Str: 1 [2]
  Ispis  
Autor Tema: Prijedlozi i kritike vezane za rad foruma  (Posjeta: 9986 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
WAZER
ČLAN UDRUGE
Senior
*

« Odgovor #15 : 14. Srpanj 2009, 00:33:59 »

Vidim da se ekipa dost zali na brisanje odnosno nestanak postova! Ja sam se tek sad uspil spojit na stranicu, cijelo vrijeme mi izbacivalo neki error!
« Zadnja izmjena: 14. Srpanj 2009, 00:38:59 WAZER » Evidentirano

When we are good they dont remember
When we are bad they never forget
astraeus
Global Moderator
Senior

« Odgovor #16 : 14. Srpanj 2009, 13:26:47 »

Stvar je tehničke, a ne ljudske prirode, nadam se da će se uskoro riješiti...
Evidentirano

Organized religion is like organized crime: it preys on people's weaknesses, generates huge profits for its operators and is almost impossible to eradicate. - Anon
Trešnjevka
Mlađi pionir
*

« Odgovor #17 : 30. Listopad 2009, 10:45:08 »

Poštovani moderatori foruma!!!

Noćaš sam napisal jedan post, sad ujutro ga vise nije bilo.

Može li mi netko objasniti zakaj se nekima brišu postovi-jer kol/ko vidim to nije bilo sam u mom slučaju?!

A, ak se već izbrišu, dotična osoba-autor posta je zaslužil bar na private message obrazloženje istog brisanja!

Al ovak prema nekim vlastitim nahođenjima, tj. kriterijima brisat postove gospodo moja kosi se s elementarnom kulturom moderatorskog ponašanja na forumu!!

Stoga molim obrazloženje dotičnog moderatora koji je obrisal post! On zna o kom se radi!
A ak to ne napravite postoje drugi načini na koje se može proširiti Vaše forumaško "ponašanje",
i nadasve "tolerancija".

Ipak, u najboljoj namjeri očekujem odgovor!

« Zadnja izmjena: 30. Listopad 2009, 10:55:01 Trešnjevka » Evidentirano
Cekicar
ČLAN UDRUGE
Junior
*

« Odgovor #18 : 30. Listopad 2009, 11:48:46 »

Poštovani moderatori foruma!!!

Noćaš sam napisal jedan post, sad ujutro ga vise nije bilo.

Može li mi netko objasniti zakaj se nekima brišu postovi-jer kol/ko vidim to nije bilo sam u mom slučaju?!

A, ak se već izbrišu, dotična osoba-autor posta je zaslužil bar na private message obrazloženje istog brisanja!

Al ovak prema nekim vlastitim nahođenjima, tj. kriterijima brisat postove gospodo moja kosi se s elementarnom kulturom moderatorskog ponašanja na forumu!!

Stoga molim obrazloženje dotičnog moderatora koji je obrisal post! On zna o kom se radi!
A ak to ne napravite postoje drugi načini na koje se može proširiti Vaše forumaško "ponašanje",
i nadasve "tolerancija".

Ipak, u najboljoj namjeri očekujem odgovor!

Post vezean uz koju temu....? Možda ti ja mogu pojasnit zakaj je pobrisan ak veliš o čem si pisao.
Evidentirano

Po novim pravilima foruma nije dopušteno imati fotku u sigu (potpisu koji ide iza svakog vašeg posta), jer to ometa vidljivost topica. Molim vas da to uklonite.
Sandman
Senior

« Odgovor #19 : 30. Listopad 2009, 12:16:47 »

Trešnjevka, jučer navečer ti nisam stigao poslati poruku (bilo je jedan u noći i išao sam spavati). Sad ju imaš, pa ćeš se, nakon što ju pročitaš, vjerojatno manje pjeniti. Pouka za ubuduće - prvo dvaput razmisli, onda se pjeni.

E, i da. Novo pravilo: Ako se nekome ne sviđa rad foruma, neka pošalje privatnu poruku moderatorima i adminima, a ne da stavlja postove u kojima se žali na nekakav moderatorski fašizam i nedostatak tolerancije na forum. Tako se to inače rješava na forumima, pa se može i na ovom.
« Zadnja izmjena: 30. Listopad 2009, 12:21:01 Sandman » Evidentirano

"(They) keep you doped with religion and sex and TV
 And you think you're so clever and classless and free
 But you're still fucking peasants as far as I can see
 A working class hero is something to be"

"Working Class Hero" - John Lennon
strma
ČLAN UDRUGE
Junior
*

« Odgovor #20 : 30. Listopad 2009, 23:21:38 »

Trešnjevka, jučer navečer ti nisam stigao poslati poruku (bilo je jedan u noći i išao sam spavati). Sad ju imaš, pa ćeš se, nakon što ju pročitaš, vjerojatno manje pjeniti. Pouka za ubuduće - prvo dvaput razmisli, onda se pjeni.

E, i da. Novo pravilo: Ako se nekome ne sviđa rad foruma, neka pošalje privatnu poruku moderatorima i adminima, a ne da stavlja postove u kojima se žali na nekakav moderatorski fašizam i nedostatak tolerancije na forum. Tako se to inače rješava na forumima, pa se može i na ovom.

SMRT FASIZMU, SLOBODA FORUMSAIMA  tongue  tongue  tongue
Evidentirano

pusi k***c, ko te jebe, moze Zagreb i bez tebe, medic mafijo, medic mafijo
WAZER
ČLAN UDRUGE
Senior
*

« Odgovor #21 : 03. Srpanj 2010, 11:40:05 »

Jedan prijedlog! Vidim da se svaki tjedan prijave bar 2 spamera pa ako bi mogli ubuduce da admini odobravaju reganje na forum? Lako je skuzit po imenu ko je spamer a tko ne!
Evidentirano

When we are good they dont remember
When we are bad they never forget
Sandman
Senior

« Odgovor #22 : 04. Srpanj 2010, 20:10:28 »

Jedan prijedlog! Vidim da se svaki tjedan prijave bar 2 spamera pa ako bi mogli ubuduce da admini odobravaju reganje na forum? Lako je skuzit po imenu ko je spamer a tko ne!

Postoji razlika između registracije i aktiviranja računa. Bez aktivnog računa korisnik se ne može niti ulogirati na forum. Nakon što se netko registrira, šalje mu se aktivacijski mail u kojem se od korisnika traži da svoj račun aktivira. Budući da spam botovi redovno šalju nepostojeće, tj. izmišljene mail adrese u postupku registracije, njihov account se nikad ne aktivira pa se tako niti ne mogu prijaviti na forum. Ukoliko korisnik ne aktivira svoj račun u roku od mjesec dana, briše ga se iz liste registriranih članova. Koji put, naravno, može doći do toga da poneki spamer ipak završi na forumu, ali čim ga se otkrije, brišu se svi njegovi postovi i topici i zatvara mu se račun. S obzirom na sve, ja bih rekao da sve u svemu imamo jako, jako malo spama na forumu, a i njega se brzo ukloni.
Evidentirano

"(They) keep you doped with religion and sex and TV
 And you think you're so clever and classless and free
 But you're still fucking peasants as far as I can see
 A working class hero is something to be"

"Working Class Hero" - John Lennon
 Str: 1 [2]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.6 | SMF © 2006, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!