Str: [1] 2 3 ... 10
  Ispis  
Autor Tema: hrvatski klubovi u Europi  (Posjeta: 14391 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
davor
Senior

« : 29. Lipanj 2007, 22:23:52 »

Zanimljivo je da osim Zagreba, svi se krizamo s Albancima.. Slaven ide na Teutu , dok Dinamo u drugom pretkolu ide na boljeg iz susreta Domžale - Tirana. (naravno ako pobjede Azerbejdžance ili Azerbejdžane, kako se vec kaze... smiley )
Jos da i napomenem susret Hajduk - Buducnost...
Evidentirano
Red Ale
Gost
« Odgovor #1 : 30. Lipanj 2007, 16:04:00 »

Zanimljivo je da osim Zagreba, svi se krizamo s Albancima..
pa to je u redu s obzirom na to da je kvaliteta hrvatske i albanske lige tu negdje
Evidentirano
The fan
Gost
« Odgovor #2 : 05. Srpanj 2007, 21:33:18 »

Trebutno stoji:mi 0-''europljani''1
Evidentirano
davor
Senior

« Odgovor #3 : 17. Srpanj 2007, 19:57:04 »

Ni Dinamo nije uspio do pobjede u Azerbejdžanu... Stvarno nam je jaka liga, jedva čekam rezultate Slavena i Hajduka...

Btw, kaj kažete na Mandžu? Ušao, asistirao i izborio crveni. Zvuči super, al kad zbrojim njegove promašaje, a ni ovaj žuti na kraju mu nije trebao... Trebat će njemu još puno puno rada...

A Dinamova obrana... Baš me zanima kako će se Vrdoljak uklopiti...
Evidentirano
WAZER
ČLAN UDRUGE
Senior
*

« Odgovor #4 : 17. Srpanj 2007, 20:15:19 »

Dečeci bu se morali naviknut na njegove promašaje! Moral bu puno trenirat, a s obzirom da ima veću lovu u dinamu i da se voli zabavljat uz pokoju čašicu viška, teško! Sory Manđo al fakat mi je drago da si otišo, gledam te a ti se samo češkaš i popravljaš si frizuricu! grin
Evidentirano

When we are good they dont remember
When we are bad they never forget
cipra
ČLAN UDRUGE
Senior
*

Tu sam rođen ja, podno Sljemena...

« Odgovor #5 : 17. Srpanj 2007, 20:33:17 »

Davor, i svi drugi!!! Mislim da ovaj forum stvarno nije mjesto gdje se mora raspravljati o igri nekog igrača dinama, hajduka ili cibalie. Otiđite na kavu i pričajte tamo o dinamovim utakmicama. A umjesto da tu piskaraš mogao si otvoriti temu navijački rekviziti i izvijestiti o planovima izrade standardija i majica. Moj je savjet i iskrena želja da se ovaj topic zatvori.
Evidentirano

Mediću odlazi!
Utopi se u Čikoli!
astraeus
Global Moderator
Senior

« Odgovor #6 : 17. Srpanj 2007, 23:36:46 »

Zakaj? Pa gdje cemo se nasladjivati kad ispadnu?  grin grin
Evidentirano

"Although it is not true that all conservatives are stupid, it is true that most stupid people are conservative." - John Stuart Mill

"Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from religious conviction." - Blaise Pascal
podlac
ČLAN UDRUGE
Kadet
*

« Odgovor #7 : 18. Srpanj 2007, 10:47:39 »

Ja bih predložio Mandžu za Oscara za onaj teatralni pad na kraju kad je "izborio" slobodni udarac. Mislio sam da se više neće nikada dignuti, kad ono...  evil

I naravno za bacanje cvijeta (čitaj: loptu) prema golmanu.
Baš mi je drago za njega što se i dalje ne trudi.
Evidentirano
davor
Senior

« Odgovor #8 : 18. Srpanj 2007, 10:55:39 »

Nisam ovo mislio napisati, ali evo ne mogu odoljeti... Obratite pozornost kako Etto i suigrači nakon gola potrče gore u zagrljaj i proslavu gola dok Mandžo presretan svojom asistencijom kreće u drugu stranu... Baš sam se smijao kad sam vidio..
Evidentirano
bold
Gost
« Odgovor #9 : 18. Srpanj 2007, 11:24:15 »

