Str: 1 2 [3]
  Ispis  
Autor Tema: intervju  (Posjeta: 6907 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
davor
Senior

« Odgovor #30 : 16. Ožujak 2007, 02:19:44 »

Najprije isprika zbog odugovlačenja, stvarno sam zatrpan ovaj tjedan...
Evo baš dovršavam intervju, pa pročitajte, za sad je dostupan na klupskoj stranici a tjekom dana će puna verzija osvanuti i ovdje.

I prokomentirajte ga pa da sljedeći bude još bolji...
Evidentirano
Sandman
Senior

« Odgovor #31 : 16. Ožujak 2007, 13:21:12 »

Pročitao sam intervju... pa gle, primijetio sam da si pitao više-manje standardna pitanja kao u svakom intervjuu, tipa - što misliš o klubu, treneru i sl. Mislim, to su pitanja na koja će svi igrači odgovoriti isto - sve je super, trener je odličan, najbolje se slažem s tim i tim... predvidljivo.
Al si zato neka druga, "škakljiva" pitanja izbjegao.. zašto?
Evidentirano

"Uvijek sam al nikad do kraja.
 Večer u gradu ti donese neki lijek
 u nekom kutu gdje samoća se zbraja

Uvijek s malo premalo para.
 Kad upale se svjetla ode dim
 A miris noći opet postaje stvaran"
                                          "Bi mogo da mogu", Haustor
tanads
ČLAN UDRUGE
Junior
*

« Odgovor #32 : 16. Ožujak 2007, 14:45:22 »

Pročitao sam intervju... pa gle, primijetio sam da si pitao više-manje standardna pitanja kao u svakom intervjuu, tipa - što misliš o klubu, treneru i sl. Mislim, to su pitanja na koja će svi igrači odgovoriti isto - sve je super, trener je odličan, najbolje se slažem s tim i tim... predvidljivo.
Al si zato neka druga, "škakljiva" pitanja izbjegao.. zašto?

Upravo tako. Niš zanimljivoga/novoga  nismo dobili u ovom intervjuu. Klasične nogometaške priče.
No dobro nisam ni očekivao čuda. Samo nek on igra dobro i zabija. Niš mu više ne zamjeram jer je on ipak iz male sredine gdje za NK Zagreb nisu ni čuli. Sretno Peter.     
Evidentirano
Zlatko
Gost
« Odgovor #33 : 16. Ožujak 2007, 19:54:24 »

da...nema skakljivih pitanja tongue al nema veze-glavno da smo saznali da Mandža misli napustiti  zagreb-po onome sto je reko:
WA: Politika predsjednika Medića je „NEMA PRODAJE“
Malo mi je to... Možda bi trebali reagirati na pravu ponudu i dovesti dvoje ili
troje mladih igrača. Kad netko bude spreman da ode, trebalo bi ga pustiti.

WA: Kakvi su planovi za dalje?
Treba odraditi sezonu, probati odigrati neku ulogu u Europi, ako dođe neka
ponuda, vidjet s predsjednikom.

ta prava ponuda...cini se da nece dugo ostat sad
Evidentirano
Sandman
Senior

« Odgovor #34 : 17. Ožujak 2007, 13:34:02 »

Hm... ja sam intervju čitao na službenim klupskim stranicama. Čini se da je tamo stavljena "skraćena" verzija jer sam sad pogledao intervju na stranicama navijača i u njemu pronašao pitanja o Dinamu, proslavljanju gola itd...
Zakaj nije ista verzija i tu i tamo?! huh
Evidentirano

"Uvijek sam al nikad do kraja.
 Večer u gradu ti donese neki lijek
 u nekom kutu gdje samoća se zbraja

Uvijek s malo premalo para.
 Kad upale se svjetla ode dim
 A miris noći opet postaje stvaran"
                                          "Bi mogo da mogu", Haustor
davor
Senior

« Odgovor #35 : 17. Ožujak 2007, 18:46:58 »

Eto tamo je cenzurirana verzija jer je bezveze da se tamo objavljuju pitanja o Dinamu i o prodaji igrača, to je za navijače..

Škakljiva pitanja? Bilo ih je, ali nije bilo škakljivih odgovora tako da nisam imao kaj škakljivog objaviti... Razgovor je trajao pola sata, a sad vama da pročitate intervju treba najviše 2 minute i objavljeno je ono kaj je bitno...

Osim toga, da ste više toga pitali, više bi pitanja i bilo, ovako eto, ostaju "standardna" pitanja...

Još jednom ponavljam, ovaj intervju je osmišljen kao intervju navijača s nekom osobom, a ne mene sa nekom osobom... Dakle, idući put se malo više angažirajte.
Evidentirano
pjesnik
Gost
« Odgovor #36 : 17. Ožujak 2007, 21:40:33 »

Eto tamo je cenzurirana verzija jer je bezveze da se tamo objavljuju pitanja o Dinamu i o prodaji igrača, to je za navijače..

Škakljiva pitanja? Bilo ih je, ali nije bilo škakljivih odgovora tako da nisam imao kaj škakljivog objaviti... Razgovor je trajao pola sata, a sad vama da pročitate intervju treba najviše 2 minute i objavljeno je ono kaj je bitno...

Osim toga, da ste više toga pitali, više bi pitanja i bilo, ovako eto, ostaju "standardna" pitanja...

Još jednom ponavljam, ovaj intervju je osmišljen kao intervju navijača s nekom osobom, a ne mene sa nekom osobom... Dakle, idući put se malo više angažirajte.

Ja sam postavio pitanje na koje nisam dobio odgovor,pa pročešljaj još jednom po pitanjima možda se sjetiš.
Evidentirano
 Str: 1 2 [3]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006, Simple Machines Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!