, on bu sam rješaval utakmice...
Evidentirano
Sandman
Senior

« Odgovor #17 : 08. Prosinac 2006, 13:13:16 »

Evo danas pročito u novinama proračun grada Zagreba za sport za 2007! Dinamu 40 milijuna kuna a NK ZAGREBU 3,5 milja kuna! Šta reć nego SRAMOTA!

Apsolutno se slažem.
Čuo sam tu spiku da se klubu dodjeljuje prema njegovim uspjesima prošle sezone, ali reći ću vam jednu stvar. Lako je imati uspjehe kad imaš love. Onda možeš i više uložiti u tim, ne moraš prodavati ključne igrače, možeš osnažiti logistiku itd... Čisto s ekonomskog stajališta - što više uložiš tim više možeš i dobiti.
Moje osobno mišljenje je da je Dinamo pod protektoratom Bandića i gradske skupštine. Žao mi je što je tako, al tako je.
Zanima me jedan podatak, možda netko zna. 2002. smo ostvarili svoj najveći uspjeh i postali prvaci Hrvatske. Koliko smo u sljedećoj sezoni dobili love od grada, a koliko Dinamo?
Evidentirano

"Uvijek sam al nikad do kraja.
 Večer u gradu ti donese neki lijek
 u nekom kutu gdje samoća se zbraja

Uvijek s malo premalo para.
 Kad upale se svjetla ode dim
 A miris noći opet postaje stvaran"
                                          "Bi mogo da mogu", Haustor
WAZER
ČLAN UDRUGE
Senior
*

« Odgovor #18 : 08. Prosinac 2006, 21:15:59 »

Eh, prešišao si me! Baš sam htio to napisati  wink

@Wazer: Imaš opomenu!

A daj nemoj me batje! Pa ja i tvoj stari navijamo zajedno na tekmama a ti mene opominješ! Tužit ću te starom!!! ;D
Evidentirano

When we are good they dont remember
When we are bad they never forget
dpihac
Gost
« Odgovor #19 : 08. Prosinac 2006, 22:15:25 »

Heh, pravila su ista za sve  wink
Evidentirano
Sandman
Senior

« Odgovor #20 : 09. Prosinac 2006, 14:37:34 »

Najbolji prijatelj kluba iz Maksimira najavljuje da će im sljedeće godine dati još više para, plus što će pokupovati sve kaj vrijedi u državi...

http://www.net.hr/sport/page/2006/12/08/0416006.html
Evidentirano

pjesnik
Gost
« Odgovor #21 : 10. Prosinac 2006, 12:35:05 »

Eh, prešišao si me! Baš sam htio to napisati  wink

@Wazer: Imaš opomenu!

A daj nemoj me batje! Pa ja i tvoj stari navijamo zajedno na tekmama a ti mene opominješ! Tužit ću te starom!!! ;D
Tužba se odbija kao neosnovana wink ;D
Evidentirano
brutek
Junior

« Odgovor #22 : 11. Prosinac 2006, 12:05:37 »

nije stvar u tome koliko je tko dobio, već kud lova ide...  lova profesionalnim klubovima i ne smije ići u profesionalni pogon, već samo za održavanje objekata ako su u vlasništvu grada, i za omladinske pogone... e, sad, koliko su dinamovi objekti skuplji, valja vidjeti... i koliko će to biti kad se maksimirski stadion počne sam financirati (za sada utopija) od lokala u sklopu njega... tada bi razlika u lovi trebala biti eventualno samo za tzv dodatak vrhunskom sportu,  a tu dinamo sa svojim europskim rezultatuima nije nikako 10 puta bolji u jednoj sezoni, dok ima i manjih klubova koji više znače za promociju zagreba od nogometnih luzera...
Evidentirano
Sandman
Senior

« Odgovor #23 : 11. Prosinac 2006, 14:17:27 »