Nisam ovo mislio napisati, ali evo ne mogu odoljeti... Obratite pozornost kako Etto i suigrači nakon gola potrče gore u zagrljaj i proslavu gola dok Mandžo presretan svojom asistencijom kreće u drugu stranu... Baš sam se smijao kad sam vidio..
A dobro sad, čovjek ima svoju filozofiju. Izvukao je Dinamo iz dreka, to su mi i neki Bojsi priznali.
Ja sam se pak prvo smijao Drpićevim kiksevima, ali je to kasnije postalo tužno pa se nisam više smijao nego sam jeo lubenicu.
Moj zaključak: Dinamo bez Modrića je slabašan. Biti će interesantno kada mali ode (na zimu). Zato je Maminjo pukao, kada nije izabran njegov kontrolor suđenja. A tako će mu trebati! evil
Evidentirano
davor
Senior

« Odgovor #10 : 21. Srpanj 2007, 22:32:05 »

Bas slusam na HNL-u, na tekmi Buducnost : Hajduk nije bio registriran Gabric...

Navodno je gresku napravio HNS... Hajduk se ne brine previse, ali ne zvuci dobro po njih..
Evidentirano
The fan
Gost
« Odgovor #11 : 22. Srpanj 2007, 10:36:57 »

Ali svaku čestitku dajem slavenu na pobjedi,možda da smo mi igrali protiv teute, bi prešli...

A ne protiv vlaznie  rolleyes !
Evidentirano
bold
Gost
« Odgovor #12 : 05. Listopad 2007, 08:15:27 »

Čestitke Dinamu na jučerašnjoj pobjedi i plasmanu u ligu, naravno i Boysima na navijanju. Klub je spasio sezonu, to je fakat.
Moja opservacija ide glede Mandžukića, koji je pokazao kako igra pravi, moderni napadač. U suradnji s Tadićem, stalno je pritiskao njihovu zadnju liniju, mjenjao mjesta, izvlačio se na bokove i ostao koncentriran kada je trebalo zabiti.
No, ono zbog čega ovo pišem jest njegova proslava postizanja gola. Ono što ste mu mnogi od vas zamjerali, a to je da nakon gola ne ide pozdraviti navijače, nastavio je i u Dinamu. Čovjek je naprosto u svom filmu i to je OK, nema tu ništa loše. Činjenica je da je Manđžo vrlodobar igrač i da više nažalost ne igra u Zagrebu.
Osobno mu želim puno uspjeha u karijeri.
Evidentirano
podlac
ČLAN UDRUGE
Kadet
*

« Odgovor #13 : 05. Listopad 2007, 13:22:00 »

Mandžo nije ni I od igrača. Da ga bar prodaju u neku ligu petice, pa da tamo trune. Jučer mu se dogodilo isto što mu se dogodilo u Zagrebu; imao je svoj trenutak. Pa valjda je već bilo i vrijeme da zabije od toliko prilika! (Balaban zabije hat-trick protiv Estonaca i proda se u Aston Villu, a svi znamo kako je on dobar igrač  rolleyes)

A to što nije krenuo prema navijačima, to je zbog euforije jer nije znao gdje je u tom trenutku od sreće (nevjerovatnost da mogu proći dalje), ali je zato u Kranjči znao što radi trčeći prema istoku i ljubakajući dinamov grb.

Što se mene tiče i poslije ovakvog nastupa jučer ne bih ga htio vidjeti u Zagrebu
Evidentirano
M.P.Thompson
Gost
« Odgovor #14 : 06. Veljača 2008, 13:33:49 »

Ova tema se nažalost ugasi najkasnije krajem 11.mj. jer naši klubovi nikako da prezime u Europi, a neki teško prođu i pretkolo. Izgleda da će nam realnost biti uvijek igranje 1.pretkola jer imamo stvarno loši koeficjent.  sad
Evidentirano
 Str: [1] 2 3 ... 10
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006, Simple Machines Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!