Nekak ne vjerujem da sva ta lova Dinamu služi samo za objekte. Nabavili su u zadnje vrijeme dosta igrača koji ih koštaju, treba to nekako uzdržavati. A Mamić se još na sva usta dere kako neće biti prodaje, nego samo novih nabavki. Pa naravno, kad mu Bandić obećaje da će mu sljedeće sezone dati još više love, i može se razbacivati takvim izjavama.
Evidentirano

Sandman
Senior

« Odgovor #24 : 13. Prosinac 2006, 13:22:25 »

Evo, čitam danas u Večernjaku članak pod nazivom "Mali Ronaldinho iz Kranjčevićeve ulice". Riječ je o devetogodišnjem Anti Ćoriću kojeg naši nogometni znalci već sad vide kao nevjerojatnog talenta. Vele da u ovoj dobi takvu tehniku nema niti jedan igrač u Hrvatskoj, a ni šire.
Već sad Dinamo najavljuje mogućnost njegove kupnje. Joooj, nema ništa što bih želio više nego da Zagreb na osnovu igrača koje je sam razvio, a ne na osnovu kupovina postane snažan hrvatski klub...
U članku još piše da taj mali Ćorić nije jedini, da Zagreb ima još talentiranih igrača te dobi. Znači, Zagreb ima svjetlu budućnost. Ako ne bude prodaje.
Evidentirano

astraeus
Global Moderator
Senior

« Odgovor #25 : 14. Prosinac 2006, 10:46:12 »

E, a da bacimo neku okladu o tome kad će taj mali Čorić otići u dinamo? Ja brijem da će to biti prije njegove 16. Taman da ga dinamovi treneri oblikuju i gurnu u prvu postavu, da ne moraju trošiti resurse na njega u ovoj fazi razvoja. Dakle, ak je on i malo tak dobar kak pričaju, nije pitanje hoće li otići u dinamo, već kada...
Evidentirano

"Although it is not true that all conservatives are stupid, it is true that most stupid people are conservative." - John Stuart Mill

"Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from religious conviction." - Blaise Pascal
pjesnik
Gost
« Odgovor #26 : 14. Prosinac 2006, 20:00:04 »

E, a da bacimo neku okladu o tome kad će taj mali Čorić otići u dinamo? Ja brijem da će to biti prije njegove 16. Taman da ga dinamovi treneri oblikuju i gurnu u prvu postavu, da ne moraju trošiti resurse na njega u ovoj fazi razvoja. Dakle, ak je on i malo tak dobar kak pričaju, nije pitanje hoće li otići u dinamo, već kada...

Ako i ode prije 16-te u Dinamo, garant je da će do svoje 18. bit propali nogometaš.
Dinamo uništi kaj god dotakne.
Evidentirano
Sandman
Senior

« Odgovor #27 : 15. Prosinac 2006, 12:23:18 »

Trebalo bi napraviti peticiju da se svi takvi talenti zadrže u Kranjči  smiley
Al nisam baš siguran da bi to imalo ikakvog odjeka kod uprave...
Evidentirano

M.P.Thompson
Gost
« Odgovor #28 : 18. Prosinac 2006, 10:47:21 »

http://www.jutarnji.hr/sport/nogomet/clanak/art-2006,12,17,dvoransko_ph,54987.jl
Evidentirano
davor
Senior

« Odgovor #29 : 19. Prosinac 2006, 00:33:21 »

Nešto u vezi Ante Čorića.. Mali genijalac se je cijelo dvoransko družio i zagrijavao s Dinamovcima, u zagrebovoj trenirci... Da bi zadnji dan, prije finala dobio od Dinamovaca plavu majicu i u njoj iza gola sa Modrićem pokazivao svoje majstorije... Stavit ću filmić na net i slike da vidite..

Nažalost, očito je da je malome draži Dinamo (nije htio skinuti majicu ni kada su ga frendovi nagovarali), pa i mislim da će brzo on iz Veslačke prema Maskimiru...
Evidentirano
 Str: 1 [2] 3 4 ... 133
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006, Simple Machines Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